Вицове и смешки

tvt1968

Редовен Потребител
На една маса в кръчмата, седнали дядо поп, аптекаря и ковача. По едно време, от дума на дума, ковача казал:
– А бе, дядо попе, я изпей нещо!
А попа отвърнал:
– Лягай и почвам!
 

tvt1968

Редовен Потребител
Две приятелки разговарят:
- Снощи ми звъни съседа, печката му се развалила, не можел да си наготви. Помоли, ако може да го нахраня.
- И... ти?
- Какво аз? Имах пилешки пържоли, направих салата, сложих да се пекат картофки с коричка, та сипах му една ракия и тъй...
- А а а, той поне благодари ли ти?
- Как да ти кажа... Аз такова голямо "Благодаря" през живота си не съм виждала...
 

tvt1968

Редовен Потребител
Хванал се един да прави ремонт в апартамента си. Почнал от банята.
Купил страхотни плочки, маса пари се изръсил за тях... но в крайна сметка банята станала чудна.
После се прехвърлил се към коридора, обаче финансите намалели.
Купил по-нисък клас теракот, и горе-долу и коридора станал приличен... Накрая за кухнята почти никакви пари не останали.
Взел най-долнопробното качество плочки, колкото да се каже, че са нови.
Една вечер в един бар забърсал някаква страшна мацка.
Вързала му тя... и ще ходят у пича.
То къде, къде - най-луксозно е в банята.
Почнали се те там, обаче мадама се подхлъзнала, разпънала се на шпагат... и оная й работа направила вакум на плочките на пода.
Ами сега?!? Пробвал нашия какво ли не.
Дърпал, бутал - не става и не става. Стои си мадамата залепнала за пода и не отлепва. Накрая от немай къде звъннал на плочкаджията.
Дошъл той - пак същото. Бутат, дърпат - не става и не става.
Накрая майсторът му казал:
- Пич, нема начин... ша се кърти!
- О, не! - развикал се нашият. - 100 лева ми е едната плочка! Не става. Мисли друго.
Позачесал се майсторът и рекъл:
- Слушай какво ще направиш. Хвани й зърната на гърдите и почвай да ги масажираш.
Нашият се ококорил:
- Що бе? Какво ще помогне това?
- Ти масажирай!!! Тя ще се подмокри... после ще я приплъзнем от банята през коридора... та в кухнята... и там вече ще къртим.
 

tvt1968

Редовен Потребител
Сериозен агент, занимаващ се с изследвания на пазара, звъни на вратата на някаква къща. Отваря млада домакиня, а зад гърба й надничат три невръстни дечица.
- Уважаема госпожо, провеждам изследване на пазара и искам да Ви задам няколко въпроса. Съгласна ли сте да участвате?
- Да.
- Чували ли сте за фирмата ни?
- Не.
- Сериозно ли? Това е една изключително стара фирма с традиции, която произвежда следните продукти - изрежда всички продукти на фирмата, между които е и вазелинът.
- Вие, уважаема госпожо, използвате ли някой от тези продукти?
- Ммм да, използваме редовно вазелина.
- Къде го използвате?
- Ами, използваме го, когато правим секс.
- Вие ме изненадвате. Досега всички отговарят, че използват вазелина за смазване на врати, велосипеди, че си мажат напуканите устни и т.н. Ние много добре знаем, че той се използва и при секс, но досега никой не е посмял да си признае, че го прави. Ще бъдете ли така добра, да ми кажете, как точно го използвате, когато правите секс?
- Не виждам нищо срамно в това и с удоволствие ще Ви кажа. Мажем с него топката на вратата на спалнята, за да не могат да я отварят децата, докато ние вътре правим секс…
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Двама учат анатомия:
- Абе, как се казваше мястото между вулвата и ануса на жената?
- Дансинг.
- Какъв дансинг бе! Не беше ли перинеум?
- За теб може и да е перинеум, ама за ташаците си е дансинг!
 

незнайко

Редовен Потребител
1f602.png
1f602.png
1f602.png
Глей ся кво става, брат
1f923.png
1f923.png
1f923.png

Във вторника сутринта идвах от София за Бургас и както се очакваше, моята потрошена и раздрънкана Лада Самара се повреди. Влязох в аварийната лента в очакване някой да ми помогне и след 10 минути срещу мен се появи впечатляващ Mercedes Benz Kompressor със 190 км/ч. В един момент гледам, че момчето с мерцедеса дава на заден ход и се връща към мен. И изведнъж, младежа ми предложи да тегли бедния ми боклук до Бургас. Оставаха ми 162 км още. Аз приех веднага, но го помолих да не кара твърде бързо, в противен случай моят таралясник и аз щяхме да свършим в някой канавка (очевидно). Разбрахме се, че той ще кара бавно, а аз ще му правя къси-дълги всеки път, когато се отплесне и повиши скоростта. След това, мерджанцедесчето започна да ме тегли и когато се отплесваше, аз му премигвах къси - дълги и той намаляше. Всичко си беше наред, докато по едно време не се появи Porsche Carrera GT 2, черно, тонирано, лошо изглеждащо, което плашещо си беше конкуренция на Мерцедеса. Този обаче не му пусна фандък и като даде газ до дупка, по едно време гледам ладичката ми се движе с 90, 100, 110 и като почна да ускорява, превъртя километража и сигурно лепна по едно време 120, 130,150, 190, 210, 240, 260 км/ч!!!! Вече бях се стресирал малко, почувствах се отчаян!!! Давам му къси - дълги като луд, докато тия двамата луди се движеха едновременно почти броня до броня
1f926_1f3fb.png
....
1f449_1f3fc.png
По едно време, някъде там минахме покрай полицейска патрулка в близост до един паркинг за тирове. Мамка му, дори не видях радара, който записа внушителните 270 км/ч. Тогава полицаят се обади по радиото на следващия катаджийски пост в посока Бургас. После четох доклада и останах потресен. Полицая е описал дословно и буквално: Внимание! внимание! Двама мъже, единият в сребристосив Mercedes Kompressor, а другият в черно Porsche Carrera GT 2, двамата се гонят по магистралата с над 270 км/ч и момчета... Аз кълна се в майка си, в децата си и в работата си, че зад тях, залепен на по-малко от 2 метра за мерцедеса, хвърчи някакво хлапе с Лада Самара и му пресвятка къси - дълги, за да го пусне да мине!
1f602.png
1f602.png
1f602.png
 
Нагоре