ОПТИКИ - избор, монтажи и АКСЕСОАРИ към тях. Какви, откъде? Приспособления, прострелване, ремонти

Dominus

Редовен Потребител
Снощи пуснах поръчка, която уж беше регистрирана като успешно, но така и не получих някакво потвърждение. Писах му на мейл да го питам за метрична клавиатура, но същата греда. Започва да ми мирише това комбро.
 

dberov

Редовен Потребител
Ако имаш електронно банкиране си наблюдавай сметката кога ще усвоят парите.
Аз винаги след поръчка пиша да ми изпратят нещата (ASAP) - възможно най бързо че ми е спешно иначе усвояват парите когато им кефне и не винаги отговарят на писмата. От този сайт дърво не съм ял а имам купени поне 20 Комброта и още толкова поръчки за чаркалаци като последната пратка дойде преди няколко дена за колегата le_corbeau.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Aз само 2 пъти, но винаги му звъня и също му намилам, че е спешно и да го изпрати веднага, до няколко часа има потвърждение и след ден два е в Лондон.
 

Dominus

Редовен Потребител
Вече два пъти съм му писал и никакъв отговор. Не мога да ги разбера такива търговци.

Накрая реши, че вече е редно да ме светне, че поръчката ми е приета и че щял да ми прати днес чаркалаците по айропланда.
 
Последна промяна:

heady-nuker

Потребител
Проблем със сенник
Оптиката я мерих - 56 мм... казах на колегата , че е 56 но ми е пратил сенник 55мм..... някакви идеи как може да го монтирам ? Пробвах с тефлонова лента... тегава работа :(
 
Последна промяна от модератор:

lynx

Редовен Потребител
Някой правил ли е сравнение на мобилния интернет между Глобул/ТелеПор/ и МенТел?
В смисъл, кое върви по-добре.
Ще купувам за познат таблет+сим, който ще се ползува само и единствено за браузване в нета и чат-пат някое клипче в Тубата.
 

lynx

Редовен Потребител
То не е спам, ама този на който ще купувам таблета, преди време е ял греда от Виваком и сега не иска да я чуе тая дума! :D
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Рачо имал съм и на трите оператора мобилен нет и смело мога да потвърдя че ментел не става,много разправии тук там нет и то не особенно бърз.От виваком бях доволен но нещо не ми хареса че извън населени места понякога се губеше доста от скороста и накрая се спрях на теленор и вече 2 години нямам грижи с тях наистина има си интернет почти навсякъде с мен а съм ходил на доста затънтени места из българия.Като цена мисля виваком могат да ти предложат по добра оферта но все пак провери и в теленор дали няма да ти бутнат някоя прИмоция.:cheers:
 

apapazov

Редовен Потребител
На служебният ми телефон преди бях на ВиваКом и имах по спомен около 300мб. Нета не беше лош , но ползвам или не ползвам -след една седмица получавам СМС че нета си е отишал и ако искам още да плащам допълнително. Ката съм го ползвал за влизане във форума и проверка на пощата. Без тубата и др. такива !
На Ментел за сега това го няма . Повтарям за сега !
 

edinmilion

Потребител
Ментел е за предпочитане, но за подарък по добре само таблета, че мобиления нет е като да му пъхнеш трън в гащите :)
То зависи и кой от трите в момента с каква оферта на МБ/цена предлага, но дори и 2g на мент:е:л, е по добре от бетекато за ползване.
Служебно /да се разбира по принуда/ ползвам бетекато и дапълнително да си купиш МБ, след като ти изпише че свършват, е толкова пошло и хранилско направено, че направо ловджийско...
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
Тогава Иисус отговори и му рече: блажен си ти, Симоне, син Ионин, защото не плът и кръв ти откри това, а Моят Отец, Който е на небесата; и Аз ти казвам: ти си Петър, и на тоя камък ще съградя църквата Си, и портите адови няма да й надделеят; и ще ти дам ключовете на царството небесно, и каквото свържеш на земята, ще бъде свързано на небесата; и каквото развържеш на земята, ще бъде развързано на небесата" (Maт. 16:13-19).

ПС.
Той им рече: а вие за кого Ме мислите? Симон Петър отговори и рече: Ти си Христос, Синът на Живия Бог.
:cheers:Честит празник адаши...
 
Последна промяна от модератор:

pikaso

Потребител
След доста тестове и ядове с всички оператори Виваком са най-малко за бой в момента :lol:
 

Петре

Новодошъл
Здравейте колеги,нов съм във форума и едвам се ориентирам къде да пусна запитване в форума.От няколко месеца имам гамо со2 екстрийм,днес забелязах много мъничко петно ръжда по иглата която зарежда чашката в цевта.Веднага се замислих да я смажа,лесно мога да я разглобя и смажа частите външно но предполагам трябва да се смажат и вътрешните канали и клапани където минава СО2 газа!?Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем аз нямам опит в поддръжката на такава пушка с двете ловни ми е много по лесно и просто.В интернет попаднах на чуждестранен сайт който предлага бутилка със СО2 в която има специален лубрикант но в българските сайтове не намерих.Предварително благодаря:)
 

andi

Редовен Потребител
споко , по пушката има много малко метални части , няма какво толкова да ръждяса .
 

Петре

Новодошъл
Да ,andi, по принцип имаш право :) Също така искам да питам някой от форума има ли такава пушка и по специално да питам за приставка с която да пълна 88 грамовата бутилка от тази на заваръчния апарат който имам в сервиза.
 

andi

Редовен Потребител
има , 4 са минали през мен , като 3 от тях направих ПЦП . Приставката се купува от САЩ .
 

Петре

Новодошъл
Имам един приятел,възрастен е човека,на времето е служил в френския чуждестранен легион доста разбира от оръжия и от стругарство та ще се опитаме с него да направим клапан на 88грамовата бутилка но все пак ако не се справим ще ми е от полза ако можеш да ми пратиш линк на сайта от САЩ. А иначе какво ти е мнението за тази пушка аз нямам опит с въздухарките,имах чезетка 4,5 на 40 години,която ми откраднаха и когато пипнах една китайска въздухарка разбрах колко хубава е била чезетката. Е това е моя опит с въздушното оръжие:) П.С. дядо ми има хатсан страйкър....много силна с много откат и грубовата в сравнение с гамото
 

M_I_T_A_K_A

Потребител
Да ,andi, по принцип имаш право :) Също така искам да питам някой от форума има ли такава пушка и по специално да питам за приставка с която да пълна 88 грамовата бутилка от тази на заваръчния апарат който имам в сервиза.

Не зная какъв заваръчен апарат имаш, но съм почти сигурен че не работи с въглероден диоксид СО2.
 

Dominus

Редовен Потребител
Преди време се дискутираше, че поръчка на части от производителя си заслужава ако се направи "партийно" за няколко души.
Транспортът до БГ беше скъп и ако не се подели между хората, цената на една кутийка с целия транспорт ще дойде отровна крайната цена.


Днес си взех чарковете за комброто. Потвърждавам, транспорта е безплатен, така, както ми каза Божо.
За мое учудване получих и неща които не съм поръчвал. Предполагам, че човека се е пообъркал.
 
Нагоре