Здравейте! Ще започна с малко предистория. Скоро си спомних пистолелите със съчми(играчки), по които бях много запален като дете. Реших да потърся пак такъв, но греда. Нито в Джъмбо, нито по книжарниците не намерих подобна играчка. И понеже скоро стрелях с въздушна пушка на приятел се замислих дали няма подобни пистолети. И със радост открих, че има. Отидох до оръжейния магазин и взех най-ефтиния. С 12 грама CO2 бутилка и BB съчми. Веднага отидох на едно поле да го тествам, като си приготвих за мишени шишета от минерална вода. И още след първото стреляне ми се прииска нещо по-силно и по-точно.
Отгрих този форум и започнах да чета в темите. След дълго четене за пистолетите стигнах до заключението че ще си купя Zoraki HP-01 Ultra. Преспах няколко дни и си викам защо пък да не разгледам и пушките. И съвсем се оплетох . Най вероятно искам да си взема някаква пушка в този ценови клас. Първо се спрях на Hatsam 155 заради силата й. Но след изчетеното във форума за нея отказах и вече не знам към какво да се насоча.
Бихте ли ми дали съвет за някоя прилична пушка за начинаещ, която да има някакво равновесие между сила, точност и здравина.
За бюджет съм си поставил граница 500 лв.
Отгрих този форум и започнах да чета в темите. След дълго четене за пистолетите стигнах до заключението че ще си купя Zoraki HP-01 Ultra. Преспах няколко дни и си викам защо пък да не разгледам и пушките. И съвсем се оплетох . Най вероятно искам да си взема някаква пушка в този ценови клас. Първо се спрях на Hatsam 155 заради силата й. Но след изчетеното във форума за нея отказах и вече не знам към какво да се насоча.
Бихте ли ми дали съвет за някоя прилична пушка за начинаещ, която да има някакво равновесие между сила, точност и здравина.
За бюджет съм си поставил граница 500 лв.