НОВИНИ

• Автор на темата Автор на темата Lighthammer
  • Начална Дата Начална Дата
Статус
Заключена за публикации
Нещо друго също съм забелязал : хора, които могат много и са ни смайвали не веднъж, спряха да пишат, а само четат.
За какво да пиша,само ще чета.Преди бях 7842.Доста пишех.Намери се един ЦЪРВУЛ да излъже че съм го заплашвал,защото съм казал ''ще се видим'' прозвучало му като заплаха.Като съм ходил когато е имало състезания в Русе и съм виждал колегите от филтаргета,сигурно е било заплаха за тях...Той беше модератор,оплакал се на админа и ми изтриха профила.В съда нали има две страни прокурор и адвокат.Тук няма-има само прокурор.Като ми изтриха профила и ако исках да отида до едно село близко до Ловеч и да му счупя главата това щеше ли да ме спре.....Ето Ви пример за човек с власт,макар и само тук във форума,казва нещо,а дали е така не е важно-изтриват те и точка.

Противоречието в собствените ви изявления е очевидно. Поради това, не намирам смисъл да продължавам да следя темата.
Желая ви успех!
Колега, аз лично съм дълбоко огорчен, че Вие няма повече да следите темата НОВИНИ.
Причината, вероятно е, че дълбоко в душата си желаете да научите истината.
Но не тази, за която имаме информация в момента, а тази, която Вие желаете да чуете - че е имало сигнал от зъл доносник.
За съжаление - към момента няма данни в тази насока и ще трябва да Ви разочароваме.

След връщане на иззетите ВО и установяване на дефекти при работата на ВО, според мен ще е нужно да се заведе дело от частен характер в което ответник да бъде МВР. По делото отново трябва да се направят експертизи за доказване на нанесените щети.
МВР като ответник може да привлекат като трета страна помагач вещите лица правили експертизите и съответно ако се установи вредна намеса и устойностяване на вредите, то разходите да бъдат поделени между вещите лица и МВР или директно регрес към вещите лица.
Това ако се случи ще бъде чудо.
В България лекарска грешка е почти невъзможно да се докаже, защото експертизата я пишат колеги лекари и се пазят един друг.
Дано няма задълбочаване при правеното на експертиза, защото има и такъв вариант. Да се отговори на поставените въпроси на прокурора без дори да се разглобява дадена пушка.
Така всички страни ще са доволни.

Радвам се, че си пак във Форума :cheers: Ти определено имаш заслуги към него.
Така и не бях разбрал причината за триенето на профила ти. Мислех, че е заради нещата около "кромида".

За какво да пиша,само ще чета.Преди бях 7842.Доста пишех.Намери се един ЦЪРВУЛ да излъже че съм го заплашвал,защото съм казал ''ще се видим'' прозвучало му като заплаха.Като съм ходил когато е имало състезания в Русе и съм виждал колегите от филтаргета,сигурно е било заплаха за тях...Той беше модератор,оплакал се на админа и ми изтриха профила.В съда нали има две страни прокурор и адвокат.Тук няма-има само прокурор.Като ми изтриха профила и ако исках да отида до едно село близко до Ловеч и да му счупя главата това щеше ли да ме спре.....Ето Ви пример за човек с власт,макар и само тук във форума,казва нещо,а дали е така не е важно-изтриват те и точка.
Гошо, ти ли си бре :cheers:
Урагана, дето купих от теб, беше жесток. Продадох го само защото ми идваше слабичък. Иначе си беше хирургически инструмент.

Последна промяна:
След връщане на иззетите ВО и установяване на дефекти при работата на ВО, според мен ще е нужно да се заведе дело от частен характер в което ответник да бъде МВР. По делото отново трябва да се направят експертизи за доказване на нанесените щети.
МВР като ответник може да привлекат като трета страна помагач вещите лица правили експертизите и съответно ако се установи вредна намеса и устойностяване на вредите, то разходите да бъдат поделени между вещите лица и МВР или директно регрес към вещите лица.
Това ако се случи ще бъде чудо.
В България лекарска грешка е почти невъзможно да се докаже, защото експертизата я пишат колеги лекари и се пазят един друг.
Дано няма задълбочаване при правеното на експертиза, защото има и такъв вариант. Да се отговори на поставените въпроси на прокурора без дори да се разглобява дадена пушка.
Така всички страни ще са доволни.
Абсолютно задължително. Съветвам всеки колега, с иззета пушка, да се посъветва с адвокат, как да се подсигури и подходи, така, че да знае, в какво състояние е оръжието му в момента на връщането. Бай Колю може да го помисли.

