Вицове и смешки

tvt1968

Редовен Потребител
Млад мъж постъпва в армията и е разпределен за парашутист. Карат го да скача от все по-високо, докато дошъл заветният ден за първия му скок. Минал и го пуснали в отпуск, баща му го подхванал от врата и го подканил да разправя как е службата.
- И какво? Скочи ли?
- Ами да ти кажа как стана. Влязохме в самолета, излетяхме, сержантът отвори люка и вика: "Доброволци?!". Около 15 човека скочиха сами.
- И ти тогава ли скочи?
- Ъм, не още. После сержантът започна да ни награбва един по един и да ни бута през люка.
- Тогава ли скочи?
- Ще стигна до там. Всички скочиха освен мен. Казах на сержа, че много ме е страх, а той ме забута към люка. Аз си вклиних краката и не пускам.
- А скочи ли?
- Още не. Той се опита да ме избута от самолета, но аз сграбчих дръжките и отказах да мръдна. Сержа се вбеси и извика 2-рия пилот. Онзи си изу панталона и изкара 28 сантиметров... Каза ми, че ако не скоча ще ми го натика целия.
- И тогава ти скочи.
- Ами ... подскочих малко ... в началото.
 

незнайко

Редовен Потребител
-Какво правиш, нали докторът ти разреши само по сто грама на ден?!
-Това и правя – сега пия за 17 август 2025 година. 1705638193087.jpeg
1f642.png
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Скарахме се за нещо, та по някое време тя ме изгони.
Вика:
- Събирай си партакешите и изчезвай там, откъдето ми се прибираш всяка нощ!
Събрах най-необходимите неща в два куфара и тъкмо вече съм в колата, ми крещи от балкона:
- И да умреш бавно! Бял ден да не видиш! От тормоз ежечасен да изсъхнеш, дано!
Само я попитах:
- Да заминавам ли искаш или да се връщам?
 

tvt1968

Редовен Потребител
Вчера, най-накрая уговорих мъжа ми да купим кристален полилей, много скъп( половин година събирахме пари за него). Отидохме в магазина, купихме го и, на крилете на радостта по пътя за вкъщи, забърсахме и бутилка коняк-трябва да се полее. Прибрахме се, ударихме по 50, после повторихме. Реших, че трябва още днес да го окачим. Мъжът ми, дали от коняка, дали заради моята радост, се беше размекнал и се съгласи. Премести масата, сложи една табуретка отгоре и се въздигна заедно с полилея. Нареди ми да придържам табуретката. Стоя щастлива, наблюдавам как моят орел прави магии под тавана. Незнайно защо беше по гащета само. Премествам поглед надолу и какво виждам-от тези гащета се е измъкнало едното му яйчице. Аз взех, че нежно го чукнах с два пръста. Моят "горд орел" така полетя от тази естакада, заедно с полилея, който се разби на парченца, стана и подскочи с останките му към мен. Помислих си, че ще ме убие, а той: “ Как само ме перна токът, до яйцата ми стигна. Добре, че не ме уби!"
 

незнайко

Редовен Потребител
1705728852943.jpeg
Разговор между извънземни:
-- Аз казвам да останем в България!
- И аз така мисля ,това тяхно лекарство "ракията" със " шопско салата " , и онова на " майка му ........." го няма във цялата вселена !
1f602.png
1f642.png
1f601.png
1f601.png
 
Нагоре