Недоволни или измамени

оги-пз

Редовен Потребител
Извинявай "мъжкарино" това горното със сигурност се отнася за мен.
Та кажи каква злоба съм изпитвал,кажи какво имаш ти което аз да го нямам.
Не интересно ми е каква злоба съм изпитвал,и имам към теб.Както виждаш съм те забравил отдавна,и въобще не се занимавам с теб,и не искам.Но мини,не мини месец и пишеш нещо за мен,престани вече,знам че те боли много ама ще ти мине спокойно.
Е те точно тая ку..а мръсна долна имах предвид. Изглежда теб те боли щом говориш на хората зад гърба ми да не купуват от мен.
А какво имам повече ли? Тоя въпрос него ли решихме преди време.
Накратко имам това което ти никога няма да имаш.
 

оги-пз

Редовен Потребител
Ние този разговор сме го водили и приключили.
Просто мислех, че сме го приключили.
Докато несе усетих, че въпросния ме клевети зад гърба на лични, и то пред хора които неме познават и си добиват грешни впечатления.
За въпросната ситуация само подозирах, но след като излезна да се защитава без никой да го е обвинил пряко. Вече ви е ясен и съм сигурен в съмненията ми.
Нищо то всичко се връща, всъщтност аз не се сърдя точно за това, че несъм продал нещото си, защото по-късно ви влезе в употреба.
Пъстъпката е гадна и подла, че не не е изразил публично подлата клевета, а зад гърба ми, по супер подъл начин.
Прекратявам дискусията.
 

Nikola

Потребител
Колеги, искам да ви питам нещо. Ако съм първия запазил нещо от форума, стоката е за мен нали?
Все още няма да споменавам имена, за да не излезе,че аз съм в грешка.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
13. Когато за една стока има няколко купувачи във Купува/Продава - КРАЙНОТО РЕШЕНИЕ кой да получи стоката има ПРОДАВАЧА!
без значение кой първи е попитал и кой първи е написал лично съобщение или в темата.

Просто и ясно е написано в правилата на форума.Колега и мен ме е яд понякога когато изтърва нещо готино ама на никой не се сърдя.Свиркай си и да не ти пука.Щом не си взел оптиката за добро може да е.
 

sts1969

Редовен Потребител
Колеги, искам да ви питам нещо. Ако съм първия запазил нещо от форума, стоката е за мен нали?
Все още няма да споменавам имена, за да не излезе,че аз съм в грешка.
Зависи от продавача братле, той има последната дума (нАписано правило). Случвало ми се е да обявя стока за продаване, и след 20 мин. ми се обаждат по телефона и я купуват, а аз съм извън нас и не мога да я обявя в темата за продадена в близките няколко часа. :pardon:
 
Последна промяна:

Nikola

Потребител
Все едно. Просто ме хвана яд на продавача, че даже ми и писа и след половин час-оп продадена.
Дано да е за добро.
Айде наздраве. :cheers:
 

andi

Редовен Потребител
Ако продаваш нещо , и имаш няколко човека на лично , ама ти се обади близък приятел че я иска ? Правила ли ще четеш тогава , или ще я дадеш на него ?
 

оги-пз

Редовен Потребител
Здравейте, днес мисля да ви представя един съфорумец, който за 10лв е готов да прецака всеки.
Анди/andi се казва той. Пиша му имената, за да излезе на яве мръснишката му игра.
Не се доверявайте на този индивид и 5ст.не струва.
Първа среща прецакан. Давам обяснение.
Поръчвам му модератор 9мм.
Обявена цена 180лв. обикновен и 250лв по питарската схема. Поръчах му от обикновенния, после направил се на не разбрал започнал да прави от скъпия. Предложих му да оставя пушката при него и да напрани всичко както трябва. Отговора беше че си взел размерите които му трябват и всчко ще е ок.
Първо обърка задна тапа на модера и разбира се за това не бил той виновен. Оставих му модера с цевта. Обърка го втори път, пак не беше виновен. Оставих му всичко, след няколко дни отивам 3 път пак объркал размерите. На всичкото отгоре и цената се промени рязко с 30лв отгоре. Нали се сещате защо да избие парите за грешките, неговите грешки. В по късен етап се оказа че има и други грешки за които пати друг човек.
Среща Две Прецакан.
Поръчвам калъв от тия твърдите дето ги шие негов човек. Обявена цена 100лв. Става калъфа готов и цената се променя на 110лв. Питам защо хън мън никакво логично обяснение. Явно надценката му се е видяла малко и затова вероятно.
Покрай модера и калъфа бяхме говорили за файнверкбау 300 че ми харесва и бих си взел някой ден.
Обаждането. Обажда ми се търгашина един ден и ми казва, че бил намерил страхотен екземпляр. Питам за цена 430лв без диоптрика 480лв. с диоптрика. Имах ангажименти и го помолих да ми я пази.
Среща 3. Опит за прецакване естествено с цел за припечелване на повече пари, на тоя търгашин само пари са му в главата и не уважава нищо друго освен пари пари и още пари.
Пробвахме пушката и наистина беше много точна и много запазена. Викам взимам я, даааа ама не. Цената и се покачила на 650лв без диоптрика.
Викам си на акъла от този нищо не става само пари са му в главата, и желанието да преебава хората няма да се изпари никога.
Обаждане от мен към търгаша вчера прясно.
Питам го за пушка една, нахвали ми я.
Викам ще се уговоря да я видя, трябваше да я взема за приятел. Повлиян от ниската цена на пушката търгаша отишъл и я купил. Защо ли ми това са си чисти пари. Тоя няма уважението на никой и би прецакал и собствената си майка за 10лв.
Преди години без да го познавам ме изпревари с една покупка тук във форума. Беше на сметка работата. Обадих се и му предложих пари да ви я преотстъпи ама явно реши да изкара повече с препродажба.
Тези неща ги пиша, след като разговарях с търгашчето по телефона и го уведомих че от него нищо не става и че гледа да прецаква в името на парите. Този алчен търгаш за 5мин.по телефона разболя и погреба баба му и се опита да ме увещава с погребения ли да се занимава или с пушки.
Нека модерите да оставят темата, за да видят хората и новите и старите, какви евтини търгашчета има тук и да не им се доверяват.
Знам че имам много правописни грешки, но в момента съм афектиран и не мога да мисля за тях.
Моя съвет не взимайте нищо от Анди / andi от Пловдив.
Нямам за цел да повдигам дискусия.
Целта ми е да уведомя повече хора за този индивид.
 
