Варненска група - SEA WOLVES

sts1969

Редовен Потребител
Последно повикване за Китка, има ли будни Варненци на които им се стреля сред природата...че май сам си пиша тук. ???
 

sts1969

Редовен Потребител
Утре (петък) времето го дават хубаво, мисля да пострелям на Китка по обяд, ще се радвам ако някой реши да се присъедини.
 

traika65

Потребител
Здравей , и аз мисля да дойда малко да пострелям с моя франкенщайн че ми е скучно се в къщи на компа. :sniper2:
 

sts1969

Редовен Потребител
Ок, аз около обяд мисля да съм там. Ако не знаеш пътя, звънкай. О89615Ч122 Светльо.
 

Radirad

Новодошъл
Привет. Нов съм в това хоби и се опитвам да открия съмишленици от Варна, но гледам мълчание от няколко месеца. Има ли другаде сайт, който да е по-оживен за варнанлии?
 

Lighthammer

Редовен Потребител
Няма сайт. Идваш в стрелбището в мола събота и/или неделя и с голяма вероятност ще срещнеш съмишленици.
 

mgrosco

Редовен Потребител
И аз съм от новите в хобито от Варна. Обикалям по поляните в Рогачево и сега видях заслона на Китка. Ще се радвам да се организира нещо като среща и да се запознаем. Дайте идеи за този уикенд.
 

sts1969

Редовен Потребител
За събота (10.02) имам вече планове, но за неделя съм свободен и ако се организира нещо на заслона след с. Китка, ще мина и аз. Мисля че по обяд (след 11ч) е най-подходящото време за сезона, поне времето ще омекне ако сутрин е студено. Ето как изглежда заслона, ако някой още не е ходил там.
 

Attachments

  • DSC_0123.JPG
    DSC_0123.JPG
    475 KB · Прегледи: 52
Последна промяна:

mgrosco

Редовен Потребител
Здравейте,
Утре аз ще съм на заслона в Китка. Моля за информация какво е нужно да си нося. Интересува ме има ли мишени или аз да си донеса, също така как стои въпроса с позиционирането за стрелба?
 

sts1969

Редовен Потребител
Интересува ме има ли мишени или аз да си донеса, също така как стои въпроса с позиционирането за стрелба?
Всеки носи каквото му е нужно, аз ще си нося собствената маса, понеже тези на заслона не са на подходяща за стрелба позиция. Мишени също си вземи, понеже каквото занесем, после си го вземаме за да не се замърсява района. Който му се хапва скара, в заслона има и зидана камина за приготвяне на скара, там има и изворна чешма. Да не объркате мястото, 300-400 метра преди ловджииският заслон, има още едно место за отдих, просто трябва да го подминете и да продължите надолу по пътя.
 
Последна промяна:

NPavlov

Новодошъл
Здравейте :)
Знае ли някой има ли във Варна майстор, който може да помогне за подмяна на уплътнения на пълнител за пистолет? CO2 Glock 17 t4e . Взех го от човек уж безпроблемен, но уви при затягане издиша от всякъде.
Благодаря ви предварително
 
Нагоре