Вицове и смешки

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
По националните телевизии много зачестиха рекламите на ректална маз и на интима хелп против вагинална сухота. Имам лошото предчувствие, че правителството ни готви нещо.
 

rivan

Редовен Потребител
Влиза нов в пандиза, старите го посрещат и му обясняват, че си имат традиции... Дават му и кофа с вазелин и му казват да се приготви, че задника му едва ли ще издържи. На сутринта отиват да го видят. Намират го да си маже обилно гърдите.
- Защо не си мажеш задника?
-Гъза ще издържи, душата няма!
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Д-р Петров започва работа в нова болница. Д-р Иванов го развежда. Минават покрай една стая и в нея един пациент мастурбира.
- Какво е това? - попитал д-р Петров.
- Пациента страда от болест при която трябва да мастурбира 58 пъти дневно, в противен случай топките му ще се пръснат. - отговорил д-р Иванов.
Продължили и в следващата стая една мед. сестра правела свирка на друг пациент.
- Господи! Какво става? - възмутено попитал д-р. Петров
- Същото състояние, като предния пациент, но по-добро здравно осигуряване.
 

astra

Редовен Потребител
Д-р Петров започва работа в нова болница. Д-р Иванов го развежда. Минават покрай една стая и в нея един пациент мастурбира.
- Какво е това? - попитал д-р Петров.
- Пациента страда от болест при която трябва да мастурбира 58 пъти дневно, в противен случай топките му ще се пръснат. - отговорил д-р Иванов.
Продължили и в следващата стая една мед. сестра правела свирка на друг пациент.
- Господи! Какво става? - възмутено попитал д-р. Петров
- Същото състояние, като предния пациент, но по-добро здравно осигуряване.
Аха, първият е по пътека от здравната каса, а вторият е доплатил за избор на екип :)

FB_IMG_1645208390310.jpg
 
Последна промяна от модератор:

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Двама гея тръгват на дълъг нощен полет. Когато всички заспиват единия гей казва:
-Айде да правим секс?!
-Луд ли си? Виж колко хора има!
-Да, но всички спят! Ето гледай..... ЕДНО КАФЕ, МОЛЯ!
(...пълна тишина...)
Почнали се и цяла вечер луд секс...
На сутринта стюардесата минава покрай пасажерите и вижда, че мъжът зад тях му е подута ужасно много бузата..
-Извинете, гогподине. Как сте?
-Боли ме зъбът от снощи!
-Защо не ме викнахте да Ви донеса аспирин??
-Дааа бе... аспирин ще искам аз.. Тука един пред мен кафе искаше и го ебаха цяла вечер аз аспирин ще искам!
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Пътуват различни по цвят и етнически произход американци в самолет.
Сред тях баща и син с черен цвят на кожата.
По едно време стюардесата обявява:
- Уважаеми пътници, самолетът има повреда и за да не падне, трябва да започнем да изхвърляме част от пътниците и за да няма протести, започваме по азбучен ред.
- Any African Americans?
Малкото негърче поглежда към баща си, но той се присвива на седалката и си трае.
Стюардесата преминава на буква B:
- Black Americans?
Малкото негърче отново поглежда към баща си, но той се присвива още по-ниско на седалката и си трае.
Стюардесата преминава на буква С:
- Coloured Americans?
Бащата с черна кожа отново си трае, та малкото не издържа и пита:
- Тате, какво става, защо не се обаждаме?
- Shut up, son, we are Niggaz. Mexicans are before us.
 

shaman

Редовен Потребител
Сутринта, на път за работа, хвърлих поглед на колата вляво от мен. Там жена зад волана на Мустанг, със скорост не по-малко от 100 км/ч си слагаше туш за мигли, вперила поглед в огледалото за обратно виждане. Отвърнах поглед само за няколко секунди, а когато погледнах отново, тя бе почти наполовина в моята лента като продължаваше да се гримира. Като всеки мъж и мен не е лесно да ме изплашиш, но в този момент аз така се изплаших, че изтървах електрическата си самобръсначка от ръката си, която, падайки, изби от другата ми ръка поничката. Опитвайки се, опрял колене във волана да изправя колата, закачих кабела на телефона си, който падна от ухото ми в чашата с кафе, която стоеше между краката ми. Не стига, че скъпият телефон се прееба, ами и прекъсна важно телефонно обаждане в най-важния момент.
Проклети да са жените зад волана!
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Пустиння буря-2 или WinWars 2002
Превод на български - slowtraveler

