Закупуване на първа пушка

doccataa1

Новодошъл
Здравейте, търся да закупя употребявана пушка спрял съм се на Hatsan модел 125 ако някой разполага с такава или нещо различно от същия клас нека пише.
 

doccataa1

Новодошъл
Виж в ОЛХ докато чакаш колегите от форума
От няколко дни издирвам, но всичко хубаво е продадено.. А понеже не съм особенно запознат не знам какво да търся от конкурентните марки, та затова се обръщам към хората тук, ако някой има прилична пушка от този клас в калибър 5.5 да не се срамува направо да прикачва снимки и телефон за връзка.
 

Hombre con pistola

Новодошъл
Да не отварям нова тема да пита и аз.Диана или Вайрак.И къде се продават ,понеже навсякъде само Хасан или Китай продават.След нова година ще имам бюджет и си търся пушка с фиксирана цев, и долно или странично зареждане.
 

Hidden

Редовен Потребител
Дали имат в наличност не е съвсем сигурно. Може да почакаш някоя седмица за дсотавка. Звънни им и ги питай. Като сложат и надценка за печалба ти излиза по-скъпо от чужбина. Това по данни на един колега, който беше говорил с тях. Но пък, ако ѝ стане нещо на пушката им ревеш на тях и замяната или връщането ще излязат по-тънки отколкото до чужбина.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Геодар Хасково имат Вайрак.Поне така казва сайта им
Нямат Вайрак...поне до преди няколко месеца нямаха,у нас наличен има само Вайрак 90 ,Диани имат в Заримекс 48,460,470 и 54 ако си от провинцията работят и с множество магазинчета из малките населени места,обади им се за подробности!
 
Последна промяна:

Hombre con pistola

Новодошъл
Откровенно се притеснявам да поръчвам от чужбина и то от непознати за мен сайтове. Предпочитам да отида в магазин да видя какво купувам ,да дам едни пари и да си тръгна с покупката.
 

Ники И.

Потребител
Откровенно се притеснявам да поръчвам от чужбина...
Не се притеснявай, аз си взех от mundilar.net по препоръка на колегите тук. Дойде с UPS, за 10 дни.Вярно е обаче, че много модели Вайраух изчезнаха по време намаленията покрай черният петък. Аз поръчах около седмица преди това.
 
Нагоре