Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
shstanchev написа:Специално за теб Оги ще мина трасето веднъж в клас международен...
И после вадя туулса и навивам Хатсо на ънлимитид
![]()
![]()
![]()

CaMyPau написа:Ще нося и Валтера и Айшето, но не съм решил още дали ще стрелям и в двата класа ПЦП.![]()

valens1968 написа:Оги, защо са ти толкова много пушки. Ще имаш ли място за ядене и пиене? Това е национална среща, състезанието.......между другото![]()
Аз ще взема пушката ако остане място в багажника за нея![]()

CaMyPau написа:...... очерта една тенденция да съм все от финалистите![]()
![]()
![]()

dinkata написа:гледай по - тихо да финиширате, че не мога да се концентрирам върху сънното състезание![]()
![]()
![]()
![]()

Допълнено.shooter написа:Само да допълня
т.1 от дневния ред е Избор на управителен съвет на БАФТ
Съвсем малка забележка:т.2 Времето за интернет гласуване на членовете на БАФТ е не по малко от две седмици,
Може би трябва да уеднаквим тези двата срока? Да се запишат и за интернет гласуване 15 дни.(3) Покана се извършва чрез публикуване на съобщение в сайта на асоциацията и чрез поставяне на писменно обявление в сградата, където се намира управлението на асоциацията, най-малко петнадесет дни преди насрочения ден .
братушка написа:Съвсем малка забележка:т.2 Времето за интернет гласуване на членовете на БАФТ е не по малко от две седмици,
В Устава е заложен срок от 15 дни за предизвестие за ОС:
Може би трябва да уеднаквим тези двата срока? Да се запишат и за интернет гласуване 15 дни.(3) Покана се извършва чрез публикуване на съобщение в сайта на асоциацията и чрез поставяне на писменно обявление в сградата, където се намира управлението на асоциацията, най-малко петнадесет дни преди насрочения ден .
Според мен трябва да е дори повече.shooter написа:Това имах предвид, като написах не по малко от две седмици
Коригирано е вече![]()