Кой каква музика харесва?

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Както винаги перфектен.
Песничката е от десетия му солов албум One Deep River пуснат преди един месец на 12 април.
"Дайър стрейтс" се разпада през 1996-та, ама той продължава да си издава албумчетата.

PS. Сега ровнах да видя и се оказва, че таланта да прикътква разнородни музиканти в групата си за всеки конкретен албум важи и сега.
В групата са: Greg Lays, Guy Edward Fletcher - който си е keyboard-дист от Dire Straits, Michael McGoldrick - флейта и шотладския фолклорен музикант John McCusker- гъдулка.
В един от предишните си албуми“Privateering” - 2012, който е и първият му двоен албум, той събира група от музиканти, която гравитира около него от средата на 90-те, включваща: Гай Флечър (клавирни инструменти), Ричард Бенет (китара), Джим Кокс (пиано), Глен Уорф (бас), Майк МакГолдрик (флейта) и Джон МакКъскър (гъдулка). Към тях наскоро се присъединява Иън Томас (барабани). Специални гости в албума са Пол Франклин, Фил Кънингам (акордеон) и Тим О’Брин (мандолина). Като вокалистка включва и Рут Муди - изпълнител на наистина високо ниво. За Ким Уилсън той казва: "Частта с блуса оживя с Ким Уилсън и неговата хармоника. Едно от най-важните неща, свързани с блуса, за мен винаги е било арфата. Ким Уилсън е страхотен човек и беше прекрасно да е част от екипа ми.”

А ето и клипът On The Record, който е разделен на три части:
Ето и целия албум:

 
Последна промяна:

dberov

Редовен Потребител
Както винаги перфектен.
Песничката е от десетия му солов албум One Deep River пуснат преди един месец на 12 април.
Уникален е. Аз рядко поставям пост след пост но за такива титани нарушавам правилата, хем да поставя жокера под видеото. ;)

 
Нагоре