Ivan888
Редовен Потребител
Здравейте уважаеми членове на форума. От скоро пак ми се върна интереса към ВО. Стрелял съм като дете с доколкото помня турска пружинна пушка 5.5 (която вече я няма) също доста съм използвал ВП с C02 БАЙКАЛ. Имам намерение да си закупя (в близко бъдеще) пушка. Ще започна с това което не искам, а именно прехръляне от големи в малки бутилки сгъстени газове (имам лош спомен с кислород). Не държа пушката да е и много зарядна. Разгледах няколко модела 5,5 и 6,35, като основно се ориентирам към тези с газово бутало. Ако има надежден вариант с ръчна помпа с идея в последствие за компресор може и да го обмисля този вариант ( разгледах че помпите правят проблеми, а качествените компресори са на по висока цена). Търся си пушка с прилична точност и мощност над 70 - 80 J (не съм сигурен че има такива, използвайки калкулатора докарах един хасан 6,35 на 52) . Нямам предрасъдъци за марка. Бих дал ориентировъчен бюджет от 800 лв. Наясно съм че ще е необходимо и да се пипне оръжието от подходящия човек.
Благодаря Ви и бъдете здрави.
Поздрави
Иван от Сливен.
Благодаря Ви и бъдете здрави.
Поздрави
Иван от Сливен.
Последна промяна: