hyankov
Потребител
Момчета имам нужда от акъл. Утре заминавам на планина, накупили сме сурови гъби, чушки, картофи, наденички, суджук и т.н. суровини за скара. Проблема е че до сега винаги съм бил консуматор, а не майстор.
Колкото и тъпо да звучи, някой би ли обяснил в общи линии стъпка по стъпка как се прави една скара? Аз до колкото съм виждал е:
1. Разпалва се огъня
2. Слагат се няколко по-дебели дръвца
3. Чакат се да поизгорят и да останат на тлеещи въглени.
4. Слага се скарата да се загрее малко.
5. Мяташ отгоре суровината и чакаш
6. Ядеш :meat: :meat: :meat:
Маже ли се с нещо скаричката? Купих си една най-елементарна
Поздрави и благодаря.
Колкото и тъпо да звучи, някой би ли обяснил в общи линии стъпка по стъпка как се прави една скара? Аз до колкото съм виждал е:
1. Разпалва се огъня
2. Слагат се няколко по-дебели дръвца
3. Чакат се да поизгорят и да останат на тлеещи въглени.
4. Слага се скарата да се загрее малко.
5. Мяташ отгоре суровината и чакаш
6. Ядеш :meat: :meat: :meat:
Маже ли се с нещо скаричката? Купих си една най-елементарна
Поздрави и благодаря.