Ямболската група

boceto84

Потребител
Благодаря много!Наистина понякога се самозабравям и пропускам неща които не са за изпускане
 

st_beer

Редовен Потребител
Аз съм за към 12.30-13.00 да може се вдигне малко мъглата. За мръвки на мен лично не ми се занимава да се цапотим.
 

st_beer

Редовен Потребител
Днес направихме събирачка в състав аз (st_beer) и bagera73. Малко ама все сериозни хора ;) ;). Постреляхме си доволно. Направихме си една почетна обиколка на разсадника (разходка). След обиколката се върнахме пак на стрелбището и му направихме една хубава оборка понеже беше в отвратително състояние (не от нас естествено). Постреляхме си още малко и се пръснахме кой от къде е . Другия път се надявам да сме повече и да има нови придобивки да станем трио скаклците :cheers: :cheers: :cheers:
П.п
Имаше няколко монахини ми държаха мишени също като тая от снимката. За съжаление още не познавам добре пушката и се оказах лош стрелец и трите пъти не уцелих мишената която ми държаха
nigel-the-magpie.jpg
 

Di_mitar

Потребител
И аз съм " ЗА " но да видим кво ще е времето, че нещо прогнозите май не са добри :sorry:
 

Di_mitar

Потребител
Здравейте групата, за неделя 09.02.2014 викам нещо ако има желаещи за :meat: :cheeseb: пък може и :sniper2: да направим. Към обяд примерно или ако има други предложения казвайте да се организираме
 

bagera73

Потребител
Аз мога,ама утре,че в неделя съм на работа.Не че има с какво да стрелям,пушката ми още я няма,но мога да си взема ластиката например :yahoo:
 

st_beer

Редовен Потребител
Аз съм ангажиран утре. В неделя ще съм на линия .От миналата година не съм хапвал нищо печено на дървени въглища. Що се отнася до :sniper2: я практикувам всеки ден без пропуск и не съм зажаднял толкова за стрелба ;) ;)
 

st_beer

Редовен Потребител
Купих днес дървени въглища и ще нося BBQ-то. Кой каквото има за църкане да мъкне да развалим въздуха. Мисля 12-12.30 да съм на стрелбището :cheers: :cheers:
 

st_beer

Редовен Потребител
Днес беше един много хубав и прекрасен ден. Изкарахме си прекрасно с тези които дойдоха на сбирката. Честита нова придобивка на Жорката да си я ползва с здраве и много ФТ мишени паднали :cheers: :cheers:. Ето и снимките от изминалия ден :cheers: :cheers:





Да не си мислят хората че само на скарата сме дремали цял ден.Пуснахме и по някоя друга чашка. На мен лично ми отиде една кутия начената за днес ;)

 

batsaly

Потребител
[ftp=ftp://batsaly.snimka.bg/hobby/hatsan.641039.32573324]
032573324-big.jpg
[/URL]] [/ftp] свършиха му съчмите и в бързината отмъкнал грешния калибър ;)
вика не влаза бе ора :crazy:
 

bagera73

Потребител
Браво на групата ,изСкарали сте си добре :cheers: Съжалявам че не можах да дойда,трябваше да поработя малко,но на другата сбирка вече трябва аз да черпя :cheers: :cheers: :cheers:
 
Нагоре