Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
А кога ще са мероприятията без състезателна цел? Ей така да се опънем на някой язовир ,да се съберем да се видим с тези които не се познавамеsoundmax написа:Викам да почнем с уточняването на пролетната среща кой и къде, че да може другите колеги да си направят сметките кога да слагат дати за състезателните срещи
djboby написа:Трябва да бъде най голямата и най атрактивната. Ами значи май пак пролетната ще е на Русе така като гледам.
А ние без джиповете какво да правимdjboby написа:Макси дано да си зел новия джип че ще ти трябва.
Дойде, ама жена ми не ми го дава да мърсуваме с него. Петьо ще ни вози със стария ми. :-\djboby написа:Макси дано да си зел новия джип че ще ти трябва.
soundmax написа:А ние без джиповете какво да правимdjboby написа:Макси дано да си зел новия джип че ще ти трябва.
Като гледам за какво разпитваш в други теми да не се возим в Ситроен Дано оцелее пасата до Националната ;praetorian написа:soundmax написа:А ние без джиповете какво да правимdjboby написа:Макси дано да си зел новия джип че ще ти трябва.
Ще се возите у пасат