Варненска група - SEA WOLVES

Iv

Потребител
Занеси я там от дето си я взел, заради гаранцията, а на въпроса, май нищо, а и кой ще разбере че си я отварял, и накрая невинен въпрос ти тоя Хатсан не си ли го отварял да го чистиш, щото ако не си, си май единственният, пружиките се разглабят след покупка щото :wall:, обикновенно са консервирави и имат маса герс вътре, поне за Хтсаните е сигурно, а те имат и стружки.
 

veso94vn

Потребител
Не съм го отварял но бях сигурен,че хората от магазина са стреляли с него.Сещам се за нещо казано от магазинерката,че е проверяван и ако има някакви проблеми да отида.Но ме притеснява това дето седя около 4тери седмици в килера прибрана в калъфа и е хванала някакви петънца(големи не повече от 1 мм диаметър) ражда по цефта отгоре.Намазах ги с някаква оръжейна смазка за калашник,част от по дребните се изчистиха а другите останаха. Мисълта ми е да не ми направи проблем за това.
 

valenti

Потребител
rook написа:
valenti не стрелна ли веднъж с еваникса без чашка, когато се появил ония субект? ;) Всичко хубаво викаш, само дето овцата се оказала мъжка и мляко за попарата няма да има. :D

Как да не съм стрелнал? Стрелях през цялото време от12.40 до 16.30! ;) ;) ;)
И не бях сам,а трима! ;)
Ама оня явно през цялото време си е спинкал сладко сладко! :p
Ето и малка част от :rambo:

1051oc9.jpg
 
A

Anonymous

Гост
Такааааа, мен ми оправиха колата и вече пали, но от многото стояне спирачките са клеясали и трябва да се раздвижват.. (Голям смях падна - 4рима майстори едвам я добутаха в гаража дето и гледаха стартера)...

Та да си дойдем на думата - някой ще ме вземе ли за утре? Вече няма сняг и явно номера с "готов съм да бутам в преспите" няма да мине..
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Тоя дъждец за утре хуууууууубаво ще разкаля пак. Трябва да си намерим стрелбище с Хасвалт. :D
 
A

Anonymous

Гост
Даааам ,днес трябваше да спретнем един ленински съботник и да запушим дупката. :write:
 
A

Anonymous

Гост
Свако,нищо не пишем,че групата стана над 40 човека и взе да няма място. ;) Иначе и да пишем и да не пишем ,кал -не кал...там сме. ;) :rambo:
 
A

Anonymous

Гост
Днес стрелбите преминаха доволно интригуващо. :yes:
И за да не настъпва отпускане в редиците, и по идея на ръководителя на бойната група Морски Вълци МАД МАХ
Ви каним най-учтиво на ПРАЗНИЧНИ СТРЕЛБИ,
които ще се проведат на 03,03,2010 г. от 10,00ч /мястото е всеизвестно/ :quiet:
Разрешено е да си носите всякакви пневматични оръжия,от патлангач до биг-боре,както и пържоли от агнешки до свински с размер от часовник-до грузински каскет,вино,водка ,ракия,а също така вече е разрешено да си носите и бира.
Извинителни бележки не се приемат,който не дойде при появяването си в друг ден ще трябва да черпи яко всички или ще бъде публично поруган. :pardon:

Рапорт даден. :write:
 
A

Anonymous

Гост
Днес снимки няма. Фотото го носех, но нямаше кой да снима с него. Следващите пъти, ако някой прояви желание да снима, нека да изяви това желание на висок глас в мое присъствие. ;)

Здравко имам няколко въпроса. Твоята бутилка има ли достатъчно въздух (достатъчно и за моята пуцалка имам предвид)? :D Размера на пържолите като часовник, какъв точно часовник се има в предвид? Тип стенен с кукувичка? Не че мисля да нося пържоли, но да знам, колко голяма вилица да си взема и колко време да не ям. ;)

Няма да е лошо да има скара, но кой ще се наеме да я прави, а дават и да вали в срядата. Осен това въздуФ няма в шишето. Поне разбрах, че едно зареждане ми стига за около 1100-1200 изстрела. Ако не се видим в празничния ден, пожелавам ви, да си прекарате празнично добре и да покажете, че има кой и с какво да брани нашето си.. ;)
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
Честита баба Марта на варненската група. Живи, здрави, румени, засмени и да се видим с някои от Вас, с кой през март, с кой през април, а защо не и през март и април, пък на лято и аз ще Ви дойда на гости :) .
 

veso94vn

Потребител
Честита баба Марта на всички,пожелавам ви много здраве и свободно време.
babamarta16.jpg
 

harry_cool

Потребител
Честита Баба Марта на всички, много здраве, късмет и нови пушки.
Идеята за сряда е отлична.
Там сме.
 
A

Anonymous

Гост
Честита баба Марта и от мен,на всички много здраве ,късмет и берекет. :cheers:

2qdqrz7.jpg

2zgvr7r.jpg
 
A

Anonymous

Гост
Честита баба Марта на всички колеги,много здраве и късмет през пролетта.

П.С. Такива мартенички като в горния пост бих си ги носил целогодишно.
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Пичове, за утре ще създаваме ли някаква организация да постреляме? ???
 
Нагоре