Компанията "Microsoft" подписа договор с американските военни за разработка на програмно обезпечение за нови видове въоръжения

01.04.2002, 4:30.
Саудитска Арабия. База на Американските ВВС.
Лейтенант Джон Фолкон за последен път махна с ръка на приятелите и влезе в кабината. Той бе преизпълнен с чувство на гордост. И как ли не, след като му бе оказана такава чест! За това разбра от генерал Брейк, който каза:
- Поверена ви е голяма чест, лейтенант. Вие ще извършите първия боен полет с новия свръхсекретен самолет F-22M.
- "М" означава "модифициран" нали? - попита Фолкон.
- "М" означава "Microsoft", - отвърна генерала. - Самолета е напълно преоборудван от тези момчета. Те ни уверяват, че сега бойните задачи ще могат да се изпълняват и от най-големия идиот. Но ние за първия полет сме избрали вас, като един от най-добрите ни пилоти. Вие сте ще трябва да унищожите иракски ядрен център.
- Можете да пратите съболезнования на Садам още сега, сър - отвърна Фолкон.
Лейтенанта както обикновено закопча коланите и чак тогава обърна внимание, че таблото с приборите значително се отличава от стандартното. Приборите бяха станали по-малко, но затова пък на освободеното място лежеше двубутонна мишка, незнайно защо метална. Фолкон повдигна рамене и включи централното захранване. На прозрачния челен екран, на фона на откриващата се от кабината гледка към небето с редки облаци, изникна надпис: Microsoft Winwars 2002. След това от самосебе си заработиха двигателите, а задкрилките се пуснаха в положение за излитане.
- Поздравяваме ви със закупуването на Winwars 2002! - съобщи екрана. - Сега войната ще стане много по-удобна, вашите човешки загуби ще бъдат намалени, а вероятността за поразяването на целта е увеличен!
Съвет за деня: преди кацане спускайте шасито.
- Орел-1, полета е разрешен, - се чу в шлемофона.
- Още не съм искал разрешение! - удиви се Фолкон.
- Не ви и трябва. Plug"n"Play, - поясни наземния контрол.
Самолетът, стремително набирайки скорост се понесе по пистата и скоро вече бе във въздуха.
- Сега Winwars 2002 ще направи инсталиране на вашия боен запас за избраната цел, - съобщи системата.
- Избрана цел: иракски ядрен център.
Фолкон от любопитство натисна бутона "промяна" и видя дълъг списък, сред който прочете наименования на цели, наред с Белия дом и дори базата, от която току о бе излетял. Фолкон бързо натисна "отказ".
- Изберете типа на инсталацията: Минимален - над обекта ще бъдат пуснати само бомби; Нормален - над обекта ще бъдат пуснати бомби и ракети; Пълен - над обекта ще падне целия самолет. По подразбиране системата предлагаше втория вариант, и Фолкон, подозрително поглеждайки третия вариант, реши да не спори с нея.
- Сега ще бъде тествана производителността на вашата машина. Затворете очи, за да избегнете повреждане при смяна на режимите.
Изреваха форсажите на двигателите, и очите на Фолкон действително едва не изскочиха от орбитите си заради чудовищното претоварване. Започна истински ад: самолета започна да се мята на всички посоки, сриваше в кратко пикиране и правеше немислими виражи... Най-накрая лейтенанта дойде на себе си. Тъмната пелена пред очите му, която се бе появила заради претоварванията се разсея и той видя как мотаещата се по цялата кабина мишка отново падна на мястото си.
- Вие ползвате самолет Lockheed F-22 с два двигателя Прат-Уитни, - невъзмутимо съобщи системата. - Максималната скорост е 1 451 мили в час. Съвет на деня: не повишавайте тактовата честота на турбината над указаната от производителя. Очаквано време за инсталацията - 0:34:16.

