ОПТИКИ - избор, монтажи и АКСЕСОАРИ към тях. Какви, откъде? Приспособления, прострелване, ремонти

SvilenP

Редовен Потребител
Благодаря колеги, но забравих да пиша, че си намерих с какво. Благодаря отново.
ПП.1095 Cro-Van
 

SvilenP

Редовен Потребител
Докато ровех в ebay попаднах на човек регистрирал се в България и има доста неща за Асшнуц, ако се интересува някой да потърси или аз ще потърся и кача тук.
 

Emp

Редовен Потребител
Тази масичка как ви се вижда: https://www.nasluka-shop.com/kampin...ing-masa.html?sort=rating&order=ASC&limit=100 Струва ми се ниска, но за непретенциозна стрелба мисля, че ще стане? В най - лошия случай ще става да си слагам такъмите, а не като сега по земята...
Колега аз имам такава на магазина , паянтавка идва , ама ти си знаеш IMG_20181210_175435.jpg
 

Nikola

Потребител
И аз имам такава и наистина не става за стрелба. Като се облегнеш и се мандрахерца и не е стабилна. Както ходиш за риба, да си сложиш мезето става.
 

SvilenP

Редовен Потребител
Благодаря за информацията, може би се подлъгах, понеже плота и е цял и не изглежда паянтов. Явно краката са слабото и място.

Един страничен въпрос - наближават празници, банкети и прочие и искам да използвам новия си телефон /xiaomi redmi note 5 pro/ за видео клипове. Искам максимално качество, но ме съмнява вградената програма да се представи на ниво.

Стария ми телефон Samsung Galaxy S4 горе долу се справяше или поне беше по - добре от стария ми фотоапарат с 5 мп камера.

Та ако някой може да ми даде съвет за читава андроид програма за целта?

Изтеглих разни 4К и прочие от маркета, но май освен реклама не виждам кой знае какво ..

Предварително благодаря!
 

lynx

Редовен Потребител
Съмнявам се, че с програми ще подобриш това което може телефона.
Просто някои телефони си го могат да снимат добре в затворени помещения, а на други не им се отдава особено.
Може да поекспериментираш в къщи с настройките на камерата и да добиеш опит с изкарването на максимума.
 

dberov

Редовен Потребител
Изтеглих разни 4К и прочие от маркета, но май освен реклама не виждам кой знае какво
Продължавай да теглиш, то който е теглил цял живот, пак ще тегли :D...това в кръга на шегата.
Значи, каквито и приложения да слагаш не можеш да надскочиш възможностите на заложения хардуер и софтуер в телефона, основно лещите и процесора.
Относно пикселите, те не са от голямо значение.
Вземи един телефон ако ще да е 1000 мегапиксела и едно тяло например Nikon D90 което е 12.3 мегапиксела и с най простия китов обектив ще направи по добра снимка. Истината е в броя и качеството на лещите и обектива. А на тия телефони каквото и да слагат си остават просто телефони а камерата в тях е екстра.
Та с две думи не се мъчи, файда ЙОК.
 

Пламен ss

Потребител
Здравейте решил съм да си купя оптика до 400 лева може и малко плюс гледам в китайските сайтове само дисккавърито ли да гледам или и те не са ок. Има и други марки с готини скали за около четиристотин и нещо после и мито не е проблем или да се ориентирам от Бг да си взема ако може да ме насочите или да си дадете мнението благодаря.
 

du6ata

Редовен Потребител
Иначе за парите си Дискавърито е топ !!! 240-60 лв от алито си е супер за оптика 6-24х50 с скала халф мил дот отговаря на чеър гън абе доволен съм много а също и бистро гледа
 

Пламен ss

Потребител
Да в нашата група има такива гледал съм през тях харесва ми . По принцип и към тях съм се насочил . Черпя мнения не съм запознат много с оптиките и затова питам . Мисля си че за повече пари пак китайска ще е по добра или при китайците това правило не важи.
 
Нагоре