Препоръка на качествен пистолет с CO 2 бутилки

elliot_84

Новодошъл
Здравейте!Преди имах пистолет Bersa BP9CC и след време почна да изпуска бутилката и не може да се стреля, пробвах да уплътня, но може би иглата,която пробива е прецакана.В тази връзка можете ли да препоръчате наистина качествен пистолет с бутилки?Какво е мнението ви за Байкалите?
 

Hidden

Редовен Потребител
Здравей!
По-добре разгледай пистолетите Artemis CP1 и пушко-пистолета Artemis CP2.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Е,зависи какво търси колегата!За пликинг на десетина метра и бърза стрелба репликите на Умарекс,ASG,Гамо и т.н са си супер,особено ако хобито включва и прилика с бойно оръжие.За мен най-доброто в този клас е пистолет със стоманени съчми и блоубек...става мазало на 7-8м.
Всичко си иска профилактика,смяна на консумативи и прилежно отношение вкл. и СО² играчките за това се насочи към марка за която има консумативи ,най-добре да ги има и у нас.ИЖ е супер машинка,но като стрелба не е нещо особенно а и консумативите ще му стават все повече кът,той е повече за маниаци, колекционери и т.н.Погледни тези,за мен са най доброто,едното е чашки другото с ВВ и блоубек:

https://zarimex.eu/vazdushen-pistolet-walther-cp88-s-so2-kal-4-5-mm

https://www.balistas.com/asg-cz-shadow-2-45mm
Ако искаш повечко сила и точност това дето ти посочи Hidden,варианти бол...стига да знаеш какво искаш!
 

bangich

Новодошъл
Аз си купих това.https://guns.bg/bg/vzdushen-pistolet-beretta-m-92-fs-kal-45mm-40-a-025058 . Позволява бързо активиране на ампулата . Затваряш капачето отдолу/имитиращо пълнител/ и е готов за стрелба..
 
Последна промяна:
Нагоре