danubeairguns.com - магазин за въздушно оръжие

shaman

Редовен Потребител
Не знам, Ники !
Като ги внесат тук. Не контактувам директно с Umarex !
 

БоянП

Редовен Потребител
И работи ли? Щото моя работи когато си поиска. Уж трябваше да го сменим....
Работи, мери без десетични знаци, понякога без да съм направил изстрел измерва някакви си 240 м/с. Приложението е дърварско като за парите които плащаме но все пак това е ФХ :yahoo: Не намирам опция за изчисляване на джаули или поне не такава да я изведеш на лесно място и да я прочита при изстрел. Вече със сигурност знам че пушка на фх няма да си взема.
Обобщено за работата за която ми трябва ми върши работа, но можеше да е малко по евтино.
 

Laferrari63

Редовен Потребител
Аз моя спрях да го ползвам. Спря тотално да отчита. Павката ми го смени вече веднъж, сега пак не мери. От 30 изстрела хваща 3. Трябва да го сложа на модератора с ластик, за да отчете. А като го взех отначало мереше и на релсата и на бутилката с принтирана 3д скоба.
 

Павката

Редовен Потребител
Павката ,разбира се ,че няма никаква вина,но това изделие не струва и половината от парите си.
Ядох му и аз попарата и затова смея да давам мнение.
 

Kameno Karp

Редовен Потребител
Ако си го оправят,хубаво,ама май не са се засилили! Като взех сегашния си сонар,много му се радвах. Ама радостта беше кратка. Като минеше близо над водорасли и спичаше и структур скана му на 800 мхц почти нищо не показваше. Смениха сондата,смениха "телевизора" ,пак смениха сондата и нищо. И таман с мъка реших,че трябва да го върна,Лорънс пуснаха актуализация на софтуера и сега всичко е чук.
 

Павката

Редовен Потребител
.....Явно само на собствениците на Вулкани им са се сговнясали ! ;)
Щом и на истинска цев,като на Вулкан не работи ,какво остава на тръбички разни,дето като окачиш хронографа,увисва.Аз лично,след като адаша беше така добър да ми смени веднъж този боклук ,вторият го продадох и си ползвам стария ,китайски за 50лв.
Абе не е FX ,ама пък мери...
 
Последна промяна:

Gadnqra

Редовен Потребител
Това беше лошо. :D Ама най-лошото е, че при мен спря да отчита, баш на Impact M3. Хи-хи-хи. Един приятел искаше да му проверим Импактчето 7,62 и така де. Чисто нови батерии и пак не стана работата. Забелязах го преди, около месец, че започна да се лигави, при най-различни пушки. Понякога работи, друг път - не. И сега в темата прочетох, че не съм единственият, с такъв проблем.
 
Последна промяна:

shaman

Редовен Потребител
мда.. С изключение на @apapazov (когото си признавам, че забравих) винаги съм правил всичко възможно да заменя хроното с друго..
Спор няма, че както всичко на FX си е капризно :(
Аз например в магазина ползвам едно върнато от клиент. Вярно, че нямам много място (2 метра и нещо дистанция, а това хроно си иска да има малко разстояние), но отчита абсолютно винаги и коректно чашки, но със слъговете му е тегаво.. Или рядко ги отчита или не отчита въобще.
Имам хора, които след преинсталация на програмката си оправят проблемите, има такива при които се налага да се смени.

За съжаление FX не признават този проблем и всичко остава за моя сметка :(
 

emci74

Редовен Потребител
Това беше лошо. :D Ама най-лошото е, че при мен спря да отчита, баш на Impact M3.
Усетил те е , че си от Вулканския бряг и за това :lol:.
Явно Фх следят негативните мнения за марката в нета и дърпат шалтера на провинилите се.
Май оакахме на Павката темата!
 

Евгений Б.

Редовен Потребител
Аз доста си поиграх с моето v2 хроно и вече имам що годе ясна представа какво и кога да очаквам от него.
След като почна да ми прави чалъми, инсталирах на 3 телефона - 3 различни версии на програмата (нормална, бета, v1.6 (по спомен)). С никоя от 3те не се оправиха проблемите му, а именно не отчитане на изстрели и получаване на "резултат" без да е стреляно. v1.6 е за старото покет хроно но и v2 се връзва, и има допълнителни опцийки за чувствителност, които принципно ги няма при по-новите версии за v2, с които уж може да се избегнат нереалните отчитания но така и не я тествах много защото не бях изключил автоматичните ъпдейти.
Останах с бета версията, която ми се стори че дава по-малко измислени отчитания, без да ги елиминира напълно. Но пък си има други бъгове, които се ядват.
При напълно заредена батерия, хроното при мен си работи отлично. Отчита си слъгове и чашки без проблем и така 100-120 изстрела. След което почват да се появяват измислените резултати, спира да мери слъгове. Чашките, след като влезе в тази "дупка", ги отчита в повечето случаи, но има незачетени изстрели и измислените такива. След още 50-60 зачетни изстрела с чашки, батерията пада на 75% и хроното оживява пак! Измислените резултати изчезват, почва да си мери чашки и слъгове отново и така още ~400 изстрела докато батерията не Омре.
Та така се държи при мен, идея си нямам дали е софтуерен проблема или проблем с батерията евентуално.
Поздрави.
 
Нагоре