Недоволни или измамени

HellBoY

Потребител
Ква мускулатура бре ;) Просто лек за растройства .... психични , физични всякъкви :pardon: народна медицина
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
lynx написа:
Светльо, врътни ключа на темата за ден-два да утихнат страстите, че демонстрацията на форумна мускулатура ще се шири все повече и повече. Като искат да се плюят и да си мерят морковите, нека да е на Л.С.
Да няма е да е зле, НО да не се закрива темата ! В случая и 2-те страни имат вина, лично аз бях доста изненадан преди време ,че HellBoY е забъркан в този скандал не че го познавам колегата. Но аз лично бих се засрамил много ако продам нещо повредено и не съм го описал преди това. Реално съм продавал пушка с дефект - става въпрос за стария ми Хатсан 125 на който му беше крива тягата,но бях го описал в обявата и съответно бях свалил цената, и разбира се упътих момчето от къде да си вземе съответната част и как да си я смени.
dberov аз съм купил 2 пушки с проблем за които собствениците не знаеха (държа да се подчертае все пак НЕ ЗНАЕХА) и няма да видиш един пост в който аз да се оплаквам и обвинявам, или да съм си искал пари ! Наистина не мога да дам оценка колко е била зле пушката (или имам желание пак да препрочитам одисеята) ама малко прекаляваш с натякването относно твоя проблем. Уверявам те още първия път разбрахме какво е станало не е необходимо да го повтаряш постоянно -извинявай ако те засяга някак си това което пиша, ама така седят нещата от моя страна.
Редно е когато продаваме нещо поне да се уверим в техническата му изправност и да се разглоби и да се посочи ако има даже малък дефект това е моето мнение и заради това мога да обвинявам примерно HellBoY, и че не е бил коректен.
Обидите не вярвам да ви донесат някакво удовлетворение освен да се излагате пред всички :pardon: или пък ще оправят нещо !
 

DANNY

Редовен Потребител
Само за да се харесате на този или онзи, като почнете да ги пишете едни фантасмагории....
Имало преглед на стока. :eek: :bravo:
Вие нормални ли сте!?
Какъв преглед на стока, когато купуваш пушка!? :wall:
Ще извадиш пушката в екон, ще сложиш мишени на 50м по тротоара и ще провериш каква група прави ли!? :rambo: Или ще си вземеш ключовете и отвертките да разглобиш и огледаш в какво състояние е бойния клапан!? :lol:
Хайде мислете малко! :trompet:
 

ilko_dim

Потребител
Ами аз не съм продавал досега пушка , но съм пускал други неща (оптика , помпа и т.н.) и преди да изпратя пратката , ВИНАГИ съм се уговарял с купувача, че ако нещо не му хареса - да ми го върне . Мисля , че това е единствената застраховка за колегите , които получават нещо , което не виждат и не знаят как работи . Другия начин - лично и на място да се пробва и види, понеже може да се окаже , че това не е онова , което очакваме :)
 

mitaka101

Потребител
Ще пусна случката и тук, както я пуснах в темата за съответния магазин. Съзнателно се повтарям, с цел да няма и други изгорели:
Днес дойде поръчка от магазин Бункерът. Комплект маншет и уплътнение за цевта на Гамо 1250.
Оказа се, че в комплекта вместо уплътнение е включено "О"-пръстенче (при това с неподходящ диаметър)...
032124381.jpg

Ясно се вижда на снимката, че формата на уплътнението е съвсем различна.
Обадих се в магазина и ... ще пийна една студена вода.
И ще имам "О"-пръстен за 8 (осем) лева.
До този момент смятах магазин Хубата за най-големи кожодери - плащам им по 50ст за пръстенче, ама Бункера "изби рибата" и с цена, и с качество.
Е, поне маншета съвпада, все е нещо, нали?
Лично за себе си реших да не ползвам "услугите" на този магазин за в бъдеще.
 

радо

Новодошъл
Здравейте. Да ви споделя какво ми се случи днес. От известно време съм пубвликувал обявя за оптика. На 11.03 ми звъни лице
от мъжки пол,представящо се под името Георги Иванов от тел. 0896450431 . Уговаряме се да му изпратя оптиката до офис на
Еконт в Добрич с опция преглед и наложен платеж. Речено-сторено ;) Днес 13.03.си получавам пратката върната обратно и за
мое искрено удивление в кутията от от моя лийпърс намирам старо и невероятно очукано таско.
Няма да коментирам. Само да вметна ,че подобна измама е невъзможна без съдействието или бездействието на служителката
от офиса на Еконт в Добрич.
....та идеята ми е-внимавайте,колеги!
 

sts1969

Редовен Потребител
Подаваш жалба, в офисите на Еконт всичко е под видеонаблюдение.
 

