Вицове и смешки

незнайко

Редовен Потребител
Предприятие у Враца.
Ръководството решило да стегне малко дисциплината и забранило на работниците да псуват.Изведнъж производителността резко намалела. Шефа спешно викнал бай Ставри стругара ,началник на проЙзводствения отдел:
- Абе бай Ставри , кво става бе ? Що така намале продукцията?
- Глей са началник , нема такова нещо ... целата работа а у тава , че вие ни забраниете да псуваме....
- Е как така?
- Е те така те .. обяснил бай Ставри. Преди ми беше лесно и са не губеше време. Викам я на помощник фрезисто : "Абе педерунгел , зими таа уйовина и я влачи на майкя си у путката" . А сега доде са сета ка му беше името на педерунгела, ка са викаше уйовината , и къде требваше да са завлече .. света време утрепваме ...
 

dberov

Редовен Потребител
Лъжата казала на Истината: Хайде да се изкъпем заедно в кладенеца, водата е много хубава. Истината подозирала че Лъжата лъже за водата, затова проверила и като видяла че наистина е хубава се съгласила. Съблекли дрехите си и влезли в кладенеца. Изведнъж Лъжата изскочила от водата, грабнала дрехите на Истината и избягала облечена в тях. Истината се измъкнала гола от кладенеца и хукнала да гони Лъжата за да си върне дрехите, но светът като видял голата Истина, извърнал поглед настрани с гняв и презрение. Горката Истина се върнала в кладенеца и изчезнала завинаги, скривайки срама си.
Оттогава Лъжата тича по света, облечена като Истината а светът няма желание да вижда голата Истина.
 
Последна промяна:

hr_ivanov

Потребител
Гледам по телевизията как двама пълни идиоти приготвят пълнен шаран - то мащерки, то магданози, то черни пипери, доматита, пълнежи, теста, застройки, запръжки, лимони, портокали, сушено киви, прясно зеле, бял равнец, жълт кантарион, омайно биле, синя слива, зелена круша, шафран, куркума, чесън, сминдух, момици, дробчета, шерденчета, воденички, айдут Герги, бяла Рада, мамин Кольо, жива рана, Сандокан, мале с двата ножа, удри бачо Кико - тая мачка ней нашта....
И става дума за един, дето слагал на виното пелин, есенции, па аромати, па миризми, па такива работи, па онакива глупости и комшията му казал - "Тооо, виното е хубаво да удря малко и на грозде, Киро."

Бе, и шарана е хубаво да удря малко и на риба, викам аз...

Честит празник на всички празнуващи!

:):p
 

Астрален

Редовен Потребител
Из тест за придобиване на българско гражданство:

Въпрос: За кой град казваме, че там са най-красивите българки?
Отговор: Дубай.

Въпрос: Третата българска държава се води официално независима от?
Отговор: Здравия разум.

Въпрос: Обичайната закуска на децата в България включва 3 основни
съставки, можете ли да ги изброите?
Отговор: Дюнери, цигари и двулитровка бира.

Въпрос: 90% от тежката индустрия в България се състои от фирми,
извършващи?
Отговор: Ремонт на ремонта.

Въпрос: Най-популярния научен сайт на български език се казва?
Отговор: бг-мама

Въпрос: Според настоящата ни конституция, всеки министър има право да?
Отговор: Назначи любовница в министерството си.

Въпрос: Кой български град е дал най-много световноизвестни музиканти?
Отговор: Чикаго.

Въпрос: Българите държат да са на три морета, можете ли да ги изброите?
Отговор: Сен Тропе, Малдивите и Гърция.
 

Астрален

Редовен Потребител
Синдикатът на телефонните измамници предлага минималната пенсия да е 1500лв.


В частна клиника, сестрата:
- Дядо, колко пъти да ти обяснявам, ние увеличаваме пениси, а не пенсии...
 