Същият ден, 4:52.... Небето над Ирак.
В долния край на екрана бавно пълзеше синя линия с проценти. Системата между другото рекламираше Winwars за танкове, подводници и морски пехотинци, а така също обещаваше за всички самолети добавяне на аплет "Камикадзе 1.01". Смяната на картинките подейства на Фолкон приспивно; от полусъненото му състояние го изкара звук на звънец. На радара светеше зелена точка.
- Намерено е ново устройство: противников самолет! - радостно съобщи системата.
Фолкон вече искаше да започна стандартен боен заход когато забеляза бутон "Отстраняване" и кликна по него с мишката.
- Уверен ли сте, че искате да премахнете самолета на противника? - подозрително запита системата.
- И още как! - Фолкон натисна "Да".
Иракския изтребител изчезна от радара.
- Толкова бързо? - учуди се лейтенанта. - Да не се надяваш на Microsoft ...!
Пилота даже с уважение започна да изучава появяващите се на екрана реклами на Winwars за пилоти-инвалиди, обаче от това занимание го отвлече ракета, прелетяла над самата кабина. Фолкон с неудомение се обърна и видя иракски прехващач.
- Какъв си ти, твойта мама..." - възкликна Фолкон и забеляза, че от незабележимата иконка на RecycleBin в ъгъла на екрана стърчи нарисувана опашка на самолет. Лейтенанта яростно кликна по иконката и натисна "Изчистване".
- Уверен ли сте, че искате физическото премахване на противниковият самолет? Неговото въстановяване ще бъде невъзможно, - предупреди системата.
- ДА! - изрева Фолкон, докопвайки се до мишката.
Изпод крилата се отдели ракета Sidewinder и оставяйки след себе си бяла следа полетя срещу прехващача. Последва взрив и горящите отломки на вражеската машина полетяха към земята.Въпреки това за Фолкон бе рано да се успокоява. Пиукащ звук го предупреди за нова опасност.
- Намерено е ново устройство: ракета "земя-въздух" - рапортува системата и замлъкна в размисъл. Напразно Фолкон блъскаше по мишката гледайки как зловещата точка пълзи към центъра на радара. Най-накрая системата излезе от вцепенението:
- Не мога да намеря драйвер за това устройство. Поставете диска с драйверите и натиснете "ОК".
С ругатни Фолкон натисна "Търсене".
- Най-близко съответствие с търсеното: ръчни гранати, - зарадва го системата. - Да ги използвам ли?
Фолкон дръпна настрани ръчката, изпълнявайки противоракетна маневра. Твърде късно. Самолета потрепери от взрива. Извеждайки с много труд повредната машина от пикиране, пилота натисна бутона "Система". Под реда "Ляво крило" светеха жълти триъгълници с въпросителни знаци "Елерон" и "Задкрилка", но като цяло се бе оттървал леко. Синята линия продължаваше да тече долу, показвайки вече 82% и той все още имаше шанс да изпълни заданието. Радара показваше още два вражески самолета, но те се вдигнаха зад него и Фолкон не се безпокоеше особено за тях. Той знаеше, че тези иракски антики просто няма как да догонят свръхскоростния F-22. Обаче самолетите се приближаваха. Фолкон с неудомение погледна на скоростомера и разбра, че скоростта бързо спада.
- Какво по дяволите?! - възкликна лейтенанта. - Двигателите са наред, и гориво има!На екрана през това време започна ожесточено да премигва изображението на пясъчен часовник. Стрелките на приборите се движеха с прекъсвания и за дълго застиваха в едно положение.
- 'Недостатъчно свободна памет' - обясни системата. - 'Затворете излишните задачи'.
Фолкон извика списъка на задачите, опитвайки се да разбере, какво означават наименования като winppl или v666apl и кои от тях са излишни. През това време двигателите почти изгаснаха, а скоростта падна до критичната: още съвсем малко и самолета ще падне. Изумени от такава тактика на водене на въздушен бой иракчаните просвистяха наблизко - единият в ляво, другият в дясно и без да могат да излязат от вцепенението се сблъскаха пред носа на Фолкон. Лейтенанта през това време намери в списъка с задачи реда "Проследяване на противника", срещу който в скобки стоеше надписа 'Не отговаря" и натисна 'ОК'. Екрана на радара загасна, но затова пък самолета отново започна да набира скорост. Синята ивица показваше вече 99%, а ето, най-накрая и 100. Фолкон с неудомение гледал към земята: пустинята долу съвършено не наподобяваше изучените спътникови снимки на ядрения център. Навярно същото разбра и системата и затова след числото 100% се появяви 101%..... след което 102% .........На 106 % екрана посиня и се появи надпис:
- "Грешка 000000e, извикан е модул VXD0000(0) от модул VXD0000(0). Възможно е нормално продължаване на полета. Вие можете да натиснете Eject за катапултиране, или който и да е друг клавиш за продължение. Внимание: при катапултиране ще загубите целия несъхранен (б.пр. незаписан) самолет.
Фолкон все още не се канеше да катапултира, особено след като напред най-накрая се показа ядрения център. Разбирайки, че на Microsoft повече не може да се осланя, лейтенанта се приготви да извърши хвърляне на бомбите в ръчен режим. Започна да снижава самолета докато маркера на системата за прицелване покри целта.
- ДА! - Фолкон натисна бутона. Нещо проскърца, и изскочи ново съощение: "Бомболюка извърши недопустима операция и ще бъде затворен". Сипейки ругатни Фолкон започна да дърпа ръчката към себе си, за да издигне машината отново нагоре. Но самолета продължаваше бързо да се снижава. Лейтенанта трескаво движеше мишката по менютата търсейки причината.
- Джойстика не се намира - прочете той най-накрая.
Разбирайки, че само рестартиране може да възстанови системата в работно състояние, Фолкон изключи и включи захранването на пулта.
- Предишния полет завърши некоректно, - съобщи системата. - Натиснете, който и да е клавиш, за започване цялостна проверка на самолета.
- По дяволите, - изрева Фолкон, натискайки "отказ".
Появи се началната страница на Winwars 2002 и системата бавно започна да се зарежда. До земята оставаха броени метри.
- Системата е стартриана в безопасен режим (б.пр. safety mode), - най-накрая се изписа на екрана.
- В този режим са изключени функциите на полета и използването на оръжия, вие можете само да карате по пистата.
Разбирайки, че повече нищо не може да направи, Фолкон натисна "Eject", очаквайки, че в този момент ще бъде отстрелян капака на кабината, а след това могъщ удар отдолу ще го изхвърли във въздуха. Но вместо това на екрана се появи поредния въпрос:
- Уверен ли сте, че действително искате да катапултирате?
- ДА!!! - истерично закрещя Фолкон, гледайки приближаващата се насреща земя.
- Изчакайте, следва подготовка за катапултиране, - невъзмутимо го информира системата и изпадна в размисъл...

