Baikal MP-661K Drozd

• Автор на темата Автор на темата оги-пз
  • Начална Дата Начална Дата

оги-пз

Редовен Потребител
Дойде дълго желаната играчка.О както разбрах за въпросното животно много исках да го имам и накрая се реших ,кеф цена няма.Въпреки по-скъпата доставка и нежеланието на представителите на Байкал за България да ми доставят желания пистолет си го доставих сам.
При първи допир се усещат леки луфтове в тунинг кита от долу пълнителя леко играе.Приклада е закрепен много добре и се сваля за секунди.
Когато започнеш да стреляшшшш е тогава забравяш ,че това е пластмасова играчка :rambo: :rambo:.
За сега още не съм се оборудвал с бутилки и маркучи за пълнене, въпреки че в комплекта имам представка за 12г-со2, която събира по 3-шишенца не можеш да си доставиш пълния кеф.3-те шишенца свършват много бързо.
По добре е с 88-гр со2 , но и там свършва адски бързо со-то.
Та ще се ъпгрейтвам с пожарогасител около 2-3кг ,той ще ми е за пренос пейнтболска бутилка и гъвкав маркуч , тогава кефа от бързата стрелба ще е пълен.
Дрозда ми дойде с пълен чип-тунинг с темп на стрелба 600-900-1200 изтрела в минута.

А ето и снимки на въпросното чудо на Руската техника.
http://varkolakaaa.snimka.bg/hobby/ayisheto.723190.30841671

Да ти е честита новата придобивка! :cheers:
Дано да му насмогваш откъм въздух и амуниции ... :)

От днеска официално сме на правилния газ(метан) :crazy: :rambo: :rambo: :rambo: , но за съжаление нямам батерии да пробвам какво става. :(
В неделя ще има отзиви.

Браво колега ! Това зверче изглежда наистина феноменално,като от междузвездни войни е :rambo: Сподели наистина каква е цената за това удоволствие и как по-точно го поръча ?

оги-пз написа:
От днеска официално сме на правилния газ(метан) :crazy: :rambo: :rambo: :rambo: , но за съжаление нямам батерии да пробвам какво става. :(
В неделя ще има отзиви.

Адаш, на това нещо конструкцията на колко бара държи ? Метана до дупка ли го зареждаш или на 100-на бара ?

Понеже не знам как ще държи конструкцията клапани и тн.... си взех от пеинтболския магазин бутилка с клапан ,който не пуска повече от 58бара налягане , а именно со2 работи на такова налягане.
Тези клапани са направени за со2 системи да можеш да си минеш на въздух без да правиш доработки.

Тази седмица ми дойде хроното.Последва моментално замерване на машината на со2 и на метан.
На со2 даде скорости около 120 мс ,но на метан вече нещата стоят по друг начин с метана стреля около 170мс и това е без никакви доработки ,освен че напаснах електроударника както са казали руснаците.
Следващата седмица ще му правим по дълга цев и тогава ще видим още колко ще качи.Ще има и още доработки ,но за тях когато ги направя. :cheers: :rambo:
Много съм доволен от играчката става супер за забавление и разтоварване от напрегнатото ежедневие.

Оги, пусни някое клипче да видим стреля ли, не стреля ли.... ;D
Таквос чудо още никой от нас не е виждал на живо.

Ще го видите как стреля на състезанието и на бъдещи мероприятия.Разбира се ,че ще направя и клипче по-нататък.
Ето ни след пластичната операция.

Сега искам да увелича волтажа ,но ще видим какво ще стане в приклада има пакет от 4 батерии 1но още не съм вързал към централното захранване.

В неделя замерихме дзвера и даде скорост от 195м-с.
С новото захранване се надявам да качи още скоростта.
Играчката си заслужава всеки лев , само дето много скъпо идва стрелбата на картечен режим.
Търся евтини топчета , но не намирам за сега , ако някой знае нещо да помага.

Изтрелването на топчетата става от пълнителя и руснаците пишат че въздуха мачка тези които са по-надолу от 3 топче и това го пишат за обикновенния вариант с нормалния пълнител ,при мен моторчето постоянно подава топчета на горе и ще става мазоло.

Здрасти и аз имам подобно зверче от няколко години :rambo: но моето е със стандартен пълнител с 30 съчми с 300,450и600 изтрела в минута и с режими по един изтрел по три и шест.
Още като го купих му сложих дълга цев и го преправих за литиево йонни батерии.Модифицирах пълнителя за пейнболска бутилка ,сложих му и бързомер.
Получи се доста приятна играчка и е доста шумна голям кеф
:crazy: :rambo:

Attachments

• IMG_20140506_093523.jpg
    IMG_20140506_093523.jpg
    846.4 KB · Прегледи: 152
Приятели им ли някой да си продава Дрозда или от някъде да се внесе.
Мерси

Back
Нагоре