незнайко

Редовен Потребител
Ох, в гадни времена живеем! То Ковид, то война, то идиоти навсякъде - в телевизионните студиа, по улиците, в социалните мрежи.
С една дума, омръзна ми. И реших да се разтуша малко.
Аз съм практична жена, щото съм зодия Дева и хич не обичам да харча пари на вятъра.
Обаче чета в списанията, че романтиката била особено полезна при дългите бракове. Пък моят мъж напоследък нещо изнервен ми се вижда. Е, реших да пробвам, макар че хич не си падам по романтиката. Така де, листенца от рози по чаршафите, та да не могат да се изперат после. Ароматни свещи - дрън, дрън. Само излишни пари, пък после чисти восък от килимите. Пък и вече не съм млада, така ли се пълзи по пода! Не дай Боже да ги бутнеш, ето ти пожар! После-вино! Аз не пия, защото не обичам да губя контрол, а възлюбеният ми предпочита ракия.
Ама като трябва, значи трябва!
Изрових аз една свещ с аромат на ванилия, подредих масата-ракийка, мезенца. Тръгнах да се преведа в надлежен вид, че с омачкания анцуг не става. И чета-колан с жартиери. Абе тия луди ли са? И високи токчета, и рокля с цепка по възможност. После-секси музика и домашен стрийптиз.
Е, натиках се аз едвам в роклята, дето си я купих 2010 година за сватбата на братчеда, метнах се в обувките с 10 сантиметрови токчета, топирах косата, понамацах си лицето-става. Ако не се заглеждаш много де. Изгасих лампите, запалих свещта-перфектно.
Ама седя права, щото а съм мръднала, а роклята се е спръскала по някой шев. Добре, че се намазах с олио за тяло, че нямаше влизане в нея. Пръснах си и парфюм, така, дискретно. Всичко по ноти изпълних от инструкциите в списанието.
Пуснах и музика, нали се сещате - от "Девет седмици и половина" май беше.
Налях си малко швепс"Нар", да имитира вино. И слушам-отключи се входната врата. Увеличих музиката, отворих вратата и с чаша в ръка се разтанцувах в антрето . Със затворени очи, за по-романтично.
Повдигнах края на роклята да се види бедрото, разкърших бюст и се завъртях грациозно. И слушам:
-Мамо бе, какво правиш?
От изненада разлях швепса, пък и нали от 15 години не съм се качвала на токчета, подхлъзнах се на теракота и се пльоснах като хипопотам в блато.
Отварям очи-срещу мен се облещили мъжът ми, дъщерята, зетя и свекървата!
Тоя малоумник да вземе да ги покани без да ми каже!
Изненада било! Хем знае, че не обичам изненадите! Ама най-изненадан се оказа той!
Тръгнах да ставам, роклята рече - прас и се сцепи по двата шева!
Лъснаха и сутиен, и чорапи, и други части от облеклото и анатомията!
Зетят преглъща, ще се удуши. Не смее да се засмее, горкият!
Дъщерята се ококорила, все едно за пръв път вижда колан с жартиери.
Свекървата мята убийствени погледи ту на мен, ту на сина си. На мен не ми пука, аз съм свикнала и от двайсет години ги игнорирам. Ама на моя благоверен кръв не му е останала, щото си е мамин златен, милият!
Та дотук с романтиката!
Аз отидох да си сложа анцуга и да си намажа натъртените части с "Диклак". Свекървата така се възмути от този позор, че незабавно настоя да бъде откарана обратно. Синчето й хукна да я кара и да се извинява. Щерката се разсърди като й казах, че не е нейна работа да ми се бърка в интимния живот и отиде да страда в хола и да се цупи.
А пък ние двамата със зетя изпихме ракията, изядохме мезетата и по непотвърдена информация съм го учила да танцува Ламбада. Ама не вярвам, защото аз Ламбада не мога да танцувам! Пък и не помня подобно нещо!
Последното, което помня е, че му показвах как се пие текила. И той викаше:
-Страшна си-и ме тупаше по рамото!
Та сега никой не ми говори, освен зетя. Ама той горкият такъв махмурлук има, че може само едносрични думи да изговаря.
А пък аз освен амнезия, друго нямам. Свежа съм като марулка, само дето виждам като черно-бял телевизор. Това ще е от падането, нещо съм си увредила.
Обаче повече на психолози и модни списания не вярвам!
Каква романтика, каква свежа нотка в брака!
Пълни глупости! На мен само проблеми ми докараха. Мама почти е успяла да убеди благоверния, че съм жена - вамп и кой знае какво ще му докарам на главата!
Ама като не я слуша, хак му е!
 

tvt1968

Редовен Потребител
Трабантче се движи по тясна квартална уличка. Пред него върви жена с огромен задник. Шофьорът кривнал малко наляво, после малко надясно и с всичка сила се натресъл в задника на жената. Жената започва да крещи:
- Абе идиот, не можа ли, да ме заобиколиш, бе?
Шофьорът смъква прозорчето и отговаря:
- Ми не знаех, дали ще ми стигне бензина ...
 
Нагоре