ИМАМЕ ХАЛЕ

azzaro

Потребител
Днес беше чудесен ден за хапване и лош ден за стрелбата на пловдивската група!Главните виновници да са живи и здрави -Peko и Gev.Другата седмица ако продължаваме така вече няма да нося пушка а само маси и столове!
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Три извикахме. А да се появиш ама не ;). Другата седмица пак ама с по малко ядене че да постреляме малко.
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Колеги да се похваля. Най накрая сагата приключи. Горд собственик на АА s510 .177

Неделя на почерпка. ;)
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Браво и честито.Ти си за пример как е най добре да се срещнеш с групата и да видиш и да пробваш техните пушки и след това да направиш правилният избор.Честито,много радости с пушката.Според мен си направил добър избор.
 

azzaro

Потребител
Честито и от мен !Утре след 9 часа съм на линия обади се когато решиш да постреляме!
 

kodi

Потребител
Честито,попадна на хора и си спести главоболията от подписа ми.Пожелавам ти само десятки и безаварийно изполване на оръжието.
Наистина НЕтрябва да се забравя че е оръжие(макар в едни други форуми да ни се смеят).
 

azzaro

Потребител
Да се смеят, да се смеят ,колко да се смеят??? А колко от другите форуми могат да си вземат "оръжията" и да пострелят когато и колкото им е кеф? А относно пушката на колегата ,той сам да си каже впечатленията от днешната стрелба!
 

methaa

Редовен Потребител
И не само това. Много скъпа и хубава пневматика ще засрами много малокалибрени и ако ударим чертата излиза че е по-добре да си купим нещо лачено и въздушно отколкото евтино и огнестрелно.
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
Доста постреляхме днес. Благодаря на Киро(azzaro)за оптиката. пушката е страхотна. доставя огромно удоволствие. даже и аматьор като мене щом успя на 25 метра да събере 10 чашки в една дупка. Благодаря на всички за полезните съвети и напътствия и че не позволихте да си купя някоя сопа ;) Благодаря много и на колегата milen.m че беше толкова коректен и ми продаде перфектна пушка след 2 часов инструктаж, разглобяване и сглобяване за да съм сигурен че пушката е напълно изправна.
 

azzaro

Потребител
На 25м можеше да се очаква че така че се получи,изненадата ми беше когато на 50м групата беше една дупка около 10мм диаметъра. Още веднъж честито и със здраве да я ползваш!
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Колко вата е армса?Доста го бях загледал по едно време.Много почнах да се замислям за една пушчица 4.5 около 22 джанки.Днеска пробвах с моя армс на 130-140 метра ама не стана оптиката ми не стигна за корекция.Още един път честито надявам се някой път като ми остане време и съм в Пловдив да я видя на живо :cheers:
 

oblaka

Редовен Потребител
ФТКС
  • Благодаря, чака с нетърпение да стане утре и да се съберем отново. 16J e .177. регулатора не е развит докрай. надявам се утре да можем да направим някакви замервания
 

lynx

Редовен Потребител
Колко вата е армса?Доста го бях загледал по едно време.Много почнах да се замислям за една пушчица 4.5 около 22 джанки. :cheers:

По принцип е 16-ка, но има външен регулатор на винт.
Като се развинти до край с по-тежки чашки може да качи до към 21-22 дж.
Хубаво пушле е! ;)
 
Нагоре