За съжаление е така Гоше. Аз също се бях възмутил (и съм възмутен) от постъпката на въпросният индивид и ако беше във списъка на участващите на филтаргета в Русе (Николово), щях да отида заради него, да го попитам на 4 очи пред всички.
Радвам се, че си пак във Форума :cheers: Ти определено имаш заслуги към него.
Така и не бях разбрал причината за триенето на профила ти. Мислех, че е заради нещата около "кромида".
Триеха се всички коментари като се повдигнеш въпрос по темата. Има доста колеги, където знаят за случката.

Аз пък ще ви дам само тоя съвет,той не е мой:
Помирявай се с противника си скоро, докле си още на път с него към съдилището, за да не би някак противникът ти да те предаде на съдията, а съдията да те предаде на слугата и да бъдеш хвърлен в тъмница;
истина ти казвам: няма да излезеш оттам, докле не върнеш и последния кодрант*

Аз пък ще ви дам само тоя съвет,той не е мой:
Помирявай се с противника си скоро, докле си още на път с него към съдилището, за да не би някак противникът ти да те предаде на съдията, а съдията да те предаде на слугата и да бъдеш хвърлен в тъмница;
истина ти казвам: няма да излезеш оттам, докле не върнеш и последния кодрант*
В случая под "противник" Св. писане има предвид съвестта ти, която те обвинява. Доколкото съвестта е Божият глас в тебе, ако Той те обвинява, призивът е да се помириш с Него т.е. да признаеш греховете си, докато не е станало късно за това и да си понесеш заслуженото наказание, а именно: "...докле не върнеш и последния кодрант."
В случая с колегата, горното е много трудно приложимо :(

Колега, аз лично съм дълбоко огорчен, че Вие няма повече да следите темата НОВИНИ.
Причината, вероятно е, че дълбоко в душата си желаете да научите истината.
Но не тази, за която имаме информация в момента, а тази, която Вие желаете да чуете - че е имало сигнал от зъл доносник.
За съжаление - към момента няма данни в тази насока и ще трябва да Ви разочароваме.
То и да е имало доносник никой няма да каже. Милиционерите си ги крият и покровителстват. Ако ги разкриват и "изтипосват" в съда да свидетелстват утре кой ще доносничи.

Гоше, бях ти забравил този ник 7842 и бая се чудих, кой беше с него.
И мен ме бяха блокирали. Беше един "великан" от "големото село", ама то, там им е силата. Пише в правилата (неможеш да спориш с него) и онзи почва да се напъва.
Виж сега, като спре човек да пише, как му отнемаш "голямото оръжие", да ти бие бан или да те изтрие.
Сега и да ми изтрие профила ми е през ....... щото хич не ми дреме за този форум, управляван "демократично" от подобни....

П.П. Предполагам си се върнал от блатото.

Последна промяна:
Ники, то не е лошо да предупредиш господата оръжейни експерти, че си имат работа със съдове с особено високо налягане, че току- виж им литнала" лабораторията", докато надничат да видят кое- как е направено :))))

Ники, то не е лошо да предупредиш господата оръжейни експерти, че си имат работа със съдове с особено високо налягане, че току- виж им литнала" лабораторията", докато надничат да видят кое- как е направено :))))
Предупредени са. Ако потърсят помощ - ще я получат. Ще ги видим, какво ще сътворят. Четат форума и знаят, как да се свържат с мен.

В случая под "противник" Св. писане има предвид съвестта ти, която те обвинява. Доколкото съвестта е Божият глас в тебе, ако Той те обвинява, призивът е да се помириш с Него т.е. да признаеш греховете си, докато не е станало късно за това и да си понесеш заслуженото наказание, а именно: "...докле не върнеш и последния кодрант."
В случая с колегата, горното е много трудно приложимо :(
Да,тук текста е ясен независимо буквално или алегорично ще се подходи,но не става дума за това а още по-малко цитата е насочен към конкретен човек.Една злоба и агресия по хоризонтала,и тесни кройки,много тесни кройки.

Нещо да вземем да се съберем с колективен иск за оръжията си? По бързо действане и тн... Ако няма гластност може много да ни бавят, та поне да опитаме нещо, или не ви интересува иззетите пушки?

Статус
Заключена за публикации
Back
Нагоре