ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ОБСЪЖДАНЕ: Програма мероприятия "Фийлд Таргет купа България" - 2018 година

NaDeTo

Модератор
Модераторски Екип
ФТКС
Време е да планираме мероприятията за 2018-та.
Мероприятията трябва да бъдат провеждани спрямо правилника за Фийлд Таргет стрелба (който в момента търпи промени и ще бъде пупликуван на http://www.ft-sofia.com/ до 01.01.2018.
Официално от 01 Януари 2018 година мероприятията участващи във ФТКБ (Фийлд Таргет Купа България) ще бъдат провеждани във формат 50 мишени за стрелкови ден и с ограничение на мощността на оръжията до 16J.

Прикачвам регламента за провеждане на „ФИЙЛД ТАРГЕТ КУПА НА БЪЛГАРИЯ”

Февруари
2x50 Велико Търново

Март

Април
2x50 Пловдив

Май
2x50 Русе

Юни
2x50 - Купа "Балкантрейд" - Троян

Юли
2x50 София

Август
2х50 Белиш

Септември
2х50 Търнак

Октомври
2x50 Асеновград Конна база

Ноември

Декември
 

Attachments

  • reglament_reiting.pdf
    267.1 KB · Прегледи: 32
Последна промяна:

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Купа "Балкантрейд", ако е възможно я вмъкнете през месец юни 2018 г.
Формат 2х50, участие само на 16 джаула, калибър до 5.5 мм с два класа ПЦП и ПП.
Награден фонд ще има и за двата класа независимо от броя на записалите се за участие.
Ако се налагат промени ще се съобразим с тях.
 
Последна промяна:

pellet

Редовен Потребител
Относно попълването на молба по образец за участие в официално рейтингово класиране - откъде да се изтегли въпросния образец?
Подаването на попълнената молба може да стане онлайн, нали? Къде да се изпрати?

Благодаря за отговорите!
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Откриване на шампионата: Зимно ФТ състезание - Велико Търново, стрелбищен комплекс на ВУ "В.Левски".
Двудневно 2х50: 17-18-ти февруари. Стига ...времето да позволи - стрелбата ще е от зала, но мишените ще са на открито. С всичко друго ще се справим, но не и с ринене на сняг. Затова ще има и резервни дати: 24-25-ти февруари. Останалото - какъвто ни е късмета.
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Понеже Август остана празен да си го заплюя за Белиш. Ще ми се да е по-топличко за да можем да опънем софрата на открито.. Пък закриването ще го съобразя с решението на АрЖиБи-то за промяна на крайния месец на календара. Имаше варианти състезателната година да не се припокрива с календарната такава...
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Колеги, мисля, че дойде времето да решим къде ще открием сезона през март. Да спазим традицията и стартираме сезона, било то и с еднодневно състезание. Надявам се скоро и да има яснота по начина на участие в рейтиговите състезания и какви такси ще заплащат. Ще трябва да има яснота преди стартиране на сезона. Знам, че всичко при нас е на добра воля и всеки има далеч по-важни неща в живота но, ако искаме да имаме сезон като миналата година, че и по-добър ще трябва да го направим.
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Във връзка с предстоящото откриване на сезон 2018 да очакваме ли новите промени публикувани? Също и яснота как ще става записването и плащане на такса за участие в Фийлд таргет купа България 2018 година. Смятате ли, че в правилата е нужно да се уточни, че първият стрелкови ден започва в 11 часа, а вторият стрелкови ден започва в 10,30 часа? Също, че участик не присъствал на брифинга преди състезателният ден неможе да вземе участие на състезанието за деня. Също да се въведе като правило, че всеки организатор се задължава на брифинга да обяви ясно и точно мерките за безопасност. Ако трябва тези мерки да се изпишат тука във форума за да може да се използват от организаторите на мероприятия. И последно трябва ли да се регламентира таксата за участие от 5 лв за стрелкови ден в дадено мероприятие? Или всички тези въпроси ще се решават от самият организатор на мероприятието без да се регламентират. Моля отношение да вземат колеги които имат желание за участие в купата и които организират състезания. И ако се приеме нещо да бъде записано в промените. Аз мисля, че нещата трябва да бъдат регламентирани в началото на сезона. Ако се налага промяна това да става от началото на следващият сезон. Защото и най-лошите правила са по-добри от това да ги няма. Ако нещо съм пропуснал предлагайте за обсъждане.
 

kid

Редовен Потребител
ФТКС
Аз съм ЗА уеднаквени условия и правила за участие...
Така според мен на всички ни ще е по-лесно.
 

NaDeTo

Модератор
Модераторски Екип
ФТКС
Актуален Календар може да намерите на http://www.ft-sofia.com/?page_id=9
Там има прибавено състезанието за 17-18 март
ФТ Асеновград 2×50 – 40-те изворa

Също може да намерите актуалните правила за ФТ състезания: http://www.ft-sofia.com/?page_id=1677
И актуалните правила за провеждане на ФТКБ: http://www.ft-sofia.com/?page_id=1724
 
Нагоре