Софийската група

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
Днес в 10 часа сме на новата поляна на Бонсови. Има ли желаещи за една предстартова пукотевица?
 
A

Anonymous

Гост
Имам голямо желание,но за съжаление :'( съм на работа,и ще се опитам да потренирам ако ме оставят днес намира.Приятни :rambo: :rambo: :rambo:
 
A

Anonymous

Гост
моля някой от организаторите да си даде тел защото незнам дали ще го намеря :eek: говоря за мястото на срещата може и на лично ???
 
A

Anonymous

Гост
Нещо софийската група замря :eek:,това не е добре :no:.Има ли желаещи утре за едни бонсови поляни ???
 
A

Anonymous

Гост
Аз трябва да отида някой ден до Бонсови поляни, но само за да си прибера колчетата от състезанието, ако са още там :).
 

cdman

Администратор
Тъкмо щях да питам как е обстановката на Бонсови поляни но виждам снимките - доста сняг има още :) , утре може и аз да се престраша да дойда че много ми се стреля вече ...
 
A

Anonymous

Гост
Аз мога ли някой път да се присламча към вас като ходите да стреляте? :) Къде точно ходите на Бонсови поляни? Не се сещам тази постройка къде се намира.
 
A

Anonymous

Гост
Пускам и тук това, което съм написал в темата за регионалното състезание в София, за да не каже после някой, че не е разбрал.

Някак неусетно е приближила резервната дата, която определихме за провеждане на регионалното състезание в София 21 март (събота).
Въз основа на опита си от предния неуспешен опит за провеждане на състезанието, моля всички, които имат намерение да участват в състезанието, да имат предвид следното: оказа се, че записването на хората на място за състезанието не е никак удобно, предвид на множеството ангажименти, които имат организаторите по подготовка на трасето. Затова, записването ще става предварително, с лично съобщение към мен, в което се посочват: името на участника, дисциплините в които ще се състезава, марка и модел на пушката, местожителство. ТЕЗИ, КОИТО НЕ СЕ ЗАПИШАТ, НЯМА ДА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ! Така е навсякъде по света, и мисля, че е крайно време да наложим и при нас малко дисциплина. Иначе се получава така, че аз ходя до Мосю Бриколаж, купувам колчета и лента за моя сметка, изработвам грамоти, отивам в 7.30 сутринта на място, разлагам с още двама-трима човека трасето, а някой не благоволява да си мръдне пръста за едно лично съобщение. Ако до 18.032009 г. (сряда, другата седмица) нямам минимум 10 лични съобщения за участие в състезанието, СЪСТЕЗАНИЕ НЯМА ДА ИМА! Поне аз няма да участвам в организацията му. Ако някой каже, че срокът е кратък, нека има предвид, че пускането на лично съобщение отнема около една минута. Записване ще е необходимо и за тези, които са заявили участие в темата, както и тези, които присъстваха последния път.

На 19.03.2009 г. (четвъртък) ще пусна съобщение в темата, дали ще има състезание, и списък на записалите се за участие.

Предстоящата регионална среща в София е и последното състезание, за което се наемам с организацията. За следващите мисля да отстъпя място и на други хора да се проявят.

P.S.
Вече има един записал се - братушка, за което му благодаря, чакам още девет .
 

civilian

Потребител
Предлагам да се въведе задължителна такса за участие от 5.- лева, които да се дават на организатора(ите) с идването на място, независимо какво е събирането, щом се извършва някаква организация и подготовка.

Тези пари да бъдат безотчетни, независимо дали точно толкова са похарчени. Иначе става сложно, а не са никакви пари.

Винаги има разходи, които някой понася или вече е понесъл и поне частично трябва да бъде компенсиран.

Организаторът(ите) да казва(т) трябват ли още.
 
A

Anonymous

Гост
Според мен такса може да се въведе след като спортът добие достатъчно популярност, съответно се увеличат участниците в състезанията. Повечето хора биха означавали повече работа от страна на организаторите и биха оправдали някаква такса. На този етап, при положение, че се записват по 10-на човека в дисциплина, мисля, че е безпредметно.

На това състезание не мисля да събираме такса, пък за следващите - както решат тези, които се наемат да ги организират, ако има такива...
 
A

Anonymous

Гост
Има записани 11 човека до момента, така че състезание явно ще има. Нека това не успокоява тези, които не са се записали, защото ако не го направят навреме (до сряда) няма да бъдат допуснати до състезанието, и от това правило отстъпление няма да има!
 

mitaka101

Потребител
Предлагам да се въведе задължителна такса за участие от 5.- лева, които да се дават на организатора(ите) с идването на място, независимо какво е събирането, щом се извършва някаква организация и подготовка.
Абсолютно съм съгласен!
На това състезание не мисля да събираме такса
Защо не? Да не би някой да е длъжен да прави награди, табелки, да купува колчета и лента и т.н.?
 
A

Anonymous

Гост
milen.m написа:
...при положение, че се записват по 10-на човека в дисциплина, мисля, че е безпредметно. На това състезание не мисля да събираме такса, пък за следващите - както решат тези, които се наемат да ги организират, ако има такива...

Скромността краси хората, но предложението е разумно, ако ще и трима души да се съберат. Също така е разумно изобщо да не се формализира. Нека бъде джентълменски - без приказки, който отиде - да си даде банкнотата (те са едни червени) - без да се напомня.

Още не съм се записал, защото ми е под въпрос свободата в събота и това ме гложде.
 
Нагоре