st_beer
Редовен Потребител
Като стана въпрос за рецепта с риби реших да пусна една която ми е страшно любима.
Ето и самата рецепта:
Изпържвате прясна речна риба по едри екземпляри каракуда,кефал,шаран и др. В олиото в което сте опържили рибата запържвате 3-4 супени лъжици брашно докато стане златист цвят. После започвате да добавяте в него топла вода и бъркате на котлона докато се получи каша с гъстотата на боза. Добавяте към кашичката няколко лъжици оцет 2-3 супени лъжици , една глава счукан чесън, сол на вкус и накълцан магданоз. С получилата се смес заливате изпържената риба и я оставяте да си поеме около час може и да се консумира топла веднага. Да ви е сладко и се надявам да ви хареса
Ето и самата рецепта:
Изпържвате прясна речна риба по едри екземпляри каракуда,кефал,шаран и др. В олиото в което сте опържили рибата запържвате 3-4 супени лъжици брашно докато стане златист цвят. После започвате да добавяте в него топла вода и бъркате на котлона докато се получи каша с гъстотата на боза. Добавяте към кашичката няколко лъжици оцет 2-3 супени лъжици , една глава счукан чесън, сол на вкус и накълцан магданоз. С получилата се смес заливате изпържената риба и я оставяте да си поеме около час може и да се консумира топла веднага. Да ви е сладко и се надявам да ви хареса