Здравейте колеги, след дълга пауза съм решен отново да се сдобия с въздушна пушка, но останах между два модела, затова се обръщам към по-опитните от мен, коя пушка бихте ми препоръчали за стрелба до 80 метра, държа да има мощ и точност. Бюджета ми е до 3к лева.
- FX Wild cat MK3 BT sniper в кал. 5.5 или 6.35
- Vulkan 3 700мм, версията с дългата цев в кал. 5.5 или 6.35
не ми се занимава с доработки, затова съм се насочил към такъв клас пушки, ще се стреля предимно със слъгове, бихте ли споделили вашето мнение относно двете пушки какви са плюсовете и минусите на двата модела? или да ме насочите към читава пушка и последно каква оптика би удовлетворил нуждите на споменатите пушки. Благодаря предварително /май само с благодаря нема да се отърва/ ))
- FX Wild cat MK3 BT sniper в кал. 5.5 или 6.35
- Vulkan 3 700мм, версията с дългата цев в кал. 5.5 или 6.35
не ми се занимава с доработки, затова съм се насочил към такъв клас пушки, ще се стреля предимно със слъгове, бихте ли споделили вашето мнение относно двете пушки какви са плюсовете и минусите на двата модела? или да ме насочите към читава пушка и последно каква оптика би удовлетворил нуждите на споменатите пушки. Благодаря предварително /май само с благодаря нема да се отърва/ ))