Последна промяна от модератор:

5ko

Потребител
Абе Оги....... за трепане си..... Мъжко дупе може и по вече от един път....

"Аз от това се издържам" Цитирам. И Христос е изгонил Търговците от Храма.
 
Последна промяна:

оги-пз

Редовен Потребител
Засегнатата страна я чух по тел. преди да пиша тук и одеве, като обяснение за пушката ще даде договор за закупуване на чуждо име.
В договора нямам и грам съмнение, обаче купувача е той за което имам силни аргументи.
 

supervizor

Потребител
И аз ядох хурката с Анди. Купих от него една пушка,той я бил "тунинговал" !!! Пушката ми я даде с един барабан,а по книжка е с два.После ми се обади че продавал барабани за този модел. Пушката много вееше проектилите. Заведох я при колегата cilindura. Оказа се че щрауда и цевта нямат съосие. Щрауда беше с "шевове", а оригинала не е. После видях обява от него,че продава оригинален щрауд, както и да е ...То капачката ли не хвърча...голяма мъка беше! Янко cilindura знае понеже му я оставих. И аз съм до тук с Andi !!!!
 

Bay Mitko

Редовен Потребител
И аз да споделя моя "скромен" опит от контактите си с лицето Анди от Пловдив.

Купих от него едно Фани, вероятно същото което не е достигнало до /оги пз/ на "покачената" цена и останах наистина доволен от пушката. Зарибен и обнадежден поръчах две оптики чрез него от Сотис, достави ми ги. Явно с това спечели доверието ми и реших че мога да му се доверя да ми донесе две пушки от София, закупени от Е-гън а именно Диана 75 и Аншуц 380, които по разбираеми причини бяха спрени в пощенската база във София- клон Враждебна, колегите които поръчват пушки от чужбина знаят за какво става въпрос.

За цената на подобни пушки може да проверите в http://www.egun.de с уговорката че Аншуц трудно се появява, и рядко попадаш на качествена пушка която се доставя извън Германия.

Направих съответните пълномощни и му ги дадох. Причината беше, че нямах възможност по това време да отида в София да си ги взема сам, а нямах търпението да ги видя най сетне след дългите търгове, чакане на доставка, писане на формуляри и тн.

В деня в който ги взе от склада на пощите ми прати снимка на две големи кутии в които бяха запечатани пушките и сложени в багажника му.

На другия ден ми звъни и ми казва, че някой откраднал пушките от багажника. И двете !

Как да си го представя, някой отваря случайно багажника на случайна кола, пищи аларма, това се случва на оживено място в София, изважда спокойно или не два големи кашона, които трудно се носят под мишница, набиват се на очи с пъстрия си вид, и не се бяга с тях по улицата лесно и току така. Защо му са изобщо на въпросния крадец тези картонени кутии, без да знае какво има в тях, може да са дамски превръзки или царевични пръчици и рискува да го хванат за кокошкарска кражба, ей така за спорта. Как пък ще знае че вътре има пушки, и ако са пушки дали ще има кураж да ги открадне, не се продават току така. И кой оставя колата си на произвола на съдбата, след като знае че кара нещо ценно и при това чуждо? Пълен абсурд!

Аз си пих студената вода, и даже не искам да си спомням за въпросния Анди от Пловдив, но този случай е известен вече на авторитетни хора от форума и бях длъжен да го споделя, за да съм в полза на колегите.
 
Нагоре