В Krale има намаление от днес https://www.krale.shop/eu/black-friday/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Регистрираш се,избираш си калибър и плащаш с карта,трябва да нямаш лимит,пратката пътува с UPS и идва до адреса ти за 7-8-9 дена.Искам от крале шоп-а да поръчам western airguns rattler някой знае ли сигурно ли е и как става имам предвид за колко време отнема
Изглежда много добре, ама и цената и е много злобна. Тук, във форума няма информация за марката и модела, така че не можем да ти помогнем, кой знае, колко. Ако я купиш, направи и едно ревю и стрелби за групи - ще е полезно инфо.Искам от крале шоп-а да поръчам western airguns rattler някой знае ли сигурно ли е и как става имам предвид за колко време отнема
Успех с Крадле! Ще ти е нужен.Искам от крале шоп-а да поръчам western airguns rattler някой знае ли сигурно ли е и как става имам предвид за колко време отнема
Би ли споделил?Успех с Крадле! Ще ти е нужен.
Купувал съм десетки неща от крале никога не е имало проблемиУспех с Крадле! Ще ти е нужен.
Освен това, по голямата част от магазините за въздушно оръжие в България (да не казвам всичките) купуват от Крале (на дилърски цени с отстъпка) и препродават след това. Кралетето са много сериозна компания.Купувал съм десетки неща от крале никога не е имало проблеми
Може ли снимка на бутилката с дата на производство?
Педали са, потвърждавам. Заших им едно негативно мнение на продукт, но естествено не го публикуваха. Като чета и американските сайтове - комай все повече стават недоволните. До време ще са ...Здравейте, купих си пушка от Крале като преди това изрично питах за годината на производство на карбоновата бутилка. Казаха ми 2018, след като пристигна пушката се оказа 2012. Тотални мошенници. Имайте си едно на ум.
Тези ги гледах, без заглушена цев са. Бутилките са им същата година като моята. От Варненския ВИП даже щяха да ми звънят след като я сглобят. Върнати от клиенти за части. Отказах се да я връщам, разходи за транспорт, разправии. Ще купя нова битилка нататък. От Еваникс ми отговориха 15 години живот на бутилката.Така предполагах,че е Еваникс,то тогава други с карбонки май нямаше много.Виж я тази,на место може и да свалят още малко,същите години на производство са.Ако си вземаш парите от тези.
Въздушна пушка Evanix EvanixWin.dyCity 5,5mm
Въздушна пушка ❰ Evanix ❱ EvanixWin.dyCity 5,5mm на ТОП Цена от ВНОСИТЕЛЯ - ВИП Оръжейни Комплекси ✔️ ❰ Еваникс ❱ 23328-А • Онлайн магазин GUNS.BG предлага огромно разнообразие на оръжие, екипировка, оборудване и аксесоари. Разгледайте нашите продукти на цени от ВНОСИТЕЛЯ ❗ Свържете се с нас на...guns.bg