ОПТИКИ - избор, монтажи и АКСЕСОАРИ към тях. Какви, откъде? Приспособления, прострелване, ремонти

Lighthammer

Редовен Потребител
Не четеш! Написах "габаритен диаметър" на оптиката отпред, а не диаметър на лещата.....Лещата не виси във въздуха, поместена ти е в корпус. Трябва ти неговия габарит.
Хубаво де, не ми се карай само. Можеш да обясняваш и без да държиш тон. Ако не ти се занимава с новобранци, просто не пиши и ги оставяй да си блъскат главите, лесно е. Иначе ти благодаря за информацията и отделеното време.
 

Kd5332

Потребител
Колега...не се пали...
И към мен отношението беше подобно в началото...
Тук има много изнервени"специалисти"но има и много хора с опит и знания и завидни умения!!!
С няколко вече се чухме по телефоните и станахме приятели..
Няма как да изчетеш 30 000страници и тогава да си зададеш въпроса.
Много по лесно е вместо да спорят да ти пратят нужният линк/нямам в предвид горният колега/и аз така се нервех но все пак за това са форумите...най се нервя че не ми дават да пускам нови теми/явно сърварите нямат място/но вече свикнах.
Успех в търсенето и много точни изстрели!!!
 

Gadnqra

Редовен Потребител
За Булито и за оптика с предна леща 50, аз ползвам най-обикновени средни монтажи. Такива ползвам и на абсолютно всичките си пушки. Ако си с нормален ръст и размери, такива монтажи ще ти паснат, без проблем. Вземи такива и си готов.
 

astra

Редовен Потребител
Това което виждате на снимката е набузника с дистанционни втулки
Слави, нали с това "побългаряване" стреляхме рамо до рамо в Искър преди по-малко от месец. Работи добре и при мен повече от година време :)
20210509_221455.jpg
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Последна промяна:

astra

Редовен Потребител
п.п. Моята не е Челиндж а е LG 110 ама все тая. Просто имам само една "осмица"
Не е "все тая", извадил си голям късмет!
Много ти е хубава пушката. Ако беше взел Челиндж, щеше да видиш как се пилят три осмици, вместо една :)
Ако не е тайна, от къде го намери това LG110, хем HFT? Аз много исках такова преди 2 години, но просто вече го нямаше този модел и се натресох на Челиндж. И после с пилата... :)
 

tmitko

Новодошъл
Привет на всички, въпрос относно болта който държи цевта към цевната кутия. Става въпрос за феникс 400 ...пружина. Изкривил се е и е станал на дъга. Такова нещо не съм виждал и нямам на идея как е станало. По пушката всичко си е оригинално и няма никакви преработки и изменения. За съжаление никой не внася такава част. Вариантите са ... от друга пушка или майстор, който може да направи нов болт. Ще съм благодарен на всеки който може да помогне.
 

Attachments

  • феникс 400.jpg
    феникс 400.jpg
    70.9 KB · Прегледи: 44
  • IMG_20210524_164031.jpg
    IMG_20210524_164031.jpg
    71 KB · Прегледи: 41

Kameno Karp

Редовен Потребител
Вземаш си кривото болтче, отиваш в магазин за крепежни елементи и искаш да ти дадат такова но право с якост 10,9 или 12,9.
 

Kameno Karp

Редовен Потребител

Dominus

Редовен Потребител
Той не е извънземен, но е специфичен и няма как да го намериш из разните крепежни елементи. По-рано реших, че го бъзикаш, ама ти си бил повече от сериозен.
 

tmitko

Новодошъл
Да цолов е болта и резбата 17/64 на 26G ...точно такъв не намерих никъде. Добре, че стругаря беше в час отвсякъде и всичко е О.К.
Благодаря на Kameno за съвета ....
 
Нагоре