Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Нямам в предвид, че е 100 годишна бутилка, а по-скоро , да не и остават 4-5-6 години "живот". Като тази тук: https://www.olx.bg/d/ad/karbonova-butilka-za-vazdushna-pushka-ptsp-CID618-ID8sHsp.html с годност до 2027.Тая няма как да е "прабаба".
Перфекционистът от Варна, имаше предвид ако купувачът е на зор, тоест ако държи да си купи точно такава железария, в добро състояние....та тогава ще се бръкне.Изобщо не е на зор и е малко опърничев. .....
Изобщо не е на зор и е малко опърничев. Преди да си взема мойта пушка, "зетя" му беше звънял да го запита да му направи цена за 2 диани на веднъж и тоз му отвърнал "Пазърлъци не обичам, не съм на зор" и му затворил телефона![]()
Не съм присъствал на разговора, не знам как е подходил, но принципно е начетен човечец, би трябвало да се е отнесъл любезно и възпитано, извинявам се от негово име, ако е прозвучало "циганско"Твоя зет ако не беше ми се циганил можеше и да ги вземе. И двете пушки се продадоха на следващата седмица. Написал съм, че цената е твърда, и един лев няма да смъкна. Въпрос на принципност е.
Аз не си продавам пушките от зор за пари. Всяка седмица си купувам поне по две пушки. Продавам само повтарящите ми се пушки. И какъв е тоя принцип, че всеки който продава пушките си е на зор за пари? Е аз не съм...
Опърничав е малка дума за мен.
Много щедро предложение, почти е подарък!Нещо доста интересно от тази сутрин в ОЛХ!
Въздушна пушка Вайраух97К гр. София Красна поляна 3 • OLX.bg