Закупуване на първа пушка

doccataa1

Новодошъл
Здравейте, търся да закупя употребявана пушка спрял съм се на Hatsan модел 125 ако някой разполага с такава или нещо различно от същия клас нека пише.

Виж в ОЛХ докато чакаш колегите от форума
От няколко дни издирвам, но всичко хубаво е продадено.. А понеже не съм особенно запознат не знам какво да търся от конкурентните марки, та затова се обръщам към хората тук, ако някой има прилична пушка от този клас в калибър 5.5 да не се срамува направо да прикачва снимки и телефон за връзка.

Да не отварям нова тема да пита и аз.Диана или Вайрак.И къде се продават ,понеже навсякъде само Хасан или Китай продават.След нова година ще имам бюджет и си търся пушка с фиксирана цев, и долно или странично зареждане.

Дали имат в наличност не е съвсем сигурно. Може да почакаш някоя седмица за дсотавка. Звънни им и ги питай. Като сложат и надценка за печалба ти излиза по-скъпо от чужбина. Това по данни на един колега, който беше говорил с тях. Но пък, ако ѝ стане нещо на пушката им ревеш на тях и замяната или връщането ще излязат по-тънки отколкото до чужбина.

Геодар Хасково имат Вайрак.Поне така казва сайта им
Нямат Вайрак...поне до преди няколко месеца нямаха,у нас наличен има само Вайрак 90 ,Диани имат в Заримекс 48,460,470 и 54 ако си от провинцията работят и с множество магазинчета из малките населени места,обади им се за подробности!

Последна промяна:
Откровенно се притеснявам да поръчвам от чужбина и то от непознати за мен сайтове. Предпочитам да отида в магазин да видя какво купувам ,да дам едни пари и да си тръгна с покупката.

Откровенно се притеснявам да поръчвам от чужбина...
Не се притеснявай, аз си взех от mundilar.net по препоръка на колегите тук. Дойде с UPS, за 10 дни.Вярно е обаче, че много модели Вайраух изчезнаха по време намаленията покрай черният петък. Аз поръчах около седмица преди това.

Back
Нагоре