Монтанска група

krasiml

Потребител
Един познат си купи вчера БТ 6.35 и снощи го простреляхме. Човека е голям мераклия, има цех и няколко декара двор в индустриалната зона и ще си прави стрелбище - 80 м, още от сега ни е поканил да стреляме.

Добра новина . Цех за какво ? Къде точно в индустриалната ? Може да се знаем . Все пак града не е много голям . Доколкото си спомням ползваш Combro . В момента работя по един проект - USB кабел за връзка на Combro-то с компютър и със смартфон/таблет с андроид . Предполагам , след седмица ще има готова мостра и мога да ти я подаря за тестване . За сега има един готов , който тествам лично и е ок , но ще е добре за мен и независимо мнение .
 

alex70

Потребител
Здравей, човека има цех точно до фирмата Емко която ремонтира танковете. Улицата не е точно Индустриална а се води Диана, аз съм ги объркал. За кабела, навит съм да пробвам всякакви модернизациии за хобито ни така че ще се пробва.Жив и здрав.
 

krasiml

Потребител
Това трябва да е някъде около бетонния възел на "ВиК Строй" и халето на "Cross" , но не се сещам , какво друго има там .
 

alex70

Потребител
Точно до халето на Крос се минава и там има едно цехче за някакви захарни изделия с голям двор. Човека обеща да подравни двора и там да се стреля.
 

alex70

Потребител
Да бе, Велко се казва човека. Дано направи това което е намислил да имаме още едно място за стрелба.
 

kaloyan_takev

Редовен Потребител
Ето едно ново попълнение на "въздушните редици"(7 годишно). Редно е да я представя при "Софийската група", защото е родена в столицата, но пък родителите й са от градо, та за т`ва у наш`та тема : IMG_20150921_162845320.jpg Йо шринк 1 сгънат крак.jpg Малката ни вкара в малкият си `жеп. На 35-40 метра, след кратко обучение, бутна 4 кенчета от бира с 5 изстрела (единия изстрел уцели, но не събори кутийката). Ей го и баща й Гената шринк.jpg . Ей това беше на няколко метра от импровизираното ни стрелбище Пейзаж шринк.jpg . Местността е "Цигов Чарк", до язовир Батак. Кво сме пра`йли там на всички е ясно - ей такива разни неща Пърленки шринк.jpg
 

kaloyan_takev

Редовен Потребител
И аз глася мойта щерка.......засега и давам да гледа през оптиката ,но не е стреляла....:)
То това не е моя щерка. Този, с който, стреля на снимките е баща й. Той е еърсофт-аджия и е запален по всякакви оръжия, никога не е спирал децата си да се занимават с това с което и той се занимава. Пък и малката с такова желание се примоли да стреля, че нямаше как да й откажем :D. Всичко опира до желание - от страна на хлапетата и на родителите им съответно. Когато прецениш, че може и да стреля - позволи й, може да останеш очарован. Малко критично стой написаното от мен, а не трябваше да звучи така. Без лоши чувства, просто съвет. :cheers:
Тя малката и други желания изяви, но тука не е готварски форум - начукваше пържоли(жалко че не снимах) и пърленките на последната снимка са разточвани от нея...
 

kaloyan_takev

Редовен Потребител
Чеките да Утупам темата от прайоляко... Така първо на целия Форум("забелязал" съм, че много от вас преглеждат и "Монтанската" тема) Ч.Н.Г. живи и здрави...и много точни попадения, и дано да се събирате/ме все по често... То се получи поздрав за всички. Монтанци, дано тая година се съберем повече пъти от предната ;).
На целия форум :cheers:
 

Mayh3m77

Новодошъл
Здравейте пичове! Събирате ли се чат-пат да стреляте още и някой от вас разполага ли с условия за сглабяне-разглабяне на въздухарки? Имам една стара китайка, която трябва да се 'сбере' :-D Ще си платя труда.
Поздрави
 

kaloyan_takev

Редовен Потребител
Събираме се от дъжд на вятър. Имам стенд и мога да ти го дам да го ползваш. Условия за сглабане и разглабане аз лично нямам,мойте си ги разхвърлам в хола на пода. А и съм запознат само с Комета 400/Фюжън и хатсан 125 куатро- за други пушки не се наемам.
 

Mayh3m77

Новодошъл
Трябва да сменя гьонения маншет, да натикам пружината вътре с менгеме мисля и да я сглобя. То тя тая пушка е възможно най-просто устроена :-D Тъкмо за начинаещи като мен да се запознаят с анатомията на тоя тип оръжие.
 

kaloyan_takev

Редовен Потребител
Монтанци, стегите се! Ч.Н.Г. на всички, на който не му аресва - Н.Г.Ч.
Дайте да пишеме по-редовно у темата, че ша маанат Градо от списаку. Ако може да се сбираме повече народ тая година, да обменяме опит, простотии, рИкия и секви такива. Ако има желаещи да пишат тука.
И умната ей, с мезе!!! :cheers:
 

me4o.grizzly

Потребител
Пак съм тука! Дотогава никой няма да погребе Монтанските Гарвани! Весели предстоящи празници на всички и от догодина всичко започва наново, така че стягайте се! Който е забравил номера ми е 0884670561-Дидо или иначе казано Дядо ме4о
 

vako

Новодошъл
Ако все още има някой жив и желаещ да постреляме, нека звънне на 0888 три5 13 три0.
 
Нагоре