Здравейте, отново..

• Автор на темата Автор на темата V.G.
  • Начална Дата Начална Дата

V.G.

Новодошъл
Пак съм аз, човекът с колебанието между Хатсан и Метеор, та направих моя избор с вашата помощ, и твърдо решен да закупя Метеора звъннах да попитам за наличност, а служителят отсреща ГОРЕЩО и НАСТОЯТЕЛНО ме съветва да не купувам този модел (припомням magnum ar1000) били много стари и повредени от времето и транспорта, и по принцип не продавали толкова евтини пушки, тези просто били дефектни и стари и не знаел защо не ги махат от продажба, имали около 5 броя на склад.
(Искам да благодаря все пак на служителя, тъй като най- вероятно с добри чувства и цел помощ ми го казва това). Въпросът ми към Вас е какво толкова може да се случи на една пружинна въздушна пушка? Спомена, че мерните прибори най- вероятно са повредени, съгласен съм с това, но какво друго може да и има, освен лош външен вид. Предполагам, че механичната част от пушката е консервирана по- някакъв начин с оръжейна смазка или въобще с някакви смазочни материали, а дори да не е, то може да бъде смазана и почистена. Не съм запознат с ВО, имам един пистолет CO2 и една дърта пушка въздухарка, но имам лични бойни оръжия, за които полагам безкомпромисна грижа и предполагам разликите не са някакви огромни, но все пак ще се радвам да чуя компетентно мнение!

Благодаря :)

Алтернатива
Трябва ли да се регистрира в КОС, че не виждам джаули. 240м/с предполагам ще е на границата

Въпросът ми към Вас е какво толкова може да се случи на една пружинна въздушна пушка?
Може смазката да се повтвърдила, пружината да се е изморила от сведени, а полимерните уплътнения да са се скапали. Нищо непоправимо. Пушката се разглобява, почиства и нужните консумативи се подменят.

Може смазката да се повтвърдила, пружината да се е изморила от сведени, а полимерните уплътнения да са се скапали. Нищо непоправимо. Пушката се разглобява, почиства и нужните консумативи се подменят.
Тоест не е проблем, ако рискувам, особено за цена от 150лв.. ще пробвам да направя някаква пакетна цена според състоянието де

Спомена, че мерните прибори най- вероятно са повредени
Провиснали са от стоене на рафта, най-вероятно.
Като си купуваш пушка която струва по-малко от качествен механичен мерник, какво можеш да очакваш според теб?
Но предполагам, че ще и сложиш оптика, за да стане "снайпер", каквато и пушка да избереш.

Смело купувай.На тази пушка стават маншет и пружина от Норика. Мерника на Метеора доста лесно се чупи повечето са счупени още в магазина.Лесно се сменя не е скъп.По- добре да монтираш оптика.

Провиснали са от стоене на рафта, най-вероятно.
Като си купуваш пушка която струва по-малко от качествен механичен мерник, какво можеш да очакваш според теб?
Но предполагам, че ще и сложиш оптика, за да стане "снайпер", каквато и пушка да избереш.
Така е

Смело купувай.На тази пушка стават маншет и пружина от Норика. Мерника на Метеора доста лесно се чупи повечето са счупени още в магазина.Лесно се сменя не е скъп.По- добре да монтираш оптика.
Благодаря!

Back
Нагоре