Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Така като гледам скоро на 100% ще уцелиш вратата за последен път с тая регистрация.Аз я оцелвам колега.За мен не е проблем-каквото поискам олyчвам го.
За мен няма проблем колега каквото-такова !Така като гледам скоро на 100% ще уцелиш вратата за последен път с тая регистрация.
Първо колега защото е много трудно да си я намериш-боклуците винаги са лесно достъпни! Това е важно правило в живота с което трябва да си на ясно.Второ тази система hand-pumpе най доброто -хем имаш газова пружина,хем камера като пцп-хем от теб зависи с каква мощност да си заредиш пушката.Тази пушка има само предимства и нито един недостатък.Защо, колега, смяташ, че е най-добрата?
Къде е тази газова пружина?хем имаш газова пружина
Веднага виждам един недостатък: мерните прибори.Тази пушка има само предимства и нито един недостатък.
Газово бутало е нещо съвсем друго в пневматиката.тя работи на тоя принцип-газово бутало с ръчно зареждане
Нали е най-добра? Защо да се сменят. Като е периферия може ли без тях?Мерните прибори се водят "периферия" при всяко едно оръжие.И можеш да ги променш по своя преценка.
Колега има някои неща за които сaм трябва да се сетиш.Газово бутало е нещо съвсем друго в пневматиката.
Нали е най-добра? Защо да се сменят. Като е периферия може ли без тях?