оги-пз

Редовен Потребител
Когато пращам нещо скъпо и трошливо ,винаги застраховам.А и как ще смени оптиката ,ако служителя не му позволи , трябвало е веднага да пуснеш жалба с вхадящ номер в еконта и в полицията.Е.а.и тарикатите и тва не бях чувал че правят и тва чух.
 

dberov

Редовен Потребител
Колега я ми напиши номера на товарителницата че аз да ги рушна тука малко и от кой офис в Добрич е изпратена. Ще помоля да видя записа от камерите и ако го познавам мале мила как ще му лепна снимката тука.
 

anibis

Редовен Потребител
Отиваш и се оплакваш в офиса им където и да си пратил оптиката те имат камери.
Бях дал една Nokia Lumia 800 на ремонт да и сменят дисплея.Получавам пратката си от Еконт,пребарам се вкъщи и отварям каква да видя iPhone 4-ка :eek: Просто е имало същия ден две пратки на телефони имената ни съвпадат без фамилното/а в Еконт си казваш името и презимето/ и те така станало е объркване, нищо че всяка пратка си има някакъв номер,случва се на всеки.Отидох пуснаха камерите видяха всичко, намериха моята пратка и всичко се оправи,няма как да избяга тоя.Просто служителя или служителката са си биле на място но тоя ги е завъртял-подменил без да го видят твоята оптика.Отивай там искай записа и ще видиш как бързо ще излезе тоя... :-\
пс.GSM карата/номера/на 100% не е на негово име,но ако се оплачеш където трябва,може да е излезе че негова,на негово име. :cheers:
 

боримечката

Новодошъл
Минатата година едни мангали по сьщата схема измамиха познат като му набутаха вместо скьп телефон абсолютно дьрво.Схемата е измислена тарикатско,дават фалшив адрес и изчакват куриера .За да можеш да си тьрсиш правата в случай на измама ги караш от еконта да снимат пратката.Ако стане гаф куриера плаща.
 

радо

Новодошъл
Развитието на случая с подменената оптика:
20 дни след подадената жалба "Еконт" ми възстановиха парите от наложения платеж.
 

Йордан

Потребител
Много търговци взеха да мамят и все с висок ранг. Като сте изтъргували нещо публикувайте за да се знае , а не да мишкувате. Големи мъже сме уж.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Аиде да посъживя малко темата.Не че не знаете но все пак да си кажа пазете се от тея крадливи мангали че днес за нула бройки ме преджобиха в София до хотел Родина в 9 сутринта.Не е толкова до парите но пък си е криво.Не ми се разправят подробности просто искам да предупредя всеки който прочете това без значение от кой град е то навсякаде ги има.Всеки си вика няма как да ми се случи на мен но уви.
Дори и 5 стотинки да имаш в джоба и да видите най гладната циганка пак не и ги давайте с нищо не ги е заслужила.Но всичко е наред живи и здрави сме а и все пак не ми взеха пушката че да я жаля толко :no::cheers: просто следващия път ще знам като видя мангал да проси и да ми иска пари да ги подминавам като малка гара :exclaim:
 

lynx

Редовен Потребител
Ако са ти откраднали само пари, пий една студена вода и забрави за случая.
За съжаление към центъра на София прииждат мангали-джепчии от цяла България и е опасно, цяла мафия са а нищо не се предприема.
Преди време имах неблагоразумието да фрасна един крадлив манго, който се опитваше да ме преджоби.
После съм спринтирал 1 км. , погнаха ме трима едри мангасари дебнещи отстрани в засада.
После като се замислих, можеше да стане доста зле положението.....
 

praetorian

Редовен Потребител
Еее, стига бе Милко...Много неприятно :wall::wall: Аз имам да си отмъщавам отпреди години на черните печки, обраха стаята в общежитието.Дори за хора не ги смятам.
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Живи и здрави да сме,те сачовете са си долно племе но нека да не изпадаме в подробности не е кой знае какво станало.А и както се казва всичко се връща.


Пп. Споделих това с вас не за друга а да се пазите и да отминавате просяци и такива индивиди склонни да ви навредят.
 

petkof

Редовен Потребител
Добре,че казваш за това от първо лице защото доста хора им се връзват.Мангала даже не трябва и да се поглежда/в смисъл,нула внимание все едно не съществува/.Тях ги възпитават и учат на такива психологически техники за отключване на състрадателни емоции,които всички хора имат и после се възползват да ги оберат.Във Варна ги има много и понеже офиса ми е на партер, се налага да заключвам вратата, за да не влизат поне трима на ден,които с въпроса "Мооже ли да та питам нещо" ми искат пари или ми губят времето с простотии.
 
Нагоре