НеваТаргет - производство на приклади.

• Автор на темата Автор на темата cdman
  • Начална Дата Начална Дата

cdman

Администратор
Отварям нова тема, в този подфорум - тъй като въпросната фирма иска да покаже какво правят. Тук могат да представят продуктите си.

Ние - компанията - производител на приклади, НеваТаргет. Ние се намираме в Санкт Петербург.

Също така, ние произвеждаме комплекти за булпап за пушки Hatsan AT44-10, Hatsan BT-65, Umarex Walter 1250 Dominator.

Нашите сайтове:

http://bull-pup.com/

http://neva-target.ru/

С уважение, Ярослав, НеваТаргет.

Преди около 2 месеца изпратих запитване за техен кит за хатсан бт. Цената от 200 евро незнам дали не обезмисля трансформацията. Иначе браво на руснаците за креативноста.
Поздрави!

Цената на кита е повече от добра,но транспорта ще оскъпи кита.
Тука един булпап приклад е от порядъка на 250-300лв.
Шина,осмица, спусък,спица грубо още 200лв.

Цената на кита е повече от добра,но транспорта ще оскъпи кита.
Тука един булпап приклад е от порядъка на 250-300лв.
Шина,осмица, спусък,спица грубо още 200лв.
Прав си, но да не забравяме, че говорим за хатсан бт или ат. Цената на фабричен булпъп е по ниска от това каквото ще излезне и пак е бт.
За класна пушка е ок.

Прав си, но да не забравяме, че говорим за хатсан бт или ат. Цената на фабричен булпъп е по ниска от това каквото ще излезне и пак е бт.
За класна пушка е ок.
Пак не ме разбра Жоро.
Тука има материали и най вече доста работа,а работата си е работа,тя се заплаща не зависимо за каква пушка е предназначен кита. Вярно че каквото и да го правиш БТ-то си остава БТ но тука говорим за самия кит.

Последна промяна:
Напротив, разбрах те. Знам, че цената е добра. 200 евро с доставката. Изпратих запитване и до полски сайт, където цената е 300 евро за приклад без финна обработка(трябва да си го изшкуриш и обработиш). Мисълта ми беше за хасана, а не за офертата на хората. Но както казва един прияте мерак с пари се гаси.
Поздрави!

Исках да покажа снимки на нашите продукти и работа

Ние ще се радваме да отговорим на всички въпроси!

Attachments

• DSC_6109.jpg
    DSC_6109.jpg
    61.3 KB · Прегледи: 144
  • DSC_6201.jpg
    DSC_6201.jpg
    127.9 KB · Прегледи: 140
  • DSC_6216.jpg
    DSC_6216.jpg
    93.3 KB · Прегледи: 143
  • DSC_6217.jpg
    DSC_6217.jpg
    93.1 KB · Прегледи: 137
  • DSC_6219.jpg
    DSC_6219.jpg
    91.5 KB · Прегледи: 138
  • _DSC5976.jpg
    _DSC5976.jpg
    72.5 KB · Прегледи: 138
  • 12959.jpg
    12959.jpg
    36.4 KB · Прегледи: 143
  • DSC_0577.jpg
    DSC_0577.jpg
    287.5 KB · Прегледи: 140
  • DSC_6312.jpg
    DSC_6312.jpg
    47.8 KB · Прегледи: 135
  • DSC_6328.jpg
    DSC_6328.jpg
    98.7 KB · Прегледи: 143
  • DSC_9773.jpg
    DSC_9773.jpg
    52.7 KB · Прегледи: 137
Здравейте ! Проучвали ли сте въпроса за някаква по достъпна пощенска услуга до България. Нещата ви съм виждал още преди, но получаването на стока от страна извън Европейския Съюз, автоматично оскъпява нещата с мито и данък, което е около 20 процента отгоре. И то върху цената на стоката плюс транспорта. Ако имате страна на изпращане вътре в EU това би било добре и за двете страни. Успех ! Нещата които правите ми харесват .

и на мен ми допадат прикладите ..към цените е естествено да бъда резервиран при положение че са 50 процента от цената на пушкалото,НО таки' ли не се сетихте да приложите още една осмица в стяга' както е при крикета примерно..с тая единичка' балона'-(респективно и цевта) ще си я мъкне там където на него му е кеф в промените на налягането
Поздрави!

Скъпи приятели!

Нашата компания праща закази, изпълнени на документите като подарък . Това не се облага.

Ако цената на заказ е по-малко от 200 евро, това е освобождаване от такса.

Back
Нагоре