Предложения за мероприятия през 2014г.

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Викам да почнем с уточняването на пролетната Национална среща кой и къде, че да може другите колеги да си направят сметките кога да слагат дати за състезателните срещи :cheers:
 

rosento

Потребител
soundmax написа:
Викам да почнем с уточняването на пролетната среща кой и къде, че да може другите колеги да си направят сметките кога да слагат дати за състезателните срещи :cheers:
А кога ще са мероприятията без състезателна цел? Ей така да се опънем на някой язовир ,да се съберем да се видим с тези които не се познаваме :cheers:
 

djboby

Потребител
Ами на Русе се простираме на една голяма поляна на срещатата и повечето пушки не се вадят от колата. За да се извадят трябва да се стане от масата, това значи да развалиш сладката раздумка. :cheers:
 

братушка

Редовен Потребител
Междувременно да ви напомня, че тази година е юбилейна - ще станат 10, откакто Купона ни беше събрал за пътви път на Узана.
 

djboby

Потребител
Трябва да бъде най голямата и най атрактивната. Ами значи май пак пролетната ще е на Русе така като гледам.
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
djboby написа:
Трябва да бъде най голямата и най атрактивната. Ами значи май пак пролетната ще е на Русе така като гледам.

Ебаси, как ни кандърдисахте с едно изречение само! :D ;) ;) ;)
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
praetorian написа:
soundmax написа:
djboby написа:
Макси дано да си зел новия джип че ще ти трябва.
А ние без джиповете какво да правим ??? :D

Ще се возите у пасат :lol: :lol: :lol: :lol: :rambo: :rambo:
Като гледам за какво разпитваш в други теми да не се возим в Ситроен ;) ;) Дано оцелее пасата до Националната ; :D :cheers:
 

оги-пз

Редовен Потребител
Чакаме някой да обяви дата за националната среща ,за да пуснем дата за бенч състезание.
Този път ще има изненади :crazy:
Не мога да ги навия тука за национална среща да организираме , а сам няма да се справя ,та ще чакаме на готово.
 

djboby

Потребител
Коментирахме с колегите от групата една идея за таз годишното мероприятие и тука до седмица две ще земем решение да я изпълним или не. Съответно ще бъде пусната тема и с датата. :cheers:
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
През втората събота и неделя на май мислим да бъде "Балкантрейд" в Троян.
:cheers:
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Групата се спря на датите 17-18 май за провеждане на купа "Балкантрейд". Поне към този момент.
Мероприятието ще е ФТ за въздушни пушки.
Подробности като наближи май месец.
Да сме живи и здрави да се видим.
:cheers:
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Иде лято и неусетно след това пристига есента и трябва да се мисли за Н.С. по на време ;) Тъй като много хора си поръчаха пак да е на яз. Копринка мисля да им угодя и за тая година мисля да организирам един Варминт (ако се оправя с оборудването) мисля, че терена е чудесен за тая дисциплина пък може и да се спретне и някой Бенч като миналата година ;)
Пиша от сега че има колеги с графици и да вземем да я умуваме датата по от време че да видим има ли компромисен вариянт за всички, от сега казвам за ориентир 4-5 октомври . Надявам се да успеем да нагодим нещата всички да са доволно от към дата (стига и на мен да ми удобно де ;) ), за състезания за сега пак е само идея но ще ви държа в течение дали ще се осъществи :cheers: ако прецените ще преместя обсъждането в отделна тема ;)
 

st_beer

Редовен Потребител
Току що си погледнах пак графика и за съжаление на тая дата съм си на бачкане. Моите свободни дати са септември 20,21,27,28. За октомври 11,12,25,26.
ако имам късмет и срещата съвпадне с някоя от почивните ми дни с удоволствие ще присъствам на нея.Ако остане същата за мое голямо съжаление отново ще гледам само снимки как сте си изкарали.Това в никакъв случай не бива да те кара да се съобразяваш с мен. Дали ще е с мен или без мен срещата ще се проведе :cheers: :cheers:
 

andi

Редовен Потребител
аз съм за втората половина на септември . По топло е , по-малко вероятност за дъжд . А и миналата година го направи точно на откриването на едрия лов , дано тази година се разминат .
 
Нагоре