Пеко верно да не си барнал 16ка. Ице вместо да питаш си доведи хубавата пушка с нпвия рест да постреляш малко. ПП благодаря на всички предварително записали се много ще ни улесни.
Оги не съм писъл че ще идвам защото в неделя сутринта може да имам работа днес ще стане ясно,но и да имам после пак ще дойда.
Оги,последно на 80 или 100 метра ще се стреля с големите топове,че така и не стана ясно?Такса участие ще има ли,и ако има колко ще бъде?
Благодаря на всички, които ни уважиха. Таблиците не мога за сега да ги кача,че имав ядове с нета. Но накратко. До 16вата 1- STS1969 2- ANIBIS 3- SVIREPIY ФАК 1- КИРО 2-БЕРОВ 3- ПЕКО БАТКОВЦИТЕ 1- АНДИ 2-SVIREPIY 3-АТАНАСОВ таблици с класирането като имам нут на компютъра.
Благодаря на организаторите за положения труд, и за възможността да се видим и запознаем с много др. колеги. Надявам се да имаме повече такива поводи за сбирки . Ето и обещаните снимки.., качвам всички снимки... без да ги подбирам
Прибрахме се благополучно Благодарности на организаторите за приятно прекараното време и хубавата компания! Отново се видях и побеседвах с много хубави хора!
И аз току що се прибрах жив и здрав. Благодарности към домакините Жени, Оги и Злати за гостоприемството и организацията която отново бе на ниво. Радвам че се видяхме с колеги за първи път и надявам се не за последен. Поздравления към първенците в клас до 16J - sts1969/ Светльо и methaa/Кирило във ФАК. Впечатляващи мишени при вяртър над 6м/с. - напълно заслужени. БРАВО! Класирането е вече обявено от Оги а от мен мишените нагледно. Таблицата с всички участници и резултати ще се качат при първа възможност. Клас до 16J 1-во място sts1969 2-ро място anibis 3-то място Злати Свирепия Клас над 16J 1-во място methaa 2-ро място dberov 3-то място peko
И аз се прибрах,благодаря на организаторите,всичко беше на ниво. Динко че ЧЗ-та стреля това е безпорен факт,ноооо Светльо му правя евала,за стрелбата. Да не забравяме и Киро-methaa за първи път виждам ПЦП над 16дж да прави, последователно 250-249т в тоя отвратителен вятър! Киреле и ти също ми напълни душата,честно ти го казвам,много се изкефих когато видях Ренджи,с последния тунинг как стреля.
Благодаря на организаторите за прекрасното изкарване. Това беше първото състезание, на което присъсътвам, но определено не и последното. Радвам се че запознах с мнго нови хора. Надявам се да се видим скоро.