Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Защо ми се струва, че не си избрал най-подходящото място за стрелбищеvanko написа:
Обикновено клипчетата се заснемат с камера,фотоапарат или телефон. После се качват в някаква програма за обработка и се правят за да добият завършения си вид.Моля те отвори ме как ги правиш тези клипчета...?
Защо ми се струва, че не си избрал най-подходящото място за стрелбище
piperov_pipi написа:Браво и от мен наборе. Нашата възрастова група става все по силна. Моля те отвори ме как ги правиш тези клипчета...?
:worship:... :worship:... :worship:
Не е точно така. Наистина с две камери става най добре и най лесно. С една също става ама с много обработка и стрелба два пъти. Един път за основен кадър втория път за допълнителния който се вгражда като малък кадър. Получава се с много работа,рязане и нагласяне всичко да съвпадне и да се получи. Клипа на хатсана е правен само с една камера и много играчка по обработката.vanko написа:........................................
П.П. За кадър в кадър са необходими две камери.
st_beer написа:Не е точно така. Наистина с две камери става най добре и най лесно. С една също става ама с много обработка и стрелба два пъти. Един път за основен кадър втория път за допълнителния който се вгражда като малък кадър. Получава се с много работа,рязане и нагласяне всичко да съвпадне и да се получи.
vanko написа:
praetorian написа:Мишенката много добра и забавна Само да попитам, с каква сила трябва да се перка, че да "заиграе" .?