Помощ за избор на Magnum пневматика

popoveca

Новодошъл
Здравейте !
Предстои ми закупуване на ВО като таванът на възможностите ми е 600лв . Нямам претенции дали ще бъде с газова или вита пружина ,но задължително искам да бъде Магнум клас 22 калибър и да не ходи по ремонти . Към настоящия момент съм се насочил към Gamo 1250 .
Моля споделете какво мислите или ако и вие като мен сте били в тази ситуация какво сте избрали .
Благодаря !
 

Hidden

Редовен Потребител
По-скоро, прегледай въздушните пушки марка Диана - имат магнум модели, по-скъпи са, но са с по-добро качество от Гамо.
Друго - прегледай обявите за втора ръка пушка. Възможно е и да се намери магнум Диана за тези пари. Ако не се случи това ти бих препоръчал Гамо 1250 втора ръка, но произведено в Англия - с по-високо качестово са от испанските.

И да напомня за многократно потвърдената истина - мощната пружинна пушка е доста неточна. Ако искаш и мощност, и точност си взимаш пцп с една помпа. Оптиките също не издържат много на мощна пушка с пружина.
 

NME

Потребител
Не знам дали е в клас Магнум , но аз избрах Cometa fusion premier star .22 с телена пружина , след като четох съвети на опитните колеги тук. Наложи се да я регистрирам ,понеже на хронографа излезе 25 дж. Стреля изключително приятно , зарежда се лесно и с jsb exact RS цели кутийка от редбул 250мл на 70 м , 10 от 10. И еднограмовото jsb е точно , обаче пропада доста повече и достига кутийката малко по-бавно.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Какво имаш предвид под Магнум,20-30 дж. или 30-40дж.Ако 20-30 дж. Диана ако искаш дурострел ето:
Питай дали ще имат внос ако не от вън!Ето тук има и родно ревю от колега:
Сега ако имаш съмнения в ниската цена ето я и тук,магазина е коментиран в други теми!
 
Последна промяна:
Нагоре