КРОСМАН пушки и пистолети

PUNISHERvw

Редовен Потребител
There was a problem uploading your file. Това ми дава сега ги гледам и са по около 112 кб и преди съм качвал с подобни параметри.
 
Последна промяна:

lynx

Редовен Потребител
Вероятно снимките са по-големи по размер от позволеното.
Намали ги да са под 2Мв.
 

Niki

Редовен Потребител
Ето снимки!
 

Attachments

  • Изображение1521.jpg
    Изображение1521.jpg
    154.1 KB · Прегледи: 178
  • Изображение1522.jpg
    Изображение1522.jpg
    169.9 KB · Прегледи: 183
  • Изображение1523.jpg
    Изображение1523.jpg
    112.4 KB · Прегледи: 176

FreeMan

Редовен Потребител
Как я замери, да не си взел най-накрая хроно ;)
Как я върза бутилката Светльо? Направо към оригиналната резба на цилиндъра ли е или вътре имитаращо чело на гърлото на бутилка...
 

PUNISHERvw

Редовен Потребител
Направих го по ето този клип иначе мерих с моето комбро и ми даде тази скорост и 1.03 грамова жсб.Само,че маркуча отвън не е като неговия ,а разтегателен който купих от пейнтбол магазин.
 

Niki

Редовен Потребител
Баце,супер си го направил.Дай да се видим тия дни да постреляме малко!
 

Vesko_Varna

Потребител
След празниците мисля да си взема един кросман 1077. Някой може ли да ми каже откъде да го поръчам нов?
 

didarai

Редовен Потребител
Намерих нещо под елхата :D
 

Attachments

  • DSC09576.JPG
    DSC09576.JPG
    655.7 KB · Прегледи: 151
  • DSC09577.JPG
    DSC09577.JPG
    612.1 KB · Прегледи: 140

Vesko_Varna

Потребител
Колега дай отзиви за Кросман М4 ... качество на детайлите(приклад, мерни прибори), възможност за тунинг в ПЦП, точност...
Някой знае ли откъде да си купя чашки Кросман Дистройър?
 

didarai

Редовен Потребител
Пластмасата на ложата и цевната кутия изглеждат да са здрави. Другите са като на играчка . Пушката е много лека . С баланс много напред заради металната цев.Телескопичният приклад изглежда да е най-слабото място. Мерника е с два еднакви по големина отвори и само с различна пвърхност (вдлъбнат и плосък).За да е долу горе съразмерен с мушката , трябва да е най-напред на релсата за точна стрелб ,а това разваля визията.Голям идва отвора когато е близо до окото. За сега толкова . Ако имам време днес , ще пусна някоя чашка .
За ПЦП и тунинги няма да говоря , защото не ме интересуват.Взех пушката за фън и да разтиквам останали след състезания чашки . Може да я пробвам с оптика какво може мамксимум , но идеята ми е да я превърна в копие на CAR 15 . Мушката с пласмасата ще изчезне и ще има нови метални като на оригинала. Ще получи и ръкохватка за пренасяне + утежняване в задната си чат и ще се стреля с нея само на механичен .
За сега ........толкова.
 

didarai

Редовен Потребител
Днес пострелях с играчката . Чашките влизат добре в пълнителят и не се мачкат. Кликовете на пълнителят обаче се осигуряват от една проста пластмасова пъпка и рано или къстно това няма да завърши добре. Спусъкът не е твърде дълъг и тежък . По-лек е от на повечето ПП . Няма степени . По-скоро усещането е за ДЕО спусък.Стрелбата въпреки помпенето върви доволно бързо. Стрелях на 5 и на десет помпи . Не съм мерил скорости. За фън 5-6 помпи са достатъчни. На 15 м пробива с тях кутия от консерва едностранно . На 30 м също , но с 10 помпи. 30-35 м по кутия котешка храна с този механичен са предела и' според(за) мен .Отворът на мерника идва голям , за малки цели.Кутията се уцелва и с 5 и с 10 помпи , доволно често . Стрелях прав от капака на колата.Чашките ЖСБ екзакт експрес 4,52 . На 10 м направих група от 8 изстрела в 27 мм кръг по краищата. Механичния обаче ми умори очите доста . Да не кажа повече и от оптиката. Някой с по добро зрение сигурно би постигнал доста по-добри резултати , а освен това и мишените ми бяха с малки точки (за оптика) и неподходящи за стрелба на механичен.Пушката е много лека и може да се стреля без проблеми и прав без упора , дълго време. По подходящи мишени стрелбата с нея ще е е много забавна .
 

