Правила на Форума

Статус
Заключена за публикации

cdman

Администратор
Щом сме съгласни да влезем в нечий дом, значи сме съгласни с неговите порядки, а не с нашите навици.

1. Пишете на кирилица.

2. Придържайте се към добрият тон. Не нападайте другите участници с обидни думи или квалификации.

3. Не публикувайте клипове или линкове до тях със стрелба по животни, снимки на убити животни, както и всякакъв друг вид материали или линкове показващи насилие!

4. Забранява се публикуване на мнения (коментари), статии и други материали, които явно подстрекават към нарушаване на българските закони.

5. Присъствието на никой тук не е задължително и всеки може да идва и да си отива по-всяко време , Не натрапвайте мнението си на останалите участници.

6. Забранява се пускането на СПАМ.
SPAM - теми, мнения, ЛС, които са offtopic, flood или не са смислени и не съдържат някава идея.
Оfftopic - пост, които се публикува в дадена тема, но нямат отношение към нея.
Flood - голям брой теми, мнения, които имат еднакво съдържание или близко по значение.

7. Забранява се публикуването на комерсиални реклами извън посочените места и да се спазват правилата за тяхното пускане.

8. Преди да отворите нова тема първо проверете дали вече няма съществуваща такава.

9. Забранява се споренето с модераторите, относно тяхното модериране. Решенията им са крайни и окончателни. При несъгласие с някой модератор се обърнете към админа на E-Mail admin@airguns.bg

10. Не избирайте за свое име във форума обидна, провокативна или нецензурна дума!

11. За подпис ползвайте умерено възможностите на форума и не прекалявайте с картинките. Ако все пак трябва да е картинка нека бъде нещо малко и ненатрапчиво с височина до 50 пиксела!

12. Не пускайте два поста един след друг освен ако това наистина не се налага - използвайте бутона за редактирне на мнението си ако никой не е писал след Вас.

13. Забраняват се спекулативни покупко-продажби във форума! - Дали една обява е спекупация се определя само от модераторите и администратора.

14. Забранява се пускането на дублиращи (еднакви) постове в различни теми.

15. Забранява се пускането на мнения в които има само емот икони , както и такива с прекалено много емот икони.

16. Когато за една стока има няколко купувачи във Купува/Продава - КРАЙНОТО РЕШЕНИЕ кой да получи стоката има ПРОДАВАЧА!
без значение кой първи е попитал и кой първи е написал лично съобщение или в темата. Това не се отнася за продажбите от типа ТЪРГ
При тях последния писал в темата и влизаш в уговореното време печели стоката , ако продавача се изметне след това - ще бъде санкциониран.

17. При пускане на продажба от тип ТЪРГ е забранено пускането и във няколко форума едновременно - при констатация на такова нарушение темата ще се заключва в този форум.

18. Забранява се публикуване на рекламни линкове в подписите , към всякакъв вид магазини, политически партии и други комерсиални сайтове.

При първо нарушаване на правилата виновните ще бъдат предупреждавани , при повторен опит следва изгонване от форума за някакво време - решено от модераторите.
 
Последна промяна:
Статус
Заключена за публикации
Нагоре