Съобщения.

• Автор на темата Автор на темата ivodoc
  • Начална Дата Начална Дата
Жалко за човека. Много приятели си заминаха тази година. Да почива в мир

С най-голямо съжаление бих искал да ви съобщя, че днес е починал Малин :(

Беше доста противоречива личност и предполагам е дразнил някои хора тук, но мога да кажа, че беше доста точен човек.. Изключително систематизиран и с желание винаги да вникне в най-големите подробности.

Няма да забравя как ми писа, че е направил сравнение между JTS и JSB проектилите и как едните били с 0.1мм по-дълга и по-плътна пола, а другите с по-тежка глава !

Мир на праха му !

Тц, тц, а в четвъртък ми писа за един калъф... Дано поне него е намерил и да го е зарадвал.
Да почива в мир!

Стига бе,Павка Малин дето оня ден взе от теб Артемис 35 ли?Преди няколко дни стреляхме заедно?

Точно той е! Преди малко говорих с неговата приятелка, каза че е взел пушка напред от Павката и при проба е счупил нещо, много се е притиснил.... Павел му е казал да не се притеснява. Аз като се виждах с него ми каза, че има болки в гърдите и му е тежко, инфаркт е докарал, не е искал да ходи на лекар.. Добър шашкънин беше..
Лек път, ще му занеса съчми да си има..
Беше обсебен от ВО!!
Има два алабая, ако някой иска да се обажда, естествено,, така,,....

Последно миналата година проведохме доста продължителен разговор по телефона с Малин, свързан с хобито. Мойте съболезнования на близките му. Да почива в мир.

Back
Нагоре