Пловдивска група

A

Anonymous

Гост
Говори се за бутилки вързани за пушките..., а да сте се замисляли за тези с резервоари 500 и нагоре кубика ;) Дали са равнопоставени на стандартна 200сс пушка?
 

angelmr

Редовен Потребител
piperov_pipi написа:
Пиемам закачката с усмивка, аз съм широко скроен човек,но помислете, че когато бутилката е вързана пушките без редуктор ще могат да се състезават наравно с другите и тогава наистина ще е от значение човешкият фактор.

Няма начин да се избегне техническия фактор освен ако не се задължат всички да се състезават с едни и същи пушки, но и тогава ще има разлика в зависимост от качеството на изработка на конкретната партида и от възрастта на пушката. Така че няма защо да се правят изсилвания с които една безредукторна пушка да се приравни към редукторна. Разлика в качествата ще има винаги и който може да отдели 2-3000 евро за екипировка ще има предимство пред този който е отделил само 1000 лева. В какво ще се изразява това предимство дали ще е редуктор, дали ще е пушка от висок клас или пък скъпа оптика няма значение. Важното е че е има предимство. Да можеш да кажеш че разрешението за вързани бутилки ще е начин да се намали разликата. Но пък тогава какво ще кажат тези които използват помпи? Така че все някъде трябва да се сложи граница. Хората са решили тази граница да бъде описана като максимално тегло на пушката и всички прикачени към нея аксесоари. Все пак става дума за състезание с пушки, а не между устройства за стрелба нали? А ако някой чак толкова иска да стреля с прикачена към пушката бутилка мисля че ще е възможно да използва по-лека пушка и закачена към нея някоя по-малка бутилка. Има и пушки с втори резервоар в приклада, поръчкови редуктори и тнт. разнообразни вариации. Така че възможности има и не е нужно да търсим под вола теле и не е нужно да се превръщат евтините пушки в тромави устройства за стрелба, които трябва да бъдат носени от двама човека, за да изпъкне човешкия фактор пред техническия.
 

DANNY

Редовен Потребител
Относно снимка от предходната страница....
Стреляно е на 100м НА ЗАКРИТО.
Има и други снимки с не полоши или не много по-лоши попадения
Първите 2 снимки са 5 изстрела
Вторите 2 снимки са 10изстрела / 100м / закрито

009.jpg


007.jpg


005.jpg


002.jpg
 

lynx

Редовен Потребител
Ако е в зала , съм абсолютно склонен да приема резултатите като реални.
 

st_beer

Редовен Потребител
Следващата събота и неделя (10-11.07.2010) с колегата pavloff и семействата сме планували едно посещение и гостуване на Пловдивска група. Замисъла ни е да сме на палатки на онова приказно място Оризари. Гледам в темата на мероприятията andi организира Експеримент - стрелба на далечни дистанции. Надявам се да се съберат повечко хора да стане една хубава срещичка. Аз лично ще съм от групата на зрителите и стрелбите за удоволствие + някои други такъми за другото си хоби.
Ще ми е много приятно да се видим и постреляме заедно + и
Бъдете живи и здрави и до нови срещи :cheers: :cheers: :cheers:
 

dinkata

Редовен Потребител
ТАМ сме тогава ! Тоя път и аз може да пробвам от ..... другото хоби ;)
 

st_beer

Редовен Потребител
Колеги ако някой иска или мисли да си взема нещо от магазина http://pushka.eu/ и не го бърза следващата седмица събота и неделя 10-11.07.2010 ще гостуваме на Пловдивска група. Мога да взема желаните от Вас неща и да ги донеса на Оризари с цел да избегнете транспортни разходи по куриери.
Ще приемам поръчки до следващия петък. Живи и здрави на всички :cheers: :cheers: :cheers:
 

ангел иванов

Потребител
Filins написа:
Ще има ли :rambo: на 100 м. утре ?
Mи не. Анди го отлага за другата неделя.
Вероятно поради застъпването със софийското "Бонсови поляни".
Това не пречи който утре е на Оризаре да пробва,и да сподели. :) :cheers:
 

andi

Редовен Потребител
Да, за другата неделя . Заради вятъра - сега духа леко , за утре го дават малко повече с дъжд . За др(11 07) по прогноза е по добре . И заради Боснови разбира се .
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
MAD MAX написа:
Колеги, има ли в базата в Оризари или наблизо място където може да се спи прилично? Че май тоя уйкенд ще съм ерген и ми минават разни идеи :)rambo:) през главата.
 

angelmr

Редовен Потребител
В самата база има бунгала. Колко от тях са в бойна готовност само яшо може да каже.
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
angelmr написа:
В самата база има бунгала. Колко от тях са в бойна готовност само яшо може да каже.
Благодаря. Вече разбрах от колегите на скайп и на лични, че то било съвсем близо и ще си спя живот и здраве в Пловдив. Ще спя в хотела на едни приятели, тук http://www.hotel-berkut.eu/bg/
 

mdinkov

Редовен Потребител
ето един колега разпалено обяснява как е забравил да вземе бира и затова групата е отишла по дяволите . :D
 

Attachments

  • Photo-0096.jpg
    Photo-0096.jpg
    614.3 KB · Прегледи: 156

st_beer

Редовен Потребител
Колеги ако някой иска или мисли да си взема нещо от магазина http://pushka.eu/ събота и неделя 10-11.07.2010 ще гостуваме на Пловдивска група. Мога да взема желаните от Вас неща и да ги донеса на Оризари с цел да избегнете транспортни разходи по куриери. Утре през деня ще мина да взема поръчаните ми неща от колеги. Ако някой иска нещо утре до обяд най късно да го заявява за да имам време да мина и да го взема
Живи и здрави на всички
 

akiro

Потребител
Ама ти верно я постна... ;) ;) :cheers: :cheers: Добре ,че не си писал и разтоянието.. ;)
 

mdinkov

Редовен Потребител
ми растоянието ,кво да пиша то явно беше на повече от една ръка ;) :cheers:
 
Нагоре