Русенска група - DANUBE POWER

Propar

Потребител
Ако някой желае да му транспортирам нещо до Копринка или да доставя до Русе , да се обади . Петък на обяд стартирам от Русе ;).
 

ECTOMORPH

Потребител
Здравейте колеги.
Търся някаква връзка с shooter от Русе, писал съм му на лични, но явно не влиза във форума вече.
Трябва да говоря с него относно една самоделка, която продаваше.
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
То имало и такава група.
Организирайте (ако искате) една среща при мене.
Може да е тривиалната събота през деня, както го правехме.
Има барбекю, дърва , а и заслон с места за сядане.
Всички са поканени, а виното е от мене.
 

Propar

Потребител
Някой да знае къде има да продават от вълнообразния дунапрен / на Петър Караминчев няма - проверих / ?
Взех си куфарче за пищака и сега ми трябва две парчета 28см на 38 см
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Дидо, аз си сложих 6см обикновен и в него изрязах легло на пищака и другите джунджирии. Моя размер е 40х30. Това е по-добрия вариант, всяко нещо си знае местото и нищо не мърда вътре при носене. Отгоре слагам парче от тънък мемори дунапрен.
Виж ако има фирма за матраци или за тапициране, изрезки все ще се намерят. От матраците остават 30см-ви изрезки с различни дължини.
 

Attachments

  • WIN_20160212_184749.JPG
    WIN_20160212_184749.JPG
    221.5 KB · Прегледи: 29
Последна промяна:

ssn

Потребител
Потърси в нета цеха в Батишница. Имат представител в Русе. Дали правят на кутийки не знам.
 

barbaron

Редовен Потребител
Направо се разходи до батишница - пичовете са точни - помоли ги за някое парче и ще ти свършат работа. Има обаче различни твърдости - ти си прецени колко твърд да вземеш. Изрезките им са отпадък. Имат и момори на боклука - не те бърка да вземеш. Само виж да си с придружител, че има една бяла сабака, което може наистина да те стресне (с обратна захапка е). През Иваново и 2 могили и си там за 0 бройки, а цеха е в дясно от табелата на 10 метра буквално.

Късмет!
 

ssn

Потребител
Здравейте колеги!
Търся малко помощ! Конверсирах едно Гамо Екстийм СО2 на въздух. Монтирал съм му хатсански цилиндър без бойния клапан и искам да го напълня за тестове. Нямам помпа и моля някой колега с бутилка и наличен хатсански щуцер за едно две тестови зареждания на цилиндъра. Като го изпитам ще го довърша и ще окомплектовам една пожарникарска бутилка със ЗС и щуцер, но засега моля да ми помогнете! Пишете тук или на ЛС ще се обадя да се разберем!
Живи и здрави!
 

petkof

Редовен Потребител
Щуцерът на ФХ-са ще влезе в хатсанския цилиндър и ще заредите, но е с малко по-голям от хатсанския и ще се срежат пръстените.После ще изспускат като се зарежда ФХ-резервоар и ще се наложи да се сменят.Добре е да имате резервни.
 

luft9waffe

Редовен Потребител
Петко,точно с този щуцер съм зареждал 4-5 фх-са и поне 2 асана.Но понеже асаните са бутикови уникати,не съм много сигурен.Ще заредим колегата,ако се обади,пък резервни пръстени-бол.
 

petkof

Редовен Потребител
Дано да нямате проблем,но аз това съм го правил три пъти с три различни пушки Хатсан и винаги пръстените се срязваха.Тъй като си прав за бутиковата изработка на хатсаните, може аз да съм случил на три по-теснички!;)
 
Нагоре