Konstantin Kolev
Потребител
Продавам въздушен пистолет, работещ на принципа нагнетен въздух, пецепе, калибър 5.5 (22). На практика е нов, стрелял съм 3 пъти само и е купен преди 2, 3 месеца. Ето и повече информация:
Плюсове:
- Има вграден регулатор !
- Мощен въздушен пистолет със сгъстен въздух
- Ергономична дръжка от буково дърво.
- Може да работи в режим с единичен изстрел, както и със 7-заряден барабан (включен).
- Възможност за монтаж на подходяща оптика.
- Налягане на пълнене е 200 бара.
- Не подлежи на уведомление в КОС, защото е 16 джаула кинетична енергия.
- Към пистолета давам супресор/ заглушител и пълнител за 7 проектила
- Възможност за единична стрелба, както и за ползване на пълнител
- Бутилка с вместимост 50 мл, която се пълни много бързо с ръчна помпа (не трябва компресор или зарядна станция и без тях помпа бързо).
- Микрометрични мерни прибори - регулируеми
Минус (единствен)
- Много бързо свършва въздухът - при 15 изстрела, но пък и бързо се пълни с ръчна помпа.
Нов излиза около 400 лева и то на много малко места в България е наличен. Аз го продавам за 350 лева, като цената може да се намали при сериозен интерес.
Плюсове:
- Има вграден регулатор !
- Мощен въздушен пистолет със сгъстен въздух
- Ергономична дръжка от буково дърво.
- Може да работи в режим с единичен изстрел, както и със 7-заряден барабан (включен).
- Възможност за монтаж на подходяща оптика.
- Налягане на пълнене е 200 бара.
- Не подлежи на уведомление в КОС, защото е 16 джаула кинетична енергия.
- Към пистолета давам супресор/ заглушител и пълнител за 7 проектила
- Възможност за единична стрелба, както и за ползване на пълнител
- Бутилка с вместимост 50 мл, която се пълни много бързо с ръчна помпа (не трябва компресор или зарядна станция и без тях помпа бързо).
- Микрометрични мерни прибори - регулируеми
Минус (единствен)
- Много бързо свършва въздухът - при 15 изстрела, но пък и бързо се пълни с ръчна помпа.
Нов излиза около 400 лева и то на много малко места в България е наличен. Аз го продавам за 350 лева, като цената може да се намали при сериозен интерес.