Магазини за въздушно оръжие в гр. Ямбол

Не знаех за този закон.Според мен няма нужда от него,но както и да е.Това само за оръжието ли важи или и за аксесоарите към него.Много е тъпо така,сега ако искаш пушка ще биеш 300км за да си я вземеш щото няма по близък магазин

Джентълмени, скоро някой да е ходил до пушка.еу в Ямбол, търся инфо дали и магазина е толкова оскубан като сайта им... ???

И аз съм доволен от този сайт/магазин. Не съм купувал въздушно оръжие, а само халосни патрони и резервни пълнители, но всичко е точно. Не съм сравнявал цените на другите стоки, но това, което съм поръчвал е най-изгодно при тях.

Хайде да съживя темата :) Един голям плюс за онлайн магазина. Поръчах си пушката от тях, защото само те я предлагаха и имаха в наличност (дори и във ВИП я нямат налична). Говорих няколко пъти с различни служители (включително и утпавителя) и отношението беше любезно, отзивчиво и коректно. Пушката пристигна на следващия ден с куриер на адреса ми. След това си говорих с тях за оптики и отново изключително любезни и отзивчиви. Оптиката пристигна вчера, но се оказа, че не става на пушката (много е дълга). Разговарях с тях и ми предложиха да я върна по Спиди, а те да ми преведат парите по банков път. Вчера я изпратих и днес парите са ми в банковата сметка! Специални благодарности към служителката Зоя Николова за отзивчивостта! Горещо препоръчвам магазина!

Не съм разглеждал целия сайт на Пушка.еу в Ямбол и не знам колко е богат, но като търсих Балистол го открих при тях. Поръчах с доставка със Спиди до адрес. На другия ден ми се обадиха с молба да потвърдя поръчката. На следващия ден си получих доставката. Цената дори беше малко по-ниска от обявената в сайта. Доволен съм и им пожелавам успешен бизнес.

И аз съм много доволен от този магазин!
Купил съм от тях 2 оптики,които се оказаха с отлично качество и ми вършат чудесна работа!
Служителите са отзивчиви,любезни и коректни.
Благодаря им,желая успех на целия колектив!

Аз, също съм купувал 2 пъти оптики от Пушка.еу, и съм много доволен от тях! Бърза и точна доставка! Те са пример за вежливост и коректно обслужване на клиентите! Пожелавам им много здраве и професионални успехи!

Благодарим за бързата дооставка и коректното отношение.Много добре опаковани продукти което е много важно за мен!

И аз ги препоръчвам,
през е маг си поръчах 4 кутии HN слъгове и чашки.
Хората ми звъннаха в събота да ми потвърдят поръчката.
Цените също са им добри.
Като цяло много коректен търговец.

Благодарим за бързата дооставка и коректното отношение.Много добре опаковани продукти което е много важно

Благодарим за бързата дооставка и коректното отношение.Много добре опаковани продукти което е много важно за мен!
И моите чашки бяха много добре опаковани,ако предлагаха и безплатна доставка над определена сума щеше да е много добре

Вчера получих куфар за пушката си от тях.Не за първи път съм им клиент и със сигурност няма да е последен.Любезни и коректни хора, на които може да се разчита.

Вчера получих куфар за пушката си от тях.Не за първи път съм им клиент и със сигурност няма да е последен.Любезни и коректни хора, на които може да се разчита.
Хората които работят там са просто професионалисти, затова така се случват нещата.
Удоволствие имам да ги познавам лично целият екип, страхотни са.

И аз ги ползвам от години почти на 90% от всички слъгове и чашки ги взимам от тях и една pcp въздушна пушка и ловна тринога имам от тях. Единствено не ми харесва че не знаят как да поръчат резервни части за въздушни пушки на hatsan въпреки че в сайта им има LW цеви за hatsan AT. Ако имаха и сервиз за pcp нямаше да имат грешка.

Два пъти съм купувал от тях и съм страшно доволен.....Звънят да потвърдят поръчката, любезни, личи си че клиентите за тях са важни. Препоръчвам!

Аз,съм пазарувал много пъти от магазина и съм много доволен . Херкулеса ми го докараха до Бяла Слатина с техен превоз. Трябва да помислят за форумна отстъпка.

Поредна похвала за магазин Пушка - Ямбол.
В понеделник към 16:50 направих поръчка към магазина. Само 8 /осем/ минути по-късно получавам мейл със опис на поръчката - количества, цена, начин на плащане, нямаше никакво разминаване. На другия ден, по обед ми звънят, за да уточним евентуално нещо и да ми кажат, че изпращат поръчката. Днес в 12:30 си взех нещата от куриера. Всичко беше грижливо опаковано, сякаш щеше да пътува до Луната и обратно.
За по-малко от 48часа, си получих джунджуриите. Освен това получих внимание, загриженост и точност, която не влиза в цената, но има голяма стойност. АШКОЛСУН! /тази хубава, българска дума...../:)
:bravo:

Back
Нагоре