2.04.2002, 13:20.
Багдад. Дворец на Саддам Хусеин.
- По такъв начин, - бодро докладвал генерала, - благодарение на самоотвержените действия на нашите летци, встъпили в неравностойна схватка с американските агресори успяхме да отстоим безопасността на ядрения център, като беше унищожен и най-новия секретен самолет на противника...
- Наистина ли? - тежкия поглед на диктатора се насочи към лицето на докладчика, който набързо наведе поглед. - Наистина е била неравна. Трима срещу един, и нашите пилоти имат късмет, че не оцеляха, тъй като въпреки всичко врага долетя до центъра. Ако нещо е спасило центъра, то това е милостта на Аллах. Генерала се покри със студена пот. Разбра, че него сега никаква милост на Аллах няма да може да го спаси.
- Имаш 30 секунди, за да се оправдаеш, - лениво подхвърли Саддам.
- Ето! - възкликна генерала, изваждайки от запечатан контейнер блестящ компакт диск. - Това намерихме сред отломките на самолета. Върха на американските компютърни технологии! Нова програма за управление на бойна техника!
- Е какво пък, появи ти се малък шанс, - дикратора се завъртя с креслото. - До три седмици това нещо трябва да бъде монтирано на всички бойни машини на нашата армия.
- Ще бъде изпълнено, господин Президент! - възкликна генерала...

След три седмици и един ден Ирак безусловно капитулира.....
 

dberov

Редовен Потребител
Путин свикал пресконференция. Един от жирналистите, американец, не спирал да ръкомаха и да иска думата.
- Заповядайте. Задайте си въпроса. - строго казал Путин.
- То моето не е въпрос, а констатация. Някой трябва да ви го каже. Вие нямате демокрация, в САЩ например, има в пъти по-голяма свобода на словото. Ето, ако сега ида на центъра на Вашингтон и изкрещя: "F*ck you, Biden!", никой нищо няма да ми направи!
Путин се засмял и казал:
- Че то и в Москва ако идеш на Червения площад и изкрещиш: "F*ck you, Biden!", никой нищо няма да ти направи..
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Ирак.
Някъде в пустинята.
Новодошлия капитан вика ефрейтора.
- Кат ви се преебе какво правите?
- Ами зад ъгъла е камилата и....
- Стига викнал капитана марш оттук.
След месец пак го викнал.
- Къде каза, че е камилата?
- Зад ъгъла и ....
- Стига изчезвай оттук.
След два часа пак го викнал.
- Аааах олекна ми, но се боя, че камилата ви няма да може два дена да мръдне.
- Ама г-н капитан вие да не изчукахте камилата?
- Ми ти какво си мислеше бе идиот?
- Мислех си, че и вие като останалите, щяхте да я яхнете и да отидете до близкото село където е пълно с курви.
 
Нагоре