ARTEMIS GR1600W Китайският магнум

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Сега с очилата разчетох :) ,нарисувай си кръст на мишената,така няма да стане
 
Последна промяна:

Vojda73

Потребител
Ясно че вие сте супер баровци, дето и вилиците и лъжиците са ви немски, от Солинген нагоре
Незнам за другите,лично Аз не съм баровец(не ходя по барове).Харесвам всякакви пружинки,без значение от националност и религия(първия браунинг го купих благодарение на твоето ревю),но само солингенките издържат на моя темп на стрелба.С най добри чувства, извинявай,че омазахме темата.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
За Vojda потвърждавам,че трябва да му измислят пружинка с лентово зареждане а разстояния под 100 метра не признава и е абсолютно НЕ предубеден към марката и форумни хвалби и критики!!!
 
Последна промяна:

6tangata

Редовен Потребител
Темата за мен не е омазана, защото ако някой си мисли, че за 300 лева ще купи качеството на Diana, като фаворит за магнум пневматиките да слезе на земята :) Да се твърди, че чарковете на това китайче и чарковете на Diana са еднакви е малко извратено за мен. Китайчето може да си е супер за 300 лв. но дотам, ако искаш нещо по-трайно и точно скачаш на 800-1400 лв. като и там стават дефекти, но това е карай си трабанта и това е, ако искаш мерцедес приготви се за разходи прикрепени към кефа ;)
 

Hidden

Редовен Потребител
Марев, и аз не съм баровец. Просто осъзнах, че евтиното е е скъпо. А аз не печеля толкова, че да взимам нещо с ниско качество, което да се счупи и да трябва да наливам пари до безкрай в него. И аз искам да си купя нещо за 300 лв и да стреля като за 1000 лв и да мина тънко, ама съм разбрал, че няма как да стане. Напротив - има неща за 800 лв, които стрелят като за 300 лв.
 

NME

Потребител
Може би , в повечето случаи получаваш каквото плащаш, освен когато плащаш повече .
Напротив - има неща за 800 лв, които стрелят като за 300 лв.
1000004833.png
Но пък мерника на китайската пушка има възможност за бърза корекция на вятъра (чувал съм , че слагат подобни на гранатомети) , който отсъства при скъпите пушки.
 
Последна промяна:

t.marev

Редовен Потребител
.......но само солингенките издържат на моя темп на стрелба.С най добри чувства, извинявай,че омазахме темата.
Яко пуцаш! :bravo:
:cheers:

...... защото ако някой си мисли, че за 300 лева ще купи качеството на Diana, като фаворит за магнум пневматиките да слезе на земята :) Да се твърди, че чарковете на това китайче и чарковете на Diana са еднакви е малко извратено за мен......-
Ехаа, как звучи само, а!
Като повечето ефектни лафчета обаче и това не е вярно. Такива твърдения няма никъде, нито в тази тема, нито някъде другаде. Поне аз не съм срещал......Вероятно съществуват само в главата на един известен форумен шлосер.
Всяко мнение - похвално или критично е добре дошло, всеки има своите основания.....Нека обаче не си натрапваме комплексите постоянно - все пак сме тук, за да си помагаме и да се забавляваме.
:cheers:
 

6tangata

Редовен Потребител
Бързо забравяш ;) Писал си че, всяко бутало снимано и увеличено изглежда зле ;) Е на моята снимка на дианско бутало не виждам нищо зле. Сравни снимките на буталата или не ти отърва ;) Айде със здраве ;)
 

Vojda73

Потребител
Не съм го казвал,но ще повторя,добър си.Тренирай:rambo:, като дойда ще целим нещо няма да групираме.Дано пушката да издържи( това към Тодор :):cheers:)
 

t.marev

Редовен Потребител
...... като дойда ще целим нещо няма да групираме.Дано пушката да издържи( това към Тодор :):cheers:)
Ще, ще, ще издържи! ВЕрвай ми!
И аз ще повторя нещо което съм казвал и друг път - тая пушка не е за групи.....
Радвам се че нямате проблеми със зареждането.....Ееех младост, младост!
 

Martin M.

Потребител
Днес си взех това , много ми хареса как изглежда на външен вид , някакви препоръки преди да съм тръгнал да стрелям и също така какво може да се направи за малко повече сила и точност , фаска , полиране , утежняване. да се почисти отвътре , някой ако би го направил , да я пратя ?
 

Attachments

  • 20240212_175051.jpg
    20240212_175051.jpg
    224.1 KB · Прегледи: 62
Последна промяна от модератор:

Martin M.

Потребител
Със здраве да я ползваш и добре дошъл в клуба на ремонтиращите мъже ;)
хаха , то и най-хубавото да вземеш , не си ли го изкусуриш ти на теб както ти харесва все няма да е хубаво ,само най-съществените неща за това пушкало (засега) , ще пиша за резултати след обслужването.Мисля да ползвам чашките на jsb 0.87.Но тъи като аз не разбирам от разглобявания и полирвания и фаски и т.н.т , може ли някой да се заеме със пушката , да се почисти , да се направи дулна фаска ако е възможно , спусъка да се полира и други части ако е наложително, да се утежни заради отката , всичко най-съществено за една идея по-добра пушка като скорост и точност.ч,ако някой е съгласен да пише на лично и да се разберем.
 
Последна промяна:

NME

Потребител
Честито и със здраве да си я ползваш! Пусни 2-3 изстрела и виж дали има дим в цевта или дали излиза от прореза където върви ригела. Ако няма дим или не мирише, значи си извадил късмет , както при Марев и пушката ти не е омазана. Направи 1000 изстрела , да се разработи и след това виж дали искаш нещо да и правиш. Има ли дим , задължително я разглоби. Моята беше нахлепана с шепата. В ютуба има един индиец който я разглобява . Пробвай и rws hobby, вероятно ще са добре за тази пушка. Разгледай и видеа на които има поставяне на буталото в цилиндъра.
 
Последна промяна:

t.marev

Редовен Потребител
..... Направи 1000 изстрела , да се разработи и след това виж дали искаш нещо да и правиш........
На всеки 100 изстрела спирай за цигарка - да не и прегрееш цевта!:)
И аз смятам че ако не излиза дим на първите пет изстрела, няма нужда от разглобяване. Освен това предполагам, че няма да се справиш сам, а като тръгнеш по майстори - филмът става дълъг....направо сериал!
Гледам че здраво си се нагълтал с форумните бацили.....направо продавай пушката и си вземи една 50 годишна Диана, обслужена, почистена от ръждата, няма откат и е цели 7-8 джаула мощна. Намират се тука във форума за има няма 700-800 лева....Кво му плащаш?!
 
Нагоре