D du6ata Редовен Потребител 1 Април 2015 #3 браво супер мое да се сабереме ниакои пат!!! скара-мара и такива нешта
К красимир стойчев Новодошъл 30 Юли 2015 #6 Има и още мераклий ставаме голяма и силна група,само ни липсва едно учредяване и състезание.
P philippe Новодошъл 17 Февруари 2020 #8 du6ata написа: Има ли нови хора от Благоевград в форума? Натиснете за да разшири... поздрави от Банско
du6ata написа: Има ли нови хора от Благоевград в форума? Натиснете за да разшири... поздрави от Банско
D du6ata Редовен Потребител 17 Февруари 2020 #9 Хаха аз там бачкам в планината ама си счупих крака и съм в бокса малко
D du6ata Редовен Потребител 17 Февруари 2020 #10 Доста мишени съм свалил покрай Лъки Банско фитнеса Феникс и екото и покрай циганската махала
T teodordt Потребител 13 Юли 2021 #14 Здравейте! Не съм от региона, но се очаква да съм на почивка в Мелник. Къде може да се постреля спокойно (без изнервени собтсвеници на заведения, полицаи или горски) в региона?
Здравейте! Не съм от региона, но се очаква да съм на почивка в Мелник. Къде може да се постреля спокойно (без изнервени собтсвеници на заведения, полицаи или горски) в региона?