Избор на оптика

Laferrari63

Редовен Потребител
Аз не че не съм очарован, оптиката гледа прекрасно, просто е леко по-бистра и има повече elevation на кликове. Това е плюса пред Хеликса, а цената е почти х2. Макар, че сега като свикнах на Титана и погледнах в Пловдив през Хеликс, видях каква е разликата. И двете оптики обаче се справят с кликовете и корекциите еднакво добре. Никога не съм имал проблем с нито една от двете, по спомен дори аз взех и първия Хеликс в Бг (може и да съм в грешка) , и за парите си наистина е супер оптика с доживотна гаранция.
 

Kameno Karp

Редовен Потребител
Имаше нещо такова,ти взе първия Елемент от Бг магазин и то май на някаква преференциална цена. На моя като му се спомина паралакса,трябваше до Холандия да го пращам. 100 лв ми излязоха транспортните,да върна счупената и да си взема новата.
 

Laferrari63

Редовен Потребител
Преференциална беше 1000 лв , когато още беше 1150 лв . Сега гледам ги има по 700-800 лв навсякъде. От Армс-Бг го взех и всъщност аз ги убедих да вкарат като цяло марката в България. След мен помня поне 8-10 колеги си поръчаха от там пак с някаква отстъпка.
 
Нагоре