Vesko_Varna

Потребител
Кросман 1077! Пушката се оказа повече от колкото очаквах. От един магазин я описаха като "китайски боклук", но аз за сега съм много доволен. Пластмасата и металът са добре съчетани и вдъхват усещане за плътност и здравина. Единствено пълнителя стои лек и евтин. Има и други недотсатъци: 1. Мерникът е калпав, една планка хватана с два винта и няма фибро влакна. 2.Прикладът е прекалено къс, направо детски размер, което всеки ловец веднага ще отчете.3 Мощноста и далекобойноста й не са на нивото на досегашните ми пушки. Сега да напомня, че това е пушка за 145лв. нова! Удоволствието от полуавтомата е несравнимо с нищо когато говорим за стрелба за кеф. Няма вибрации, няма откат, спусъкът е достатъчно лек за спусък с двойно действие. Едно балонче стига за 4 барабана по 12 чашки! Още не мога да говоря за точност, понеже днес получих оптиката (по ирония на съдбата продадох същата преди 2 седмици) Гамо Вампир. Мисля че на тая пушчица(1,36кг) ще й пасне повече бързомерец или само лазер. Поне седмица няма да мога да си поиграя с нея, но след това ще кача снимки и отзиви.
 

didarai

Редовен Потребител
Кросман М4 .177 :
Сложих оптика Х16 . Стрелях на открито , на 20 м. , с подпора на чувалче с пясък и почти без вятър. Чашки ЖСБ екзакт диаболо и екзакт РС . Последните даваха по-отворени групи. Стрелях на 5 и на 8 помпи. Групите са едни и същи . На 20 м в кръг с 35 мм. и някои странни флаери. Толкова може явно (почти колкото и с диоптричният) , с тези чашки , но с други няма да пробвам. При 8 помпи , групата се качва с 2 дота нагоре . Най-забавна е стрелбата на 15-20 м. по капачки безалкохолно . С оптиката , поне тежестта беше по-приятна.
 

didarai

Редовен Потребител
Предната до колкото се вижда е ОК . Входната е невъзможно без цялостно разколачване на пушката . Такова ще има , но по-нататък. Още не съм мерил скорости , но подозирам , че дава разлики . Имах група на хоризонтална линия , но имаше и по вертикална . Освен това 5-6 изстрела ги групираше долу горе добре и отвреме на време някакъв учудващ флаер . Зачудих се дали недонапомпвам . Взех да внимавам , но и на 5 и на 8 помпи , все някоя си литваше яко встрани , нагоре или надолу. Някои чашки на 5 помпи се виждаха как летят , други не . Това е положението "от кутията" . По нататък повече , но се съмнявам да стане пушка за постижения , а и без това през нея ще минава "талаша" и ще е за пликлинг .
 

lynx

Редовен Потребител
Eвгени, пусни няколко изстрела през хроното за проба, за да се види дали има промени в скороста.
На клипчето по-долу гледай след 13-та минута.
3 пробни изстрела на 10 помпи през хроното, вариацията е под 1 м/сек :eek: направо е като реклама! Не е за вярване! :eek:
За съжаление реално пушката се оказва супер слабичка, на 10 помпи със 7 грейна стреля със 125 м/сек., което си е З.5 джаула :confused:
Възможно е тия чашки да искат малко по-висока скорост, която е недостижима за пушката.
В клипа показват и че е безмислено пренапомпването, с 15 помпи качи само допълнителни 8 м/сек. нагоре.

 

didarai

Редовен Потребител
Тaзи е некво кaнaдско изпълнение с нaмaленa мощност , до колкото си спомням клипa. Мисля инaче е около 7 дж . нa 10 помпи. Зa 3 изстрелa може и дa дaде мaлкa рaзликa,aмa зa 5-7-10 ? . Имaм хроно от Митaкa , но нямaм време сегa дa се зaнимaвaм с нея и дa и го пригaждaм пред цевтa , a не ми се ще дa го държи някой . Поне не aз :) ... Твa нaгоре кaто нaчaлно инфо го дaдох сaмо , че не знaм когa ще се зaнимaвaм с нея по-внимaтелно . Очaквaх повече и aз ..... ,но твa е зa сегa. Дa не збрaвяме ,че твa е и ВВ игрaчкa . Нaдaли ще дaде кой знaе колко повече от себе си .
 
Нагоре