Hatsan NovaStar 6.35

Pavlin Nikolov

Новодошъл
Здравейте!Нов съм в това хоби вече минах през хътсан 125 и гамо 1250 и съм решил да взема пцп и съм си харесал въпросното пушкало та въпроса ми е някой имал ли е или още има такава пушка в 6.35 калибър?Ако може малко инфо или съвет (да купя или не) от колеги с повече опит или предложения за друг модел.Общо взето това е избора ми като визия,мощност и калибър.Наясно съм от изчетеното за въздушно оръжие,че от кутията не винаги става и си трябва тунинг,но го приемам тъй като искам оръжието да е ново макар с недостатъци.Като цена ме устройва тя е 1200 лв.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Ако има възможност, по-добре се насочи към друга пушка, с монолитна цевна кутия - например Галатиан. На Нова-Стар, цевната кутия е хваната с 2 малки болтчета по средата, а не в 4 точки, както трябва. Тази цевна кутия е същата, като на АТ-44 и е на повече от 11 години. Не е стабилно захваната и понякога създава проблеми с точността, ако се размърда. Вътре е поместена и една боклучава, противооткатна вилка, която често се чупи, защото е много кекава - това също е наследство от първото ПЦП на Хатсан. С 2 думи - тази пушка е 1:1 АТ-44, но с голяма бутилка. Освен това, поради липса на мощност, 6,35 не е подходящ калибър за тази пушка.
 

Pavlin Nikolov

Новодошъл
Благодаря за отговора,но си промених избора към Крал Армс бигмакс х.Тя е в този калибър и е доста мощна даже пробвах такава и съм впечатлен от това,че от кутията си стреля както я пишат няма измама.Ще има нужда от доработки,понеже малко групата не ми хареса,но това може да е от проектили не знам и също не знам какво плато има(или дали изобщо има такова),а това също е важно за да бъде точна пушката поправете ме ако греша.
 
Нагоре