Вицове и смешки

Върви един мъж с разкопчан дюкян..
Насреща му жена, която за да го предупреди по-завоалирано казала:
- Господине, гаража ви е отворен.
- А.. така ли ? А Бентлито ми виждаше ли се ?
- Не.. само една тротинетка с 2 спукани гуми !

Един чичка бил много цапнат в устата. И във всяко изречение, добавял израза "да го е*а". Веднъж отишъл в някакво учреждение и попитал секретарката:
- Прощавайте, госпожице, директорът тука ли е, да го е*а?
Оная отговорила:
- Няма го в момента!
Посетителят се затюхкал:
- Ееей, няма ли го, да го е*а! А кога ще дойде, да го е*а?
Секретарката обяснила:
- Предполагам, че всеки момент! Седнете да го изчакате!
Чичката се усмихнал:
- Ааа, аз мога и прав, да го е*а!

Един самолет се движел по пистата на път да излети. Не щеш ли по някое време рязко спрял, докато все още не се бил отделил от земята. След малко се появила стюардесата и съобщила с усмивка:
- Драги пътници, има малък проблем. Пилотът се притеснява от някакъв странен шум в един от двигателите. Моля, запазете спокойствие и проявете търпение!
Минал час, два, три... Най-накрая същата стюардеса съобщила:
- Драги пътници, проблемът е решен. След малко излитаме. Благодаря на всички за проявеното разбиране!
Тогава един от пасажерите попитал:
- Ама, какво му имаше на двигателя? Ще ни кажете ли нещо за оня странен шум, от който пилотът толкова се притесняваше?
Стюардесата отвърнала:
- А, за шума в двигателя нищо не се разбра, господине. Обаче намерихме друг пилот, на когото изобщо не му пука.
1f605.png
1f604.png
1f631.png
1f602.png

Отишъл един мъж на плажа. Хора нямало никакви. Съблякъл се гол и влязъл да плува. Когато се изморил, доплувал до брега и видял, че на брега красива девойка чете книга. Какво да прави? Върнал се пак във водата. Гледа на дъното една тенджера. Взел я той, сложил я отпред и отишъл при девойката:
- Здравей, прекрасна девойко!
- Здравейте!
- Какво правим?
- Книжка четем.
- За какво се разказва?
- Как да отгатваме мисли.
- И какво си мисля в момента? - попитал той.
- Вие си мислите, че тенджерата има дъно.

Алкохолът е нашият троен освободител!

Пияниците се делят на три категории: носещи, положителни и малко пиещи.
Носещите – пийнат, а после ги носят.
Положителните – като пийнат, можеш да ги положиш където ти падне, ще си лежат мирничко чак до сутринта.
Малко пиещите – пият, пият, а все им е малко

Ходи ли на интервюто за работа?
- Да, но ме изгониха.
- Защо?
- Оня ме пита - "Можете ли да работите в екип?", а аз му викам:
- Много ясно, не виждаш ли, че съм с анцуг

Той:
- Здрасти, да се запознаем!
Тя:
- Давай.
- Пешо, 20 години, 25 сантиметра.
- Ти си ебаси ниския...

Най-добрите изобретения на блондинките:
- Съдържание на речник.
- Фенерче на слънчеви батерии.
- Чай в непромокаеми пакетчета.
- Парашут, който се отваря автоматично при удар.
- Инвалиден стол, който се кара с педали.
- Вентилатор без електричество, задвижван от вятъра.
- Зарядно устройство, работещо с батерии.
- Хладилник за ескимоси.
- Надуваема дъска за дартс.
- Пожаробезопасни кибритени клечки.
- Телефон за глухи, който вместо звънец има светлинен сигнал.
- Прибор за нощно виждане на слънчеви батерии.

"Идеалният мъж не пие, не пуши, не играе хазарт, не спори и не съществува."

Любете жените си като чужди, пазете ги като ваши. Подарявайте им цветя макар и не всеки ден. Казвайте им, че са прекрасни и те ще бъдат такива. Бъдете мъже, гневете се - но не позволявайте да заспиват с мисълта, че не ги обичате. Водете ги през този скапан свят, но и се доверявайте на избора им. Светът се препълни с жени които станаха мъже, поради липсата на такива. Мускулите станаха по-големи, мъжките постъпки - рядкост. Това, че искат да са независими, не значи, че не искат да са обичани. Дръжте ги за ръка, когато ги е страх и вярвайте в изборите им, когато ги няма. Понякога е трудно и за вас и за тях. Не слушайте хората, целувайте като за последно. Радвайте им се, покажете ги пред света, защото са ваши, макар и независими. Независими до толкова, че да са ви избрали, но не и независими от обичта ви. Обичайте жените си - Силно, защото както бе казал един велик българин, вече покойният Джоко Росич „За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже – Браво, страшен си!"

Back
Нагоре