Варненска група - SEA WOLVES

A

Anonymous

Гост
"...Со кротце,Со благо и Со малко кютек..." така ли беше продължението Пеци ? :quiet: ;) ;)
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
По принцип работя над два проекта! :) Току-що се връщам от оглед на единия. Става въпрос за Стрелбището в Звездица. :) Лицензирано е и си функционира като стрелбище. Ландшафта е приказен - изглежда като Голф-игрище, заградено, с идеална морава и асвалтови алеи за колите, има си паркинг и заведение(ресторант с кафе). Има дистанции за стрелба до 150 метра, след тях е езерото където няма да ви казвам какво става. ;) За съжаление обаче е открито, а аз търся по-скоро нещо за зимата да се приютим. За ФТ е направо перфектно - мишените по моравата, има и дървета тук-таме. Ще трябва да поддържаме идеална чистота след нас. Нещото, което предложиха за момента и което обсъждахме е - да ни направят един голям навес (от дърво, отвътре облечен с прозрачен полипропилен за да пази завет и да не ни вали) отворен отпред. Вътре да се направят маси и пейки за бенч-рест. Проблема е че като духа вятър ще е кофти за стрелбата и може да не ни е много комфортно(няма да е като на 100% закрито). Иначе са 7 км. от центъра. Това е засега. Ще трябва да плащаме и някаква такса, но нея ще уточним в последствие. Ако има мераклии могат да стрелят и по панички! ;) Какво ще кажете? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
 

poacher

Потребител
Дори и да не се спрете на това стрелбище може някой път да си спретнем едно импровизирано състезанийце там ???
Да се съберем да се видим така регионално дет' се вика, че се забравихме :)
 
A

Anonymous

Гост
това за Звездица, което Макс каза, направо звучи като приказка. За чистотата едва ли би имало някакъв проблем за 3 мин накрая да се приберат боклуците. Единственото кофти е че не е закрито и пак до някъде сме зависими от времето, особено ако някой реши да стреля с 4.5мм. Другото нещо което може би е минус е че няма стена на 40 м примерно на която да се редят бутилки, консервни кутии и други неща, които да дрънчат и да се разбиват, а това си е кеф все пак ;)
 

venciru

Редовен Потребител
MAD MAX написа:
По принцип работя над два проекта! :) Току-що се връщам от оглед на единия. Става въпрос за Стрелбището в Звездица. ................ Какво ще кажете? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Това дотук е много добре :bravo: :cheers: :bravo:, ама нека да видим и другия проект , ако може;) То и без това май надеждата ни за светло, сухо и безветрено бъдеще е само в теб, Макс.
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Другата ми идея е за старото стрелбище за малокалибрено оръжие по пътя за Виница, ама там играта ще е по-сложна(ако изобщо стане, като знаете кои са собствениците) и вероятно ще е доста по-скъпо.
 

venciru

Редовен Потребител
Ако не вали град в неделя ще го обсъдим на :rambo: :cheers: :rambo: Все пак и двете възможност са някаква светлина в тунела!
 
A

Anonymous

Гост
Банда,тази неделя пак ще зареждам казани,другата събота и неделя съм в Казанлък,а на 05.11 заминавам на път и ще се върна началото на юни.Така че на срещите оторизирам акела /Светльо/ да ме представлява в дисцилината "ПИЕНЕ и от време на време ядене".ще се видим на лято.
 

petkof

Редовен Потребител
Като се върнеш да почерпиш!В дисциплината "ПИЕНЕ" може ли да организираме конкурс, че не сме сигурни за фаворита? ;)
 
A

Anonymous

Гост
Може,но аз залагам на него-пие като мен,хърка като мен или аз като него......
 

valenti

Потребител
Тъй като нашата група е най сериозната, никога не сменяме графика за :rambo:! Вали гърми Ние сме там ;)
 
A

Anonymous

Гост
Как няма да сме там бе братче, от понеделника я чакам тази неделя...
